Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drifts- og servicemedarbejder

Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materialer, fiberarmeret komposit. Vi henvender os derfor til mange forskellige brancher og kundegrupper, med alt lige fra siloer og tanke til toiletbygninger og vandrutsjebaner. 

Hos Scan-Plast bliver du en del af en innovativ og spændende virksomhed i konstant udvikling. Vi  søger en medarbejder til at varetage forskellige service- og vedligeholdelsesopgaver.

 

Om stillingen

Vi søger en selvstændig, fleksibel og effektiv medarbejder, der formår at holde et godt overblik - også i pressede situationer. Du har hænderne godt skruet på. 

Jobbet er afvekslende med forskelligartede opgaver indenfor service- og vedligehold. Arbejdstiden er 37 timer primært fordelt på mandag-fredag.  

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:   

  • Reparation og vedligehold af bygninger, inventar og løsøre.
  • Pasning af grønne områder. 
  • Hjælpe vores montører ved projekter, primært i Scandinavien, når der er behov for en ekstra hånd.
  • Levering af varer i Danmark.
  • Ad hoc-opgaver.

 

Om dig

Som person er du pligtopfylden, ukompliceret, serviceminded og præsentabel. Du arbejder struktureret og vedholdende med et højt drive, der sikrer at dine opgaver bliver ført til dørs til tiden. Du taler gerne både dansk og engelsk og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Du er arbejdssom og altid klar til at give en ekstra hånd, hvor det kræves.

Du har evt. en håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring fra lignende stilling.

 

Vi tilbyder

  • En spændende stilling i en travl virksomhed
  • Fleksible arbejdstider i et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • En alsidig hverdag med rig mulighed for personlig- og faglig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer

Yderligere informationer

Kontakt Maria Harboe Lolith hvis du har spørgsmål til stillingen på tlf. 60 29 13 33

Ansøgning

Send din ansøgning med CV, foto, referencer, anbefalinger og uddannelsesdokumentation senest d. 20. april 2018. Skriv "Drifts- og servicemedarbejder" i emnefeltet og send ansøgningen til job@scan-plast.com. 

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Vent derfor ikke med at sende din ansøgning. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pedel

SANDFELDGÅRDEN

Herning
Pedel søges til Sandfeldgården og S I Nyboder i Kibæk Kvalifikationer: Håndværkeruddannet Selvstændig IT kyndig Stabil Fleksibel Robust Derudover skal du kunne varetage mange forskellige funktioner og bevare overblikket med mange bolde i luften. Yde...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018

Serviceassistent til Borregårdsvej

Holstebro Kommune

Holstebro
Servicemedarbejder til Borregaardsvej 925 timer pr. 15.10.2018 eller snarest derefter.Er du positiv og vil du medvirke til at skabe optimale rammer for medarbejdere og brugere?Er du imødekommende og indstillet på at løse opgaver, som både fordrer fl...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:27. august 2018

VICEVÆRT

EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN DOKTORVÆNGET 15 HC

Lemvig
Ejerlejlighedsforeningen Doktorvænget i Holstebro søger vicevært til tiltrædelse 1. oktober 2018. Foreningens ejendomme består af 153 ejerlejligheder fordelt på 24 opgange. Hertil kommer en fæl-lesbygning med varmecentral, fælles vaskeri samt vicevæ...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:20. august 2018