Dragsbækcentret søger social- og sundhedsassistent til Døgngenoptræningsafdelingen

På grund af intern omstrukturering søger vi en social- og sundhedsassistent på 30 timer i et årsvikariat til Døgngenoptræningsafdelingen.

Stillingen er en kombineret dag- og aftenvagt på gennemsnitligt 30 timer i ugen. Der er 4 weekendervagter på 10 uger.

Lidt om afdelingen:
Vi har plads til 15 borgere på døgnophold, fordelt på 7 intensivstuer, hvor der er en overvægt af neurologiske borgere, 8 almene stuer med genoptræning efter operationer, kroniske sygdomme, længerevarende sygdom eller svækkelse og 3 daggenoptræningspladser. Vi modtager borgere, som har behov for at forbedre daglige færdigheder. Dette sker i tæt samarbejde med fysio- og ergoterapeuter.

Stillingen er ledig til tiltrædelse efter aftale eller den 1. juni 2018. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.

Dine kvalifikationer:

  • Du er autoriseret social- og sundhedsassistent.
  • Du er en positiv, fleksibel og stabil person, som trives i en travl og varieret hverdag med mange spændende opgaver, hvor fokus er på træning og rehabilitering samt sundheds- og sygeplejeopgaver.
  • Du er fagligt velfunderet og har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med andre faggrupper.
  • Du har gode samarbejdsevner, dvs. du har en imødekommende, anerkendende, lyttende og reflekterende tilgang til borger, pårørende og samarbejdspartnere.
  • Du er ærlig og troværdig, og du formår at bevare overblikket også i pressede situationer.

Vi tilbyder:

  • et personale i trivsel.
  • en arbejdsplads i udvikling.
  • indflydelse på tilrettelæggelse af dine arbejdsopgaver.
  • meget engagerede og stabile kollegaer, som er indstillet på, at du skal befinde dig godt i afdelingen og på at give dig en god introduktion til arbejdet.
  • et arbejdssted med velordnede forhold og gode fysiske rammer.

Dragsbækcenteret er et af Thisted Kommunes plejecentre og er beliggende i Thisted by. Centret har 18 trænings- og rehabiliteringspladser, 32 plejeboliger, storkøkken, som også leverer mad til et af kommunens øvrige centre, ambulant træningsfunktion og et kronikerafsnit.

Læs mere om Dragsbækcentret på vores hjemmeside www.thisted.dk/dragsbaek .

Kontaktperson/henvendelse:
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte leder Lotte Bloch på telefon 2347 0530, eller teamleder Helga Thøgersen på telefon 9917 4465. For yderligere oplysninger kan du også aftale tidspunkt for besøg, såfremt du måtte have ønske herom.

Ansøgningsfrist:
Vi skal have din ansøgning – med kopi af relevant dokumentation – senest den 23. april 2018 kl. 8.00 via elektronisk link.

Ansættelsessamtaler er planlagt til onsdag den 25. april 2018 om formiddagen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Nyoprettet stilling på Pensionat Borgerskolen i Lemvig

PENSIONATET BORGERSKOLEN

Social- og sundhedsassistent Pensionat Borgerskolen er en del af KFUM sociale arbejde i Danmark, og er et tilbud efter servicelovens 110. Målgruppen er hjemløse med særlige sociale vanskeligheder, ofte med en psykiatrisk lidelse og forskellige forme...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Hjemmeplejen Fjerritslev Vest søger en Social- og sundhedsassistent 30 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt og senest 1. juni.Vi kan tilbydeen spændende og afvekslende hverdag med mulighed for, at udnytte og udvikle dine faglige kompetencer...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Enggård Centret

Struer Kommune

Lemvig
Assistent stilling: Dag aften stilling på 30 timer, med vagt hver 2. weekend er ledig pr. 1. juni 2018.Til stillingen, på Enggård Centret søger vi en medarbejder, der er faglig dygtig og engageret, somer en selvstændig, moden og faglig ansvarsbevids...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Social- og sundhedsassistenter

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Solbakken som er beliggende i Brovst by søger pr. 1. juni - 2 social- og sundhedsassistenter til faste stillinger på 30 timer.Vi har et spændende hus med i alt 40 boliger, hvor vi har 3 forskellige tilbud.En boenhed med plejeboliger til borgere med ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sundhedspersonale med faglighed i fokus

Lemvig Kommune

Lemvig
Plejeboligerne Søparken og Solgården i Lemvig by mangler medarbejdere i faste stillinger. Du kan trives i et varieret arbejde, fyldt op med spændende opgaver i et godt tværfagligt fællesskab. Arbejdet er fagligt udfordrende og der stilles krav om ko...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018