Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dorthe Mariehjemmet søger Social- og sundhedsassistent - til skærmet demensenhed

Du har nu mulighed for at blive en del af et team, hvor empati og respekt for forskelligheder er afgørende i hverdagen. Vi holder af hverdagen sammen med vores beboere, hvor vi bevidst arbejder på at yde en professionel og fagligt funderet pleje og personlig tilpasset omsorg.

Huset er indrettet, så beboerne oplever nærvær og varme lige uden for deres dør. Vi møder alle med et smil og med åbenhed. På den skærmede enhed bor 14 fantastiske beboere. Vores team bygger på humor, kreativitet og sparring

 

Vi er et hus i udvikling og er ikke bange for nye tiltag, der vil gavne omsorgen og plejen af beboerne og deres pårørende. Du skal have erfaring med og lyst til arbejdet med beboere med demenssygdomme, og ligesom os være åben for nytænkning og idéudvikling af løsninger. Vi værner om vores relationer, og samarbejder og forventer, at alle yder sit bedste.

 

Der er ingen tvivl om, at der er brug for os særligt i denne tid, hvor Covid19 gør samværet med pårørende vanskeligt. Vi har derfor også en vigtig opgave med at tilføre glæde og oplevelser til beboerne, der savner deres nærmeste. Det betyder, at vi bestræber os på at skabe en hyggelig og nærværende hverdag, trods dagens mange udfordringer.

Vi har brug for flere faste medarbejdere. Lige nu søger vi dagvagter til den skærmede enhed – 32/37 timer og med weekendvagt hver tredje weekend.

Du er velkommen til at kontakte forstander Anne Munk, hvis der er noget du gerne vil spørge om.

Anne Munk amu@mariehjem.dk, telefon 9116 9725 eller Dorthe Mariehjemmet 3670 5300.

Ansøgninger modtages løbende og kun på: dorthejob@mariehjem.dk

Dorthe Mariehjemmet er et selvejende plejehjem tilknyttet Fonden Mariehjemmene. Den fælles kerneopgave er at yde omsorg og nærvær til de 90 mennesker, der bor på Dorthe Mariehjemmet, så de oplever mest mulig livsglæde og værdighed i den sidste del af livet. Dorthe Mariehjemmet har driftsaftale med Rødovre Kommune og har ansat en stab på ca. 100 mennesker, hvoraf hovedparten er pleje og omsorgspersonale. Herudover er der en mindre administrativ stab samt medarbejdere i servicefunktioner som køkken, rengøring, ejendom m.v.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.