Driftig entusiast til køkken, butik og klublokaler

Driftig entusiast til køkken, butik og klublokaler – søges!

For vores kunde i Kbh. området, søger vi engageret og fleksibel medarbejder. Du skal kunne varetage en blandet opgaveindsats i foreningshus.

Du skal tilgå opgaver i butik med salg af klub relaterede varer, samt servicering, drift og forefaldende opgaver i køkkenet - også i forbindelse med særlige arrangementer.

Har du lyst til en varieret, men tilgængelig opgave og har du hovedet og hænderne sat ordentligt på – så send os en ansøgning.

Jobbet: Dine primære opgaver bliver hovedsaligt salg af varer til klub relaterede opgaver og varetage telefoniske henvendelse. Du bliver hurtigt selvkørende og vil kunne deltage med den gode service ved arrangementer.

Personen: Du har gå på mod, er sund og rask og klar på at trives med et blandet opgaveindhold i en utraditionel fuldtidsstilling. Du skal være indstillet på at kunne arbejde i weekender fra tid til anden lidt skæve dage på grund af den sæsonrelaterede karakter i klubbens regi.

Personlige & faglige kvalifikationer:

  • Du har lyst og mod på og nye udfordringer
  • Du er glad og fleksibel
  • Du har snilde og fornuft
  • Du er serviceminded og taler dansk
  • Du har en positiv indstilling
  • Du har kørekort B.

Ansøgning: Har stillingen din interesse, og har du kvalifikationerne, så send hurtigst muligt din ansøgning samt CV på mail til job@medarbejderne.dk og husk at skrive "Entusiast" i emnefeltet. Ved spørgsmål kan du kontakte Marie-Louise Achtong-Lyng på 87 800 888 hverdag 9-14.

CV og ansøgning sendes til job@medarbejderne.dk Mærket. Entusiast.

Kandidater kaldes ind fortløbende og jobbet besættes så snart vi har den rette medarbejder.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, vejle, Vejen, Hobro, Viborg, Middelfart, Hjørring, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Kørekort: B (Almindelig bil)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Aktivitetsmedarbejder til klub 30 timer

Greve Kommune

Roskilde
Aktivitetsmedarbejder til klub 30 timer Tune Ungdomscenter søger aktivitetsmedarbejder til fritidsklubben og ungdomsklubben Hvis du kan og vil være med til at begejstre og udvikle vores brugere gennem aktiviteter, så er det måske dig vi søger. Arbej...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Klubmedarbejder 25 timer

Greve Kommune

Greve
Pædagogmedhjælper SFO2 Klub - 25 timer pr. uge Er du den energiske og nærværende medarbejder vi leder efter? JOBBET Holmeagerskolen startede 1. april 2017 et 2-årigt projekt, hvor vi tilbyder Klub Sfo2 til skolens børn på 4. til 6. klassetrin. Som m...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Byskovskolen søger pædagogmedhjælper med tiltrædelse hurtigst muligt

Ringsted Kommune

Holbæk
Byskovskolen er en folkeskole med tilknyttet centerklasserække samt SFO. Stillingen er på 24 timer ugentligt, tidsbegrænset til 30. juni 2018. Om jobbet: Du vil blive tilknyttet en eller flere klasser, hvor der er behov for støtte til at skabe et in...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Skovhuset søger medhjælper i vuggestueafdelingen 30 timer pr. uge

Dagtilbud Holbæk By

Holbæk
Stillingen er til ansættelse snarest.Vi har 3 stuer med 12 børn på hver og din rolle vil indbefatte alle 3 stuer på skift, så du skal være fleksibel og kunne skabe kontakt til alle børn på de 3 stuer.Vi er et stort hus med mange muligheder og god pl...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie i Ringsted søger pædagogmedhjælpere

Bofællesskab. Sofie Marie

Holbæk
For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte Bofællesskaberne Inge og ...