Døgninstitutionen Skovbo søger nattevagt

Pr. 1. maj 2018 søger vi en natmedarbejder på 32 timer pr. uge, gerne med sundhedsfaglig uddannelse eller lign. erfaring som baggrund.

Skovbo er en døgninstitution under Skanderborg kommune for børn og unge med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Institutionen består af to døgnafdelinger Blæksprutten og Søstjernen.

I Blæksprutten bor der ti børn med autisme og lignende gennemgribende udviklingsforstyrrelser.
Søstjernen tilbyder aflastning og døgnophold for ca. 30 børn og unge med autisme og beslægtede udviklingsforstyrrelser samt børn og unge med betydelig og varig nedsat funktionsevne.

Vi ønsker medarbejdere, der er omsorgsfulde i samværet med børnene. Derudover ønsker vi medarbejdere, der vil medvirke til at bevare de gode og hjemlige rammer for børnene, samt værne om det gode arbejdsmiljø og indgå i det anerkendende samarbejde på Skovbo.

Natmedarbejdergruppen på Skovbo består af 5 faste medarbejdere, der som team har ansvar for de to døgngrupper om natten. Man skal som natmedarbejder på Skovbo udvise selvstændighed og være handlekraftig og robust samt være indstillet på at arbejde ud fra dagpersonalets planlægning og anvisninger.

Vi søger personer med uddannelse eller erfaring fra det sundhedsfaglige område, som kan trives med natarbejde. Arbejdsopgaverne er en vekselvirkning mellem det omsorgsmæssige, pleje-mæssige, pædagogiske og praktiske arbejde. Det betyder at natmedarbejderne indgår i morgenarbejdet på afdelingerne. Stillingen omfatter weekendarbejde, i gennemsnit hver anden uge. Der vil også være enkelte aftenvagter.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og SL. Inden der kan ske en endelig ansættelse, vil vi indhente en børneattest og en straffeattest.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2018. Samtaler afholdes den 26. marts 2018.

Yderligere oplysninger kan du få ved afdelingsleder Inga Sjøgren eller forstander Rasmus Kaag på telefon 87 94 83 50.

Skovbo’s pædagogiske værdier: Det pædagogiske afsæt er relationspædagogikken. Det vil sige forståelsen for, at mennesker udvikler identitet i samspil med andre. Med et relationistisk menneskesyn tager vi udgangspunkt i barnets eller den unges individuelle behov og ressourcer og tilrettelægger en hverdag præget af tryghed, nærhed, anerkendelse, forudsigelighed, udfordringer og oplevelser.

Skovbo’s samarbejdsmæssige værdier: Vi tager udgangspunkt i en systemisk udviklingsforståelse, der lægger stor vægt på de menneskelige relationer. Vi tror på, at den personlige og faglige udvikling foregår i relationerne mellem mennesker, der arbejder sammen


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Social og sundshedsassistenter til projekt

SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS

Til et af vores team nær Ålborg søger vi SSA: Du skal: * være indstillet på et oplæringsforløb på 3 uger i Århus * Kunne rumme at passe et andet menneske 100 * være indstillet på at blive lært op i at passe en medborger i respirator * kunne indgå i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Social- og sundhedsassistent - med pædagogisk interesse - brænder du for sundhedsfaglige udfordringer, og for at give vores beboere den bedste livskvalitet? (Genopslag)

Dag- og døgntilbuddet Solbakken

Solbakken er en arbejdsplads i udvikling og specialist inden for fysisk funktionsnedsættelse, hvorfor et job hos os kan give dig en god specialfaglig viden og erfaring. Solbakken har i mere end 75 år arbejdet med unge med varigt nedsat fysisk funkti...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Ny kollega til nattevagt på Lokalcenter Tjørnehaven, Galten

Skanderborg Kommune

Aarhus
Er du social- og sundhedsassistent? Og er du fagligt i top?Så er det måske dig vi mangler til en stilling som fast nattevagtStillingen er på 28-30 t uge, med weekendvagt hver 2. uge.Tjørnehaven er et plejecenter med 48 plejeboliger fordelt på 2 afde...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Social- og sundhedsassistent i blandede vagter, fortrinsvis aftenvagter - Plejecenter Møllehjørnet

Skanderborg Kommune

Odder
Arbejdstiden er 30 timer ugentligt, med start hurtigst muligt.Vores forventninger til dig er:Ser muligheder frem for begrænsningerGør en forskel med din faglighed og personlige engagementDu er positiv og har humorHar gode samarbejdsevnerHar flair fo...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikariat social- og sundhedsassistent

Hjertesygdomme

Aarhus
Et års vikariat som social- og sundhedsassistent på 37 timer pr. uge er ledig 1. april 2018 eller efter aftale i Hjertesygdomme, Akutafsnittet. Vi søger en social- og sundhedsassistent, der har lyst til arbejde i et velfungerende afsnit med et højt ...