Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsansvarlig til Fredensborg Ældremad

Driftsleder til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Ældremad søger en driftsleder til hovedkøkkenet beliggende på Lystholm 20 i Fredensborg. Stillingen er på 37 timer/ugen og er til besættelse den 1. september 2019.
 
Stillingen er nyoprettet, da vores virksomhed blev dannet 1. januar i år. Nu er vores organisation på plads og vi er derfor klar til at styrke kollegagruppen.

Vi er midt i en spændende udvikling, hvilket kræver at den nye driftsleder har mod på mange udfordringer og spændende innovative tiltag.

Som driftsleder skal du varetage en køkkenstruktur bestående af 2 (kommende 3) hovedkøkkener. Din arbejdsplads vil være køkkenet på Lystholm, men du skal kunne assistere på de øvrige adresser.

Driftslederen vil referere til køkkenchefen for Fredensborg Ældremad

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads i udvikling som gør noget særligt for at være en god arbejdsplads
  • En arbejdsplads hvor du kan blive en del af en ny virksomhedsstruktur og være med til at sætte dit præg.
  • Tæt samarbejde med køkkenchefen og den driftsansvarlige for vores andet hovedkøkken
  • Ansvarsområder indenfor indkøb, personaleledelse, logistik og produktionsstyring
  • I regi af Fredensborg Kommune mange personalegoder som feriehuse, motionsforeninger, medarbejder klubber, kunstforeninger og forskellige medarbejder rabat aftaler
 
Personen vi søger skal
  • Have dokumenteret ledelseserfaring
  • Have erfaring med ældremad og viden indenfor udnyttelse og anvendelse af årstidens råvarer
  • Have relevant uddannelse indenfor kostproduktion  f.eks. som professions bachelor, økonoma eller lign.
  • Have erfaring med produktionsstyring og arbejdstilrettelæggelse
  • Have kendskab og gerne erfaring med Master Cater programmet
  • Have et særligt blik for kvalitet, økonomi og metodik
  • Være klar på en udfordrende hverdag hvor der kan bevares et overblik i pressede situationer
  • Være bevidst om sin rolle som rollemodel  for kollegaer og virksomhedens ry i lokalsamfundet  
  • Have fast arbejdssted på Lystholm  i Fredensborg, men også kunne  flytte dig efter behov
     
 
Vi er et køkken der
  • Producere mad fra bunde med anvendelse af 60 procent økologiske råvarer
  • Arbejder målrettet med forskellige kosttyper og ernæringsbehov til ældre blandt andet med tygge synke besvær.
  • Har fokus på samskabelse og dialog
  • Producere kølemad i køkkenet på Lystholm og varmholdt mad i køkkenet på Øresundshjemmet
  • Åbner nyt varmholdt køkken 1. august 2020 i Humlebæk – dette vil du være en del af.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere information
Du kan ringe og høre mere om jobbet hos køkkenchef Christina Søndergaard på telefon 51 41 76 94 mellem klokken 12-15

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 21.6 2019

Samtaler forventes afholdt i uge 27 og 28.

Din ansøgning skal sendes via online ansøgning med vedhæftning af relevante bilag. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330031856Phoenix-271008e312019-06-04T00:00:00Driftsansvarlig til Fredensborg ÆldremadDriftsleder til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Ældremad søger en driftsleder til hovedkøkkenet beliggende på Lystholm 20 i Fredensborg. Stillingen er på 37 timer/ugen og er til besættelse den 1. september 2019.
 
Stillingen er nyoprettet, da vores virksomhed blev dannet 1. januar i år. Nu er vores organisation på plads og vi er derfor klar til at styrke kollegagruppen.

Vi er midt i en spændende udvikling, hvilket kræver at den nye driftsleder har mod på mange udfordringer og spændende innovative tiltag.

Som driftsleder skal du varetage en køkkenstruktur bestående af 2 (kommende 3) hovedkøkkener. Din arbejdsplads vil være køkkenet på Lystholm, men du skal kunne assistere på de øvrige adresser.

