Divisionschef (COO)

Ønsker du at bringe dine lederevne i spil på et højere niveau?
Så har du nu mulighed for at udfolde dine lederevner som divisionschef hos os. Vi er en af de mest erfarne og markante projektvirksomheder inden for vores branche. Grundet fortsat vækst og som led i vores strategi om at fremtidssikre virksomheden, er der oprettet denne stilling som divisionschef (COO). Du vil få direkte reference til CEO, indgå i virksomhedens ledergruppe og få ansvaret for hele driften, herunder 70-80 medarbejdere. Det er derfor essentielt, at du evner og motiveres af at lede igennem ledere samt at du har lysten til at opbygge og udvikle den driftsmæssige del af organisationen. Du vil blive en del af en virksomhed med glade og kompetente medarbejdere, frihed under ansvar og ikke mindst et godt socialt arbejdsmiljø, hvor man interesserer sig for hinanden.


KM Telecom Danmark A/S leverer vel nok de bedste løsninger til det danske tele- og kommunikations-marked - et spændende teknisk nicheområde, hvor du kan være med til at sikre Danmarks teknologiske fremtid. Det er ikke vigtigt, at du allerede har branchekendskab – det vigtigste er din tekniske forståelse samt lysten til at være en del af rejsen. Virksomheden har haft gode resultater og oplever fortsat stærk vækst i et stabilt voksende marked, der rækker flere år frem. 

Primære ansvarsområder og arbejdsopgaver

Du vil komme til at styre den daglige drift og blive ansvarlig for den samlede projektafvikling, herunder projektøkonomi og supply chain. Du skal sikre, at virksomheden til enhver tid har ressourcer og kompetencer, der matcher igangværende og kommende projekter/opgaver i overensstemmelse med den forventede indtjening. Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

Projektafvikling/kundeleverance:

 • Sikre effektiv projektafvikling gennem en række projektledere
 • Udvikle og implementere effektive interne processer
 • Sikre god og informativ kommunikation med kunder og samarbejdspartnere

 Ledelse:

 • ”Best in class” -ledelse
 • Fastholde en stærk hold- og performancekultur
 • Ressourcestyring

Økonomi:

 • Optimere indtjening
 • P/L-ansvarlig på projekter/igangværende arbejder
 • Ansvarlig for en række indkøbsaftaler

Faglig og erfaringsmæssig baggrund
Det vigtigste er, at du har lysten og evnen til at lede og udvikle den samlede medarbejderstab med en stærk kultur og med samarbejdet i fokus. Herudover skal du naturligvis brænde for en arbejdsplads med fokus på engagement, flittighed og humor.

Den rette kandidat har en relevant teknisk baggrund samt solid ledelseserfaring fra en projektvirksomhed f.eks. indenfor infrastruktur eller byggeri. Herudover kan du nikke ja til følgende: 

 • Solid erfaring projektledelse samt effektivisering af processer - måske som COO, projektchef/-direktør, entreprisechef, afdelingschef eller lign.
 • Teknisk baggrund, gerne indenfor el
 • Minimum 5 års erfaring fra en projekt-/entreprisevirksomhed
 • Minimum 3 års erfaring med egen projektledelse
 • Minimum 3 års erfaring med ledelse af projektledere
 • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau

Personlige egenskaber
Som leder forventer dine kommende kolleger, at du er ambitiøs på virksomhedens vegne og handler derefter. Du sætter pris på værdier som ordentlighed, empati, ydmyghed og nysgerrighed. Det er vigtigt, at du evner at kommunikere konstruktivt og være løsningsorienteret på en ærlig og empatisk måde - overfor såvel medarbejdere, kollegaer og kunder.

Om virksomheden
KM Telecom Danmark A/S er en virksomhed med sjæl og her er medarbejderne i centrum. Det er en virksomhed, hvor der er plads til den enkelte, der er frihed under ansvar og en virksomhed, hvor man interesserer sig for hinanden. Fleksibilitet, kvalitet og høj teknisk kompetence er nogle af virksomhedens dyder. KM Telecom Danmark A/S er beliggende i Fredericia – tæt ved motorvejen og centralt i trekantområdet. Se mere på www.km-telecom.com.

Næste skridt
Hvis ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning på job@km-telecom.com

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.  

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.