Divisionschef - Aarhus

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med godt 700 medarbejdere fordelt på lokationer i Ringsted, Glostrup, Aarhus, Aalborg og Odense. Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger. Enemærke & Petersen udfører nybyggeri af bl.a. offentlige institutioner samt erhverv og har stærke referencer på restaureringsprojekter. Enemærke og Petersen er ”mennesker der bygger for mennesker – der sammen ”skaber en bemærkelsesværdig virksomhed”.

STILLINGEN
Med personlig reference til direktør for forretningsområde Vest Thomas Krogh og som nøgleprofil i ledergruppen får du som divisionschef ansvaret for en betydende projektportefølje med årlig omsætning i størrelsesordenen kr. 150-200 mio. i form af såvel renovering som nybyggeri. Du bliver ansvarlig for en udførende enhed på 10-12 funktionærer og timelønnede svarende til andelen af egenproduktion på de pågældende projekter. I dagligdagen får du 3-5 projektchefer i direkte reference, ligesom du også selv er involveret i større/væsentlige projekter.
Du får et naturligt medansvar for realiseringen af de ambitiøse mål i forretningsområde Vest – både i form af de økonomiske mål, krav til høj sikkerhed, kvalitet i byggeriet, tilfredshed internt og eksternt samt ikke mindst udlevelse af koncernens værdier: ”Vi deler vores viden, vi tager alle ansvar, vi samarbejder og vi er alle sælgere”.

ANSVARSOMRÅDER
Sikre optimale rammer for gennemførelse af projekterne i dit ansvarsområde. Bidrage til relevant ressourceallokering og løbende kompetenceudvikling i tæt samarbejde med projektchefer / -ledere. Understøtte det stærke samarbejde på tværs af E&P og forretningsområde Vest – med fokus på læring, vidensdeling og professionel styring til fordel for helheden. Du bliver ansvarlig for proaktivt at præge dagligdagen og med dit gode eksempel vise værdien af interessebaseret samarbejde. Med et kommercielt mindset og udadvendt adfærd vil du være en stærk ambassadør for Enemærke & Petersen.

FAGLIG PROFIL

 • Gerne håndværksmæssig baggrund suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør/-ingeniør.
 • Flere års erfaring fra en lignende stilling i en entreprenørvirksomhed (gerne med egenproduktion) og eventuelt kombineret med projektledelse i en rådgivende ingeniørvirksomhed.
 • Højt byggefagligt niveau – med kendskab/indsigt i myndighedskrav/lovgivning.
 • Viden om kontrakthåndtering – positivt og interessebaseret samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører.
 • Erfaring med bygge- og produktionsstyring – også fra renoveringsprojekter.
 • Anvender og fremmer digitale løsninger i optimering, rapportering og styring af projekter.

PERSONLIG PROFIL

 • Motiverende, inspirerende og ambitiøs lederstil.
 • Udviser initiativ og kreativitet – har en smittende virketrang.
 • Robust og bevarer overblikket i hektiske situationer. Er løsningsorienteret.
 • Udviser rettidighed og samarbejdsvilje.
 • Forandringsparat og innovativ.
 • Dygtig kommunikator – i skrift og tale.
 • Tager ansvar og udviser beslutningskraft.
 • Godt humør.

VI TILBYDER
En meget spændende og udviklende chefstilling - i en flad og uformel organisation med stolte traditioner stærke værdier, mange interne og eksterne kontaktflader og korte beslutningsgange. Du får arbejdssted i Aarhus/Østjylland.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår Enemærke & Petersen ved denne rekrutteringsopgave. Enemærke & Petersen vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om Enemærke & Petersen henvises til hjemmesiden www.eogp.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.