Driftsleder for en håndværker virksomhed

Denne stilling er for dig, som kan lide at have mange bolde i luften og samtidig evner at holde hovedet koldt og bevare overblikket. Du er forandringsparat og positiv. Dette er vigtigt, da det er en virksomhed, hvor der sker mange spændende ting og dermed også en virksomhed, hvor du vil kunne udvikle dig meget. Det er vigtigt, at du har ben i næsen og kan uddelegere opgaver på en god måde.  

Om dig

 • Kommer fra en driftsleder stilling
 • Minimum 1 års erfaring som driftsleder

Om jobbet

 • Leder for 8-15 personer
 • Styre Biler samt lager
 • Deltager i marken ved behov
 • Stillingen er en fuldtidsstilling. 

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk JOB ID 1908


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051054Phoenix-6389803e12019-06-30T00:00:00Driftsleder for en håndværker virksomhed

Denne stilling er for dig, som kan lide at have mange bolde i luften og samtidig evner at holde hovedet koldt og bevare overblikket. Du er forandringsparat og positiv. Dette er vigtigt, da det er en virksomhed, hvor der sker mange spændende ting og dermed også en virksomhed, hvor du vil kunne udvikle dig meget. Det er vigtigt, at du har ben i næsen og kan uddelegere opgaver på en god måde.  

Om dig

 • Kommer fra en driftsleder stilling
 • Minimum 1 års erfaring som driftsleder

Om jobbet

 • Leder for 8-15 personer
 • Styre Biler samt lager
 • Deltager i marken ved behov
 • Stillingen er en fuldtidsstilling. 

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk JOB ID 1908

Denne stilling er for dig, som kan lide at have mange bolde i luften og samtidig evner at holde hovedet koldt og bevare overblikket. Du er forandringsparat og positiv. Dette er vigtigt, da det er en virksomhed, hvor der sker mange spændende ting og dermed også en virksomhed, hvor du vil kunne udvikle dig meget. Det er vigtigt, at du har ben i næsen og kan uddelegere opgaver på en god måde. Om dig Kommer fra en driftsleder stilling Minimum 1 års erfaring som driftsleder Om jobbet Leder for 8-15 personer Styre Biler samt lager Deltager i marken ved behov Stillingen er en fuldtidsstilling. Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk JOB ID 190811jobnet6389803e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHvidovreEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3554410Work Supply IVS11Høvedstensvej 222650HvidovreDKDanmark0ak@worksupply.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent784622JobNet5010849501084910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6389803ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6389803ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6389803e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6389803e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Rengoring/5.jpgEr Rengøring noget for dig? Søg jobbet som Rengøringsleder i dag.12008001Dansk3Læse/ tale452Rengøringsleder34Rengøring362154270ak@worksupply.dkak@worksupply.dkDKDanmarkDKDanmark330057557Housekeeping Supervisor at Nimb Hotel (Weekend)Robot Hotel Housekeeping Supervisor at Nimb Hotel July August min. 25-30H pr. week From September - Every Weekend (Saturday Sunday) 15H pr. week Keeperz is looking for a housekeeping supervisor for the Amazing Hotel Nimb in central Copenhagen (https: www.nimb.dk da hotel). Minimum 15 hours pr. week Every Weekend (Saturday Sunday) A great eye for details, high-energy and highly service-minded Minimum 6 month of hotel housekeeping experience is needed Start as soon as possible To apply please forward your CV and picture to info@keeperz.dk I look forward to hearing from you. Med venlig hilsen Best regards, Kenneth Willemoes CEO, Keeperz ApS

Hotel Housekeeping Supervisor at Nimb Hotel

July & August min. 25-30H pr. week
From September - Every Weekend (Saturday & Sunday) 15H pr. week

Keeperz is looking for a housekeeping supervisor for the Amazing Hotel Nimb in central Copenhagen – (https://www.nimb.dk/da/hotel).

 • Minimum 15 hours pr. week
 • Every Weekend (Saturday & Sunday)
 • A great eye for details, high-energy and highly service-minded
 • Minimum 6 month of hotel housekeeping experience is needed
 • Start as soon as possible

To apply please forward your CV and picture to info@keeperz.dk

I look forward to hearing from you.

Med venlig hilsen/Best regards,

Kenneth Willemoes
CEO, Keeperz ApS

Hotel Nimb - Keeperz ApSKøbenhavn V2019-07-10T00:00:002019-07-31T00:00:00
330052380Tilsynsførende til vores kunder på Nordsjælland - NatRobot Toma Facility A S søger en stabil og kvalitetsbevidst Tilsynsførende til vores kunder på Nordsjælland Vi søger engagerede og modne personer med et stort servicegen, der kan arbejde selvstændigt og samtidigt bidrage konstruktivt i et team af gode kolleger. Din Profil Foruden at have et godt overblik og et højt fagligt niveau, skal du være god til dansk i både skrift og tale. Du har minimum et par års erfaring inden for branchen, er fleksibel, ansvarsbevidst og kan godt lide at tænke ud af boksen. Da du bliver Tomas ansigt udadtil, skal du være god til at planlægge og strukturere dine daglige opgaver, da det bliver dit ansvar at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger. Vi tilbyder Hos Toma får du kolleger, der ved, hvad god service er det er det, vi lever af. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Du får naturligvis en attraktiv lønpakke inklusive pension og sundhedsforsikring ifølge Service overenskomsten. Arbejdstiden vil være fuldtid 37 timer ugentligt Ønsker du yderligere oplysninger eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Siff Ørnbæk, telefonnummer 40442080 mellem kl. 08-16 på hverdage. Send gerne din ansøgning med billede og C.V hurtigst muligt, da vi inviterer kvalificerede ansøgere til samtale løbende. Mailadresse: so@rc-as.dk Evt. andre krav Gyldigt kørekort B

Toma Facility A/S søger en stabil og kvalitetsbevidst Tilsynsførende til vores kunder på Nordsjælland

 

 

Vi søger engagerede og modne personer med et stort servicegen, der kan arbejde selvstændigt og samtidigt bidrage konstruktivt i et team af gode kolleger.

 

Din Profil

Foruden at have et godt overblik og et højt fagligt niveau, skal du være god til dansk i både skrift og tale. Du har minimum et par års erfaring inden for branchen, er fleksibel, ansvarsbevidst og kan godt lide at tænke ud af boksen.

Da du