Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Døgninstitutionen Skovbo søger nattevagt

Pr. 1. maj 2018 søger vi en natmedarbejder på 32 timer pr. uge, gerne med sundhedsfaglig uddannelse eller lign. erfaring som baggrund.

Skovbo er en døgninstitution under Skanderborg kommune for børn og unge med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Institutionen består af to døgnafdelinger Blæksprutten og Søstjernen.

I Blæksprutten bor der ti børn med autisme og lignende gennemgribende udviklingsforstyrrelser.
Søstjernen tilbyder aflastning og døgnophold for ca. 30 børn og unge med autisme og beslægtede udviklingsforstyrrelser samt børn og unge med betydelig og varig nedsat funktionsevne.

Vi ønsker medarbejdere, der er omsorgsfulde i samværet med børnene. Derudover ønsker vi medarbejdere, der vil medvirke til at bevare de gode og hjemlige rammer for børnene, samt værne om det gode arbejdsmiljø og indgå i det anerkendende samarbejde på Skovbo.

Natmedarbejdergruppen på Skovbo består af 5 faste medarbejdere, der som team har ansvar for de to døgngrupper om natten. Man skal som natmedarbejder på Skovbo udvise selvstændighed og være handlekraftig og robust samt være indstillet på at arbejde ud fra dagpersonalets planlægning og anvisninger.

Vi søger personer med uddannelse eller erfaring fra det sundhedsfaglige område, som kan trives med natarbejde. Arbejdsopgaverne er en vekselvirkning mellem det omsorgsmæssige, pleje-mæssige, pædagogiske og praktiske arbejde. Det betyder at natmedarbejderne indgår i morgenarbejdet på afdelingerne. Stillingen omfatter weekendarbejde, i gennemsnit hver anden uge. Der vil også være enkelte aftenvagter.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og SL. Inden der kan ske en endelig ansættelse, vil vi indhente en børneattest og en straffeattest.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2018. Samtaler afholdes den 26. marts 2018.

Yderligere oplysninger kan du få ved afdelingsleder Inga Sjøgren eller forstander Rasmus Kaag på telefon 87 94 83 50.

Skovbo’s pædagogiske værdier: Det pædagogiske afsæt er relationspædagogikken. Det vil sige forståelsen for, at mennesker udvikler identitet i samspil med andre. Med et relationistisk menneskesyn tager vi udgangspunkt i barnets eller den unges individuelle behov og ressourcer og tilrettelægger en hverdag præget af tryghed, nærhed, anerkendelse, forudsigelighed, udfordringer og oplevelser.

Skovbo’s samarbejdsmæssige værdier: Vi tager udgangspunkt i en systemisk udviklingsforståelse, der lægger stor vægt på de menneskelige relationer. Vi tror på, at den personlige og faglige udvikling foregår i relationerne mellem mennesker, der arbejder sammen


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her