Dommer ved Retten i Roskilde

En stilling som dommer ved Retten i Roskilde er ledig fra den 1. juli 2018.  
 
På www.domstol.dk  kan du læse om Danmarks Domstoles værdigrundlag, målsætninger og politikker.  
 
Du kan læse mere om retten på hjemmesiden www.domstol.dk/roskilde    
 
Udnævnelse forudsætter, at du har bestået den juridiske kandidateksamen.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker som tjenestemand i lønramme 38. Til stillingen er endvidere knyttet et personligt tillæg. Den samlede løn i stillingen udgør for tiden 67.720,43 kr. pr. måned (1. december 2017 niveau).  
 
Pensionsbidraget af det personlige, stillingsmæssige tillæg udgør 17,1 %, hvoraf en tredjedel regnes som egetbidrag.  
 
Ansøgning  
Stillingen søges elektronisk på www.domstol.dk  under ”Job”.  
 
Du skal vedhæfte curriculum vitae, indscannet eksamensbevis, landsretsudtalelse og eventuelt andre udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 12. marts 2018.  
 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dommerudnævnelsesrådets sekretær, Barbette Hjelmborg, på tlf. 99 68 42 49 eller til Camilla Metz Larsen, Domstolsstyrelsens HR-center, på tlf. 99 68 42 79.  
 
Dommerudnævnelsesrådet forventes den 24. april 2018 at træffe beslutning om, hvem der indstilles til stillingen. Rådets indstilling offentliggøres på hjemmesiden den 25. april 2018, kl. 14. Den indstillede ansøger orienteres telefonisk mellem kl. 13 og kl. 13.30.  
 
Yderligere oplysninger om de formelle krav for udnævnelse i dommerstillinger, proceduren ved stillingsbesættelse m.v. kan ses på www.domstol.dk  under "Job".  
 
Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.  
 
Opmærksomheden henledes på, at en ansøger i medfør af tjenestemandslovens § 5, stk. 4, inden ansøgningsfristens udløb skriftligt kan anmode om, at oplysninger fra den ansøgerliste, der kan udleveres til ansøgerne efter tjenestemandslovens § 5, stk. 3, ikke gengives offentligt. I givet fald påføres ansøgerlisten et tavshedspålæg ved udlevering.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Konstitueret byretsdommer ved Retten i Hillerød

Danmarks Domstole

København
7 stillinger som konstitueret dommer i uddannelsesøjemed ved byretterne er ledige til besættelse den 1. september 2018. Konstitutionsforløbet har en varighed på fire måneder og kan gennemføres ved en af nedennævnte retter: • Retten i Aalborg • Rette...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Konstitueret byretsdommer ved Retten på Frederiksberg

Danmarks Domstole

København
7 stillinger som konstitueret dommer i uddannelsesøjemed ved byretterne er ledige til besættelse den 1. september 2018. Konstitutionsforløbet har en varighed på fire måneder og kan gennemføres ved en af nedennævnte retter: • Retten i Aalborg • Rette...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Landsdommer i Østre Landsret

Danmarks Domstole

København
To stillinger som landsdommer i Østre Landsret er ledige fra den 1. august 2018. På www.domstol.dk kan du læse om Danmarks Domstoles værdigrundlag, målsætninger og politikker. Du kan læse mere om retten på hjemmesiden www.domstol.dk oestrelandsret U...