Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drift- og vedligeholdelsestekniker

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for MedicoPack A/S en Drift- og vedligeholdelsestekniker

Jobbet:

Vil du være med til at sikre optimal drift? MedicoPack er en spændende international produktionsvirksomhed i Langeskov, som er i rivende udvikling, og søger en Drift- og vedligeholdelsestekniker til fastansættelse. Der er tale om skiftehold dag/aften.

Opgaver:

Som tekniker får du en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan bruge din faglige og tekniske viden, og hvor du i samarbejde med det øvrige team sikrer optimal drift af maskinerne. Herunder:

  • Sikre optimalt drift af maskinerne
  • Assistere til hurtig drift igen ved nedbrud
  • Prioritere opgaverne i samarbejde med virksomhedens øvrige teknikere

Vi forventer:

Det er et krav, at du har en erhvervsfaglig uddannelse fx som maskinarbejder, industritekniker, mekaniker, smed, reparatør, automatiktekniker eller lignende. Det er en fordel, at du har kendskab til reparations- og vedligeholdelsesopgaver af tekniske anlæg. Vi forventer ydermere, du har interesse for teknik og mekanik, samt har en logisk tankegang også for systematisk fejlfinding.

Din person:

Som person er du engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling. Du kan arbejde selvstændigt, er løsningsorienteret samt god til at samarbejde. Det ligger dig naturligt at tage ansvar samtidig med, at du er nytænkende og omstillingsparat, når det kræves.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fastansættelse i en spændende og udviklende produktionsvirksomhed og ikke mindst et alsidigt job, hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Desuden kan vi tilbyde solid sidemandsoplæring, løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og diverse forskellige personalegoder.

Din ansøgning:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Drift- og vedligeholdelsestekniker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Virksomheden:

“Primary packaging manufacturer – vials & containers

With more than 50 years’ experience in the design, development and manufacturing of speciality plastics packaging for the medical and pharmaceutical industries, MedicoPack offer expert solutions for primary packaging and medical devices.

As a supplier to global pharmaceutical companies and hospitals, MedicoPack live up to the strictest requirements for product documentation, validation and testing.

Working in close cooperation with pharmaceutical companies and university hospitals, MedicoPack develop and deliver solutions that set new standards for safety and user-friendliness. MedicoPack are committed to the development of unique and customized packaging solutions to suit particular applications that go beyond our standard range of products.

Having worked closely with leading companies within the medical and pharmaceutical industry for more than four decades, MedicoPack see our role as more than merely a supplier of pharmaceutical packaging. With strong focus on flexibility and cooperation MedicoPack share experience and knowledge with customers, providing a high level of service, support and consultancy.”

Se mere på: www.medicopack.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

CNC - Maskinarbejder / Industritekniker søges

ARNE POULSENS MASKINFABRIK, ODENSEApS

Odense
Vi har travlt og derfor søger vi en medarbejder til vores maskinværksted - Maskinarbejder Industritekniker. Vi fremstiller reservedele til industrien og udfører reparationsarbejde, så ingen dage er ens. Du kommer til at være ansvrlig for CNC-drejnin...
Indrykket:23. maj 2018
Udløbsdato:18. juli 2018

Maskinarbejder / Industritekniker søges - gerne lidt CNC erfaring

ARNE POULSENS MASKINFABRIK, ODENSEApS

Odense
Vi har travlt og derfor søger vi en medarbejder til vores maskinværksted - Maskinarbejder Industritekniker. Vi fremstiller reservedele til industrien og udfører reparationsarbejde, så ingen dage er ens. Vi har manueller maskiner og CNC-maskiner, så ...
Indrykket:25. juni 2018
Udløbsdato:20. august 2018

Montør til moderne virksomhed i Odense

VKAREN ApS

Odense
VKAREN.DK REKRUTTERING søger for Produktionsteknik ApS en dygtig og selvstændig montør. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt. Jobbet: Dine opgaver vil bestå af montering, opstilling og indkøring af PLC styrede procesmaskine...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:4. august 2018

Industritekniker til moderne virksomhed i Odense

VKAREN ApS

Odense
VKAREN.DK REKRUTTERING søger for Produktionsteknik ApS en dygtig industritekniker til et stærkt ungt team. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt. Jobbet: Du skal hovedsageligt betjene virksomhedens CNC fræsere af mærkerne HA...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:4. august 2018

Industritekniker til fast nat

FJ INDUSTRIES A/S

Faaborg-Midtfyn
FJ Industries A S søger en faglært ufaglært kvalitetsbevidst industritekniker til fast nathold. Jobbet består i opstilling og produktions-kørsel i vores bearbejdningsafdeling med CNC-dreje og bore fræsemaskiner, herunder Star Langdrejer. Vi forvente...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018