Driftslederen vil referere til køkkenchefen for Fredensborg Ældremad

Vi tilbyder
  • En arbejdsplads i udvikling som gør noget særligt for at være en god arbejdsplads
  • En arbejdsplads hvor du kan blive en del af en ny virksomhedsstruktur og være med til at sætte dit præg.
  • Tæt samarbejde med køkkenchefen og den driftsansvarlige for vores andet hovedkøkken
  • Ansvarsområder indenfor indkøb, personaleledelse, logistik og produktionsstyring
  • I regi af Fredensborg Kommune mange personalegoder som feriehuse, motionsforeninger, medarbejder klubber, kunstforeninger og forskellige medarbejder rabat aftaler
 
Personen vi søger skal
  • Have dokumenteret ledelseserfaring
  • Have erfaring med ældremad og viden indenfor udnyttelse og anvendelse af årstidens råvarer
  • Have relevant uddannelse indenfor kostproduktion  f.eks. som professions bachelor, økonoma eller lign.
  • Have erfaring med produktionsstyring og arbejdstilrettelæggelse
  • Have kendskab og gerne erfaring med Master Cater programmet
  • Have et særligt blik for kvalitet, økonomi og metodik
  • Være klar på en udfordrende hverdag hvor der kan bevares et overblik i pressede situationer
  • Være bevidst om sin rolle som rollemodel  for kollegaer og virksomhedens ry i lokalsamfundet  
  • Have fast arbejdssted på Lystholm  i Fredensborg, men også kunne  flytte dig efter behov
     
 
Vi er et køkken der
  • Producere mad fra bunde med anvendelse af 60 procent økologiske råvarer
  • Arbejder målrettet med forskellige kosttyper og ernæringsbehov til ældre blandt andet med tygge synke besvær.
  • Har fokus på samskabelse og dialog
  • Producere kølemad i køkkenet på Lystholm og varmholdt mad i køkkenet på Øresundshjemmet
  • Åbner nyt varmholdt køkken 1. august 2020 i Humlebæk – dette vil du være en del af.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere information
Du kan ringe og høre mere om jobbet hos køkkenchef Christina Søndergaard på telefon 51 41 76 94 mellem klokken 12-15

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 21.6 2019

Samtaler forventes afholdt i uge 27 og 28.

Din ansøgning skal sendes via online ansøgning med vedhæftning af relevante bilag. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 

