Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djøf søger 2 engagerede netværkspiloter på Aarhus Universitet (15 timer/ugen)

Vi søger dig som har smag for den gode arrangementsoplevelse, er udadvendt, har et kæmpe drive, stærke kommunikationsevner og et godt blik for, hvad der motiverer frivillige.

Jobbet

Vores erfarne netværkspiloter skal i praktik, og derfor søger vi to nye på Aarhus Universitet.

Som netværkspilot er din primære opgave at sikre, at der iværksættes og afholdes relevante Djøf aktiviteter på Aarhus Universitet. Størstedelen af disse aktiviteter udvikles og afholdes af vores medlemmer, og det er din opgave at inspirere, koordinere og understøtte aktivitetsarbejdet. Du er således bindeled mellem og facilitator for engagerede medlemmer og fungerer som støtte, rådgiver og inspirator.

Du bliver ansat i Aarhus på Aarhus Universitet enten tilkoblet Bartholins Allé eller Fuglsangs Allé og skal bidrage til at sikre, at Djøf er det foretrukne valg for samfundsvidenskabelige studerende. Det gør du ved at understøtte nytænkende og udviklende arrangementer til Djøfs studerende medlemmer i Aarhus. Nogle gange skal du også iværksætte, udvikle og afholde aktiviteter selv.

 • Du skal støtte op om medlemmernes arrangementer og aktiviteter. Og være med til at udvikle nye ud fra Djøfs strategiske indsatsområder.

 • Af og til står du også for den praktiske afvikling, og det er vigtigt, at du kan skabe overblik, løse opgaver og gøre det med et smil.

 • For at sikre at vi har en portefølje af aktiviteter for alle vores studerende medlemmer i Aarhus, skal du arbejde opsøgende. Du skal både tiltrække nye aktive studerende og vedligeholde stærke relationer til medlemmer og foreninger på Aarhus Universitet.

 • Du skal også formidle mulighederne for at hente puljemidler til idéer samt uddele aktivitetsstøtte, modtage og give feedback på puljeansøgninger. Det falder dig naturligt at være rammesættende og kunne styrke motivationen.

 • Din profil

 • Du har erfaring med frivilligt og/eller foreningsarbejde og er i gang med en længerevarende uddannelse inden for Djøf-området - gerne på bachelorniveau på Aarhus Universitet.

 • Du er en person, som besidder evnen til at skabe stærke faglige relationer og kan samle folk omkring en idé eller et projekt. Du har en solid forståelse for foreningsengagement og kan føre idéer ud i livet.

 • Du er selvkørende med en god forståelse for vigtigheden i, at et godt teamwork er essentielt for succes.

 • Du er kompetent og struktureret som person, du har let ved at inspirere og skabe gejst og motivation.

 • Du kan sætte rammer, være praktisk, og sørge for at de gode historier bliver fortalt og delt.

 • Vi tilbyder

 • Dig en nøglerolle i at få Djøfs strategi på studenterområdet til at lykkes. Du kommer til at indgå i et tæt samspil med medlemmer af Djøf Studerende, Djøfs lokale juniorkonsulenter og Djøfs sekretariat, hvorfra den daglige ledelse udgår.

 • Et studiejob med fleksible arbejdstider, med mulighed for at arbejde selvstændigt og for at prøve kræfter med medlemsdrevne aktiviteter, facilitering, oplæg og eventmageri.

 • En stilling, hvor du virkelig kan sætte dine menneskelige og faglige egenskaber i spil, hvor målsætninger er klare, og hvor du kan få sparring og netværk blandt gode kollegaer fra hele landet.

 • Studiejobbet der styrker dine kommunikations- og projektledelsesevner, giver et stort netværk af dygtige mennesker, kollegaer og aktive medlemmer uden sidestykke.

 • Vilkår

  Som netværkspilot ansættes du i Djøfs Netværk og Arrangementer i studenterteamet til 15 timer om ugen. Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er ,82 kr.

  Har du spørgsmål, kan du kontakte chefkonsulent Line Merete Høj på telefon 33 95 99 71.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.