Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftchef til succesfuld fitness kæde i hovedstadsområdet

 - Vil du være en del af successen?

F10 søger for CPH Cirkel Fitness i København

Virksomheden 
LOOP er et anderledes fitness-koncept, som har opnået stor vækst og succes over de senere år. CPH Cirkel Fitness ejer og driver en lang række LOOP centre både i Danmark og i udlandet, og ekspanderer kraftigt på flere markeder.

Stillingen 
Vi søger en dygtig driftschef, som med reference til den administrerende direktør, vil være ansvarlig for drift og omsætning i hovedstadsområdet, hvor CPH Cirkel Fitness p.t. ejer og driver 15 LOOP centre – og med udsigt til fortsat succesfuld vækst i både antal centre såvel som medlemmer. Din indsats vil fokusere på den daglige drift og udvikling. Opgaverne er bl.a. gennem en opsøgende tilgang at hjælpe både centerledere og personale som en inspirerende og udviklende leder.

Opgaver og ansvar
Som ansvarlig for drift og omsætning i vore centre i Storkøbenhavn, skal du dels forestå personaleledelse relaterede opgaver i organisationen, herunder at tilføre erfaring og udøve den nødvendige sparring med både centerledere og den øvrige personalegruppe. Herudover bliver du ansvarlig for de kommercielle aktiviteter i centrene, bl.a. koordinere og følge op på salgskampagner, øge fokus på områder som mersalg og kundefastholdelse samt at videreudvikle konceptet i samarbejde med ledelsen.

Du skal koordinere og optimere sortiment af produkter og ydelser – herunder øge fokus på mersalg og nyt markedspotentiale lokalt. Opstille lokale mål og indgive forbedringsforslag til forretningsudvikling/ledelse. Initiere opsøgende salgsarbejde, telemarketing/opfølgning samt indgå virksomhedsaftaler etc.

Faglige kvalifikationer
Vi stiller ingen krav til faglige kvalifikationer; men forventer, at du har en stærk baggrund indenfor ledelse, salg og drift. Du kan have erfaring indenfor fitness verdenen – men kan lige såvel have drifterfaring fra detailhandel/kædedrift. Vigtigst er, at du kan motivere og udvikle centrene både gennem motiverede centerledere såvel som via omsætningsskabende tiltag i lokalområderne.

Personlig profil 

  • Du er selvstændig, resultatorienteret og ansvarsfuld
  • Synlig og inspirerende leder
  • Du fokuserer både på en værdiskabende kultur samtidig med at du holder fokus på den kommercielle del
  • Du ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger
  • Du er pragmatikeren, der forstår værdien af relations skabende tiltag og som agerer empatisk i dagligdagen
  • Du er en positiv person og teamorienteret

Som person kan du lide at have med mennesker at gøre, du er energisk og ansvarsbevidst og ved, at gode resultater skabes gennem samarbejde. Du evner at bevare overblikket, også når der er travlt, og har en robust tilgang til opgaverne.

Du tilbydes 
Et spændende og udfordrende job, i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, med gode arbejdsforhold, dygtige kollegaer og en varieret hverdag. En selvstændig stilling med frihed under ansvar i en flad og uformel organisation med hurtige beslutningsgange. Mulighed for selv at præge stillingen og udvikle sit ansvarsområde.

Gode ansættelsesvilkår og en attraktiv lønpakke. 

Ansøgning mærket ref.: 2173

Hvis du mener, at jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Vi holder løbende samtaler, så send ansøgning og cv snarest muligt til: jra@f10.dk. 
Indledende samtaler vil blive afholdt på vort kontor i Valby.

Jobbet ønskes besat hurtigt, men vi venter gerne på de rette kandidater. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf.: 2483 6084

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Med venlig hilsen 

F10 Human Resource 

Følg F10 Human Resource på www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.