Drift- og vedligeholdelsestekniker

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for MedicoPack A/S en Drift- og vedligeholdelsestekniker

Jobbet:

Vil du være med til at sikre optimal drift? MedicoPack er en spændende international produktionsvirksomhed i Langeskov, som er i rivende udvikling, og søger en Drift- og vedligeholdelsestekniker til fastansættelse. Der er tale om skiftehold dag/aften.

Opgaver:

Som tekniker får du en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan bruge din faglige og tekniske viden, og hvor du i samarbejde med det øvrige team sikrer optimal drift af maskinerne. Herunder:

  • Sikre optimalt drift af maskinerne
  • Assistere til hurtig drift igen ved nedbrud
  • Prioritere opgaverne i samarbejde med virksomhedens øvrige teknikere

Vi forventer:

Det er et krav, at du har en erhvervsfaglig uddannelse fx som maskinarbejder, industritekniker, mekaniker, smed, reparatør, automatiktekniker eller lignende. Det er en fordel, at du har kendskab til reparations- og vedligeholdelsesopgaver af tekniske anlæg. Vi forventer ydermere, du har interesse for teknik og mekanik, samt har en logisk tankegang også for systematisk fejlfinding.

Din person:

Som person er du engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling. Du kan arbejde selvstændigt, er løsningsorienteret samt god til at samarbejde. Det ligger dig naturligt at tage ansvar samtidig med, at du er nytænkende og omstillingsparat, når det kræves.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fastansættelse i en spændende og udviklende produktionsvirksomhed og ikke mindst et alsidigt job, hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Desuden kan vi tilbyde solid sidemandsoplæring, løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og diverse forskellige personalegoder.

Din ansøgning:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Drift- og vedligeholdelsestekniker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Virksomheden:

“Primary packaging manufacturer – vials & containers

With more than 50 years’ experience in the design, development and manufacturing of speciality plastics packaging for the medical and pharmaceutical industries, MedicoPack offer expert solutions for primary packaging and medical devices.

As a supplier to global pharmaceutical companies and hospitals, MedicoPack live up to the strictest requirements for product documentation, validation and testing.

Working in close cooperation with pharmaceutical companies and university hospitals, MedicoPack develop and deliver solutions that set new standards for safety and user-friendliness. MedicoPack are committed to the development of unique and customized packaging solutions to suit particular applications that go beyond our standard range of products.

Having worked closely with leading companies within the medical and pharmaceutical industry for more than four decades, MedicoPack see our role as more than merely a supplier of pharmaceutical packaging. With strong focus on flexibility and cooperation MedicoPack share experience and knowledge with customers, providing a high level of service, support and consultancy.”

Se mere på: www.medicopack.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Industriteknikere der kan betjene Okuma maskiner og har kendskab til robot!

Kjær Vikar & Rekruttering

Kjær Vikar Rekruttering søger 2 medarbejder til 4 dages nattur på CNC dreje-afdelingen i en moderne vækstorienteret industrivirksomhed i Horsens så har du erfaring med betjening af Okuma, så kontakt os hurtigst muligt, således at vi kan tage en snak...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Erfaren industritekniker med lyst til ansvar og letter kontorarbejde.

Sealsupply Europe A/S

Vi søger en erfaren industritekniker til vores produktion, hvis hovedopgave det er at fremstille pakninger, hvor betjening af maskiner indgår som en væsentlig del af jobbet. Du vil have ansvaret for: At kvaliteten af det produceret er i orden At der...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018

Operatør til dag/aften hold

Medarbejderne ApS

Vi søger for vores kunde nær Middelfart to operatører til hhv. dag og aftenhold. Det er et krav at du: Har erfaring med betjening af 2D eller 3D rørlaserskærer Har truckkort Kan læse arbejdstegninger Er stabil og kvalitetsbevidst Har ordenssans Det ...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018