Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftskoordinator til faglig styring og opfølgning

Kan du omsætte strategier til håndgribelige indsatser, som vi i Større Erhvervsvirksomheder kan styre efter? Formår du at arbejde på tværs af projekter i en travl og spændende hverdag, med mange snitflader i afdelingen, såvel som resten af Skattestyrelsen, og har du evnerne til at arbejde med et komplekst område? Så er du måske vores nye kollega.

Driftsopfølgning og ledelsessparring

Du bliver ansat i et centralt styringskontor i underdirektørområdet Større Erhvervsvirksomheder tæt på Underdirektøren. Du vil have en central funktion i at skabe overblik over Større Erhvervsvirksomheders drift og løbende følge op på at afdelingen når deres opsatte mål. Ligeledes spiller du aktivt ind med ideer og tiltag til den videre udvikling af drift og udviklingsinitiativer, og du er blandt andet med i maskinrummet, når det årlige arbejdsprogram skal udarbejdes og ikke mindst når der løbende skal følges op ift. produktionsmål og ressourcer. Du får en spændende rolle, hvor du arbejder med drift og den konkrete opgaveløsning, samtidigt med at du sikrer opgavernes sammenhæng med de overordnede strategier.

Dine opgaver er følgende:

  • Produktionsplanlægning- og styring, herunder udarbejdelse af arbejdsprogrammer
  • Økonomiopfølgning omkring ressourceforbrug
  • Udarbejde drift- og målstyringstavler for afdelingen og enhederne
  • Understøtte udviklingen af KPI’er/mål og dataindsamlingen
  • Procesledelse ved at koordinere forespørgsler og sammenskrive besvarelser og herefter sikre processen videre i organisationen
  • Udarbejde og kvalitetssikre oplæg, der lægger op til beslutninger på ledelsesniveau
  • Koordinere lovhøringer
  • Bidrage til at sikre opdaterede og ensartede processer på efterkontrolområdet

Du referer til kontorchefen, men kommer til at arbejde tæt sammen med den samlede ledergruppe i underdirektørområdet samt styringskontorets fem andre medarbejdere. Du er med til at skabe sammenhæng og samarbejde på tværs af de andre underdirektørområder i fagområdet Erhverv og vil have mulighed for at deltage i forskellige faglige fora, hvor tværgående tiltag og strategier koordineres.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant længere videregående uddannelse som fx cand.merc., cand.it., cand.scient. eller tilsvarende med fokus på tal, proces og drift. Du kan også være uddannet inden for skattevæsenet, og du har solid erfaring med drifts- og projektledelse samt myndighedsafgørelser. Det er en fordel, hvis du har kendskab til skatteforvaltningens organisation og opgaver. Det er afgørende for os, at du er naturligt relationsskabende og har gode samarbejdskompetencer, da du på daglig basis vil have et tæt samarbejde internt i Større Erhvervsvirksomheder og med interessenter på tværs af Skattestyrelsen.

Du skal kunne holde mange bolde i luften i en travl hverdag, hvor der er behov for struktur og levering inden for korte frister. Du skal kunne trives med en meget varieret arbejdsdag, hvor det er nødvendigt med fleksibilitet. Det er vigtigt for os, at du er engageret i at fastholde et højt fagligt niveau og en sikker drift, mens du er udviklingsorienteret og bidrager til stadig effektivisering af opgaver og processer. Derudover forventer vi, at du har en god talforståelse og er vant til at arbejde i Excel.

Om Større Erhvervsvirksomheder

Større Erhvervsvirksomheder er placeret under fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen, og vi har ansvaret for at understøtte registrering, vejledning, angivelse, opgørelse, opkrævning/udbetaling samt proces-, data- og efterkontrol hos erhvervsvirksomheder.

Afdelingen består af 16 enheder med hver deres funktionsleder og i alt ca. 300 medarbejdere. Underdirektørområdet udmærker sig ved at have en høj faglighed og trivsel samt en dedikeret ledergruppe. Større Erhvervsvirksomheder har hovedsæde i Høje Taastrup, hvor 4 af de 16 enheder er placeret. Herudover er der enheder i Aalborg, Århus, Horsens, Haderslev, Odense, Næstved og Frederikssund. Dit ansættelsessted vil være Høje Taastrup, men der kan være rejseaktivitet ud til enhederne.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt evt. yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 17. januar 2021. Tiltrædelse snarest muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Per Jacobsen på telefon 2260 1140.

Der vil afholdes samtaler løbende. For ansøgere der går videre til anden samtale, kan der indgå testforløb med personanalyse og logisk test.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Helgeshøj Allé 49-55, 2630 Taastrup.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Om Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.