2019-06-21T12:53:16.517 Driftsleder til Fredensborg ldremad Fredensborg ldremad søger en driftsleder til hovedkøkkenet beliggende på Lystholm 20 i Fredensborg. Stillingen er på 37 timer ugen og er til besættelse den 1. september 2019. Stillingen er nyoprettet, da vores virksomhed blev dannet 1. januar i år. Nu er vores organisation på plads og vi er derfor klar til at styrke kollegagruppen. Vi er midt i en spændende udvikling, hvilket kræver at den nye driftsleder har mod på mange udfordringer og spændende innovative tiltag. Som driftsleder skal du varetage en køkkenstruktur bestående af 2 (kommende 3) hovedkøkkener. Din arbejdsplads vil være køkkenet på Lystholm, men du skal kunne assistere på de øvrige adresser. Driftslederen vil referere til køkkenchefen for Fredensborg ldremad Vi tilbyderEn arbejdsplads i udvikling som gør noget særligt for at være en god arbejdspladsEn arbejdsplads hvor du kan blive en del af en ny virksomhedsstruktur og være med til at sætte dit præg.Tæt samarbejde med køkkenchefen og den driftsansvarlige for vores andet hovedkøkkenAnsvarsområder indenfor indkøb, personaleledelse, logistik og produktionsstyringI regi af Fredensborg Kommune mange personalegoder som feriehuse, motionsforeninger, medarbejder klubber, kunstforeninger og forskellige medarbejder rabat aftaler Personen vi søger skalHave dokumenteret ledelseserfaringHave erfaring med ældremad og viden indenfor udnyttelse og anvendelse af årstidens råvarerHave relevant uddannelse indenfor kostproduktion f.eks. som professions bachelor, økonoma eller lign.Have erfaring med produktionsstyring og arbejdstilrettelæggelseHave kendskab og gerne erfaring med Master Cater programmetHave et særligt blik for kvalitet, økonomi og metodikVære klar på en udfordrende hverdag hvor der kan bevares et overblik i pressede situationerVære bevidst om sin rolle som rollemodel for kollegaer og virksomhedens ry i lokalsamfundet Have fast arbejdssted på Lystholm i Fredensborg, men også kunne flytte dig efter behov Vi er et køkken derProducere mad fra bunde med anvendelse af 60 procent økologiske råvarerArbejder målrettet med forskellige kosttyper og ernæringsbehov til ældre blandt andet med tygge synke besvær.Har fokus på samskabelse og dialogProducere kølemad i køkkenet på Lystholm og varmholdt mad i køkkenet på ØresundshjemmetÅbner nyt varmholdt køkken 1. august 2020 i Humlebæk dette vil du være en del af. Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse med den forhandlingsberettigede organisation. Yderligere information Du kan ringe og høre mere om jobbet hos køkkenchef Christina Søndergaard på telefon 51 41 76 94 mellem klokken 12-15 Ansøgningsfrist Ansøgningsfrist er den 21.6 2019 Samtaler forventes afholdt i uge 27 og 28. Din ansøgning skal sendes via online ansøgning med vedhæftning af relevante bilag. Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet271008e3100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-21T00:00:000000https://fredensborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=d685272b-17ba-4a3a-9e8c-bed522669e2e0EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerødEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFredensborgEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHelsingør3535293Fredensborg Kommune11Lystholm 203480FredensborgDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent767727JobNet4995456499545610026-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=271008e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=271008e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=271008e3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=271008e3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Fredensborg Kommune er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration361921153noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330041684KøkkenmedhjælperRobot StrandPavillonen Hornbæk sæger en erfaren køkkenmedhjælper til tiltrædelse hurtigst muligt. Brænder du for lave mad fra bunden og sætter du en ære i at lave lækre og flotte menuer. Vi søger en medarbejder som: - er køkkensassistent eller har flere års erfaring med madlavning - har lyst til at være en del af et team på 3 dygtige medarbejderer som er kreative og har et højt fagligt niveau. - sørger for at gældende regler for håndtering af råvarer, hygiejne samt egenkontrol efterleves. - formår at holde hovedet koldt også når det går stærkt. - kan koordinere større Carteringselskaber i og ud af huset. - har højt serviceniveau såvel til små som store kunder. - har lyst til at indgå i dygtigt team, hvor der arbejdes seriøst, men med plads til smil. - ser muligheder og har lyst til og mod på at være med i udviklingen af vores unikke koncept. - tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster og leverandører. - lyst til at arbejde efter en vagtplan med faste hverdage og weekender. - trives med at arbejde et sted hvor fleksibilitet går begge veje - har lyst til at arbejde mellem 18-25 timer pr. uge. Vi tilbyder - et godt arbejdsmiljø - udfordring og god oplæring - spændende arbejdsopgaver med afveksling - løn efter kvalifikationer

StrandPavillonen Hornbæk sæger en erfaren køkkenmedhjælper til tiltrædelse hurtigst muligt.

Brænder du for lave mad fra bunden og sætter du en ære i at lave lækre og flotte menuer.

Vi søger en medarbejder som:    

- er køkkensassistent eller har flere års erfaring med madlavning

- har lyst til at være en del af et team på 3 dygtige medarbejderer som er kreative og har et højt fagligt niveau.

- sørger for at gældende regler for håndtering af råvarer, hygiejne samt egenkontrol efterleves.

- formår at holde hovedet koldt – også når det går stærkt.

- kan koordinere større "Carteringselskaber" i og ud af huset.

- har højt serviceniveau såvel til små som store kunder.

- har lyst til at indgå i dygtigt team, hvor der arbejdes seriøst, men med plads til smil.

- ser muligheder og har lyst til og mod på at være med i udviklingen af vores unikke koncept.

- tager naturligt ejerskab og kommunikerer godt med både kolleger, gæster og leverandører.

- lyst til at arbejde efter en vagtplan med faste hverdage og weekender.

- trives med at arbejde et sted hvor fleksibilitet går begge veje

- har lyst til at arbejde mellem 18-25 timer pr. uge.

 

Vi tilbyder

- et godt arbejdsmiljø

- udfordring og god oplæring

- spændende arbejdsopgaver med afveksling

- løn efter kvalifikationer

 

 

 

STRANDPAVILLONEN HORNBÆK ApSHornbæk2019-06-14T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper

STRANDPAVILLONEN HORNBÆK ApS

Hornbæk
StrandPavillonen Hornbæk sæger en erfaren køkkenmedhjælper til tiltrædelse hurtigst muligt. Brænder du for lave mad fra bunden og sætter du en ære i at lave lækre og flotte menuer. Vi søger en medarbejder som: - er køkkensassistent eller har flere å...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019