Driftskoordinator til Den Sociale Hjemmepleje, Center Syd

Vil du være en del af en stor planlægningsstrategi?  
 
Vi søger en driftskoordinator til Den Sociale Hjemmepleje. Stillingen er på 37 timer ugentligt, og du vil være ansat i Center Syd, som har enheder på Enghavevej og Radisevej. Din primære base vil være på Radisevej, hvor du vil sidde sammen med en anden driftskoordinator samt en sygeplejevisitator.   
 
Om stillingen
Arbejdsopgaverne er alsidige og til tider komplekse, da der er mange interessenter i planlægningen. Borgerne skal tilgodeses, og vi skal overholde vores kvalitetsstandarder. Medarbejderne har særlige kompetencer og trives med en forudsigelig hverdag. Økonomien skal hænge sammen, sådan at vi kan udnytte tiden bedst muligt i en bestiller-udfører økonomisk sammenhæng.   
 
Vi har brug for en sundhedsfaglig uddannet person, som arbejder systematisk og har et stort overblik. Derudover er der behov for en god formidler af kompleks viden til alle typer mennesker. Det er en fordel, hvis du kender målgruppen, er IT-minded og kan lide, at dine arbejdsdage er forskellige på trods af nogle rutineopgaver.   
 
Planlægningsstrategien er en del af en overordnet målsætning om, at driften skal være faglig, struktureret og udvikles i takt med at opgaverne bliver mere og mere komplekse. Det gælder både på de store linjer i Center Syd, og når social- og sundhedshjælperne skal have en god rute at køre efter, så borgerne hjælpes og medarbejderen trives. Omdrejningspunktet er koordinering af personalets arbejdsdag med borgerne.   
 
Driftskoordinatorstillingen er en ny funktion i vores Borgercenter, og derfor kan du være med til at udvikle nye arbejdsgange og praksis. Hvis du ikke tidligere har prøvet at være driftskoordinator, så vil der være grundig introduktion til jobbet.
 
Tiltrædelse den 1. april 2018. 
 
Mere information
For yderligere information eller stillingsbeskrivelse kan driftsleder Ann-Mary Henriksen kontaktes på 3530 3310. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 23. februar 2018
Ansættelsessamtaler afholdes den 27. februar 2018.    
  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Driftskoordinator til enheden CITY M i Center for Drift Indre i Byens Drift

City - M

Byens Drift består af seks centre og et sekretariat. I centrene varetages den daglige drift og vedligeholdelse af byen. Center for Drift Indre håndterer alle opgaver omkring renhold, grøn drift, Assistens Kirkegård og bemandede toiletter i Indre By....
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Driftskoordinator til Vanløse i Center for Drift Nord

Vanløse

Er du optaget af administration og driftsarbejde, og kan du samarbejde med medarbejdere med forskellige faglige baggrunde? Vil du være med til at støtte enhedscheferne i at opbygge landets bedste driftsorganisation, så søg jobbet som driftskoordinat...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Driftskoordinator i tidsbegrænset stilling til Center for Drift Nord i Byens Drift

Ydre Østerbro

Er du optaget af administration og driftsarbejde og kan du samarbejde med medarbejdere med forskellige faglige baggrunde? Vil du være med til at støtte enhedscheferne i at opbygge landets bedste driftsorganisation, så søg jobbet som driftskoordinato...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Driftskoordinator til enheden Byinventar i Teknik- og Miljøforvaltningen

Byinventar - Kraftværksvej

Teamplayer med det store overblik til ambitiøs driftsenhed vil du være med til at optimere driften og organiseringen af byinventar i København? Til enheden Byinventar i Teknik- og Miljøforvaltningen søger vi en kompetent og udadvendt medarbejder, de...