Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftig entusiast til køkken, butik og klublokaler

Driftig entusiast til køkken, butik og klublokaler – søges!

For vores kunde i Kbh. området, søger vi engageret og fleksibel medarbejder. Du skal kunne varetage en blandet opgaveindsats i foreningshus.

Du skal tilgå opgaver i butik med salg af klub relaterede varer, samt servicering, drift og forefaldende opgaver i køkkenet - også i forbindelse med særlige arrangementer.

Har du lyst til en varieret, men tilgængelig opgave og har du hovedet og hænderne sat ordentligt på – så send os en ansøgning.

Jobbet: Dine primære opgaver bliver hovedsaligt salg af varer til klub relaterede opgaver og varetage telefoniske henvendelse. Du bliver hurtigt selvkørende og vil kunne deltage med den gode service ved arrangementer.

Personen: Du har gå på mod, er sund og rask og klar på at trives med et blandet opgaveindhold i en utraditionel fuldtidsstilling. Du skal være indstillet på at kunne arbejde i weekender fra tid til anden lidt skæve dage på grund af den sæsonrelaterede karakter i klubbens regi.

Personlige & faglige kvalifikationer:

  • Du har lyst og mod på og nye udfordringer
  • Du er glad og fleksibel
  • Du har snilde og fornuft
  • Du er serviceminded og taler dansk
  • Du har en positiv indstilling
  • Du har kørekort B.

Ansøgning: Har stillingen din interesse, og har du kvalifikationerne, så send hurtigst muligt din ansøgning samt CV på mail til job@medarbejderne.dk og husk at skrive "Entusiast" i emnefeltet. Ved spørgsmål kan du kontakte Marie-Louise Achtong-Lyng på 87 800 888 hverdag 9-14.

CV og ansøgning sendes til job@medarbejderne.dk Mærket. Entusiast.

Kandidater kaldes ind fortløbende og jobbet besættes så snart vi har den rette medarbejder.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, vejle, Vejen, Hobro, Viborg, Middelfart, Hjørring, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

Kørekort: B (Almindelig bil)


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her