Gem job

Driftsassistenter til ejendomme i Storkøbenhavn

Som driftsassistent får du ansvaret for at tilrettelægge og løse den daglige renholdelse, det grønne arbejde samt de forefaldende opgaver sammen med nogle gode kollegaer i vores mobile serviceteam. 

Du vil blive Newsecs ansigt udadtil, med det primære ansvar for at sikre at ejendommene og fællesarealer er vel vedligeholdte. "> Del

Driftsassistenter til ejendomme i Storkøbenhavn

Publiceret 16. april 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Driftsassistenter til ejendomme i Storkøbenhavn

Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.

Indtast mailadresse

Indtast en gyldig mailadresse

Jeg giver mit samtykke til, at Garuda og virksomheden/organisationen, jeg søger ansættelse hos, indsamler og registrerer de personoplysninger, jeg afgiver. Klik her for at læse samtykkeerklæringen.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

Samtykkeerklæring

Dataansvarlig

Newsec Property Asset Management Denmark A/S

Databehandler

GarudaVoldbjergvej 14, 2.sal8240 Risskovsupport@garuda.dk+45 87 46 86 00

Oplysning om indsamling af dine personoplysninger:

Ved udfyldelse af spørgeskemaet indhentes oplysninger om dit navn, e-mail, køn, CV og ansøgning.

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i dette spørgeskema. Derefter indhenter og behandler vi eventuelt yderligere oplysninger om dine arbejdsevner fra referencer og sociale medier med henblik på en vurdering af dine kompetencer og erfaringer i relation til den pågældende stilling. På grundlag af alle disse oplysninger udarbejder vi en profil, som vi registrerer og opbevarer i en periode på 6 måneder.

Formålet med ovennævnte behandling af dine personoplysninger er en vurdering af dine kompetencer i forhold til det konkrete opslag hos virksomheden/organisationen, du har søgt ansættelse hos, samt i forhold til fremtidige stillinger.

Dine oplysninger i dette spørgeskema kan blive omfattet af en automatisk afgørelse, herunder profilering. Logikken bag denne afgørelse er brug af saglige kriterier, som gør det muligt at finde frem til de registrerede, som har de kompetencer, som søges til den pågældende stilling.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Dit samtykke til de ovennævnte behandlinger af dine oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes med det resultat, at registreringen af oplysningerne slettes. Tilbagekaldelse kan ske ved henvendelse til den dataansvarlige.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i en periode på 6 måneder og derefter slettet.

Det er frivilligt at besvare de stillede spørgsmål, men undlader du at besvare spørgsmålene, bevirker det, at den dataansvarlige ikke vil være i stand til at vurdere din kompetence på den forudsatte måde.

Til Newsec service team i Storkøbenhavn søger vi driftsassistenter til tiltrædelse 1. juni 2021, eller snarest muligt. 

Newsec er et af de ledende ejendomsadministrationsselskaber i Danmark med over 500 medarbejdere. 

Du bliver en del af vores tekniske Building Performance Management afdeling i Lyngby, som varetager driften af vore investeringskunders attraktive ejendomme.

Om jobbet

Som driftsassistent får du ansvaret for at tilrettelægge og løse den daglige renholdelse, det grønne arbejde samt de forefaldende opgaver sammen med nogle gode kollegaer i vores mobile serviceteam. 

Du vil blive Newsecs ansigt udadtil, med det primære ansvar for at sikre at ejendommene og fællesarealer er vel vedligeholdte. Du skal have lyst til at tage ejerskab for de opgaver der skal udføres.

Du skal også kunne styre og kommunikere med de eksterne serviceleverandører i tæt samarbejde med dine kollegaer. Der er både nye og ældre ejendomme i porteføljen, og der lægges vægt på, at du kan begå dig i et miljø med entreprenører og håndværkere. 

Som driftsassistent har du ansvaret for tilrettelæggelse af dine egne opgaver, samt indgå i den daglige drift sammen med driftslederen og evt. serviceteknikeren i teamet.

 • Af væsentlige opgaver kan nævnes:
 • Ansvar for ejendommens visuelle udtryk
 • Ansvar for udvendig renhold
 • Ansvar for grønt arbejde, samt vanding af bede og træer
 • Ansvar for udskiftning af lyskilder inde & ude
 • Udførelse af mindre vedligehold på ejendommen
 • Tilsyn og håndtering af affald
 • Tilsyn med mindre tekniske anlæg
 • Om dig

  Vi forestiller os, at du har en baggrund fra servicebranchen i bred forstand, måske fra en lignende stilling med kendskab til grønt vedligehold, udvendig renhold samt mindre tekniske anlæg. 

  Vi vil lægge vægt på, at du har gode samarbejdsevner, samt en positiv og serviceminded tilgang til opgaverne. Det er vigtigt, at du er struktureret og har gode kommunikative evner, også skriftligt, og kan engelsk til dialog med kunderne. 

  Endvidere er du god til at arbejde selvstændigt og kan koordinere mange opgaver på én gang. 

  Du er daglig bruger af Office pakken og kan lære øvrige IT-programmer.

  Det er en fordel med erfaring fra lignende opgaver, Du har kørekort og egen bil, hvor kørsel i arbejdstiden afregnes efter statens takster

  Passion for Colleagues and Clients 

  Newsec er kendetegnet ved at være proaktiv og værdiskabende. Vi tænker i muligheder frem for begrænsninger og har altid fokus på kundens behov på både kort og lang sigt.

  Vi tilbyder et job i en uformel organisation med en dynamisk og omskiftelig hverdag, hvor du til stadighed bliver udfordret både fagligt og personligt. Vi tror på, at "passion for Colleagues" giver glade kunder, og vi har fokus på det gode samarbejde, og at medarbejderne er nøglen til udvikling af virksomheden.

  Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Der kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid, når opgaverne kræver det.

  Vil du med på holdet? 

  Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Michael Stistrup på tlf. 21161028, eller driftschef Martin Henriksen på tlf. 24433293.

  Send din ansøgning allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

  Tip en venAndre stillinger


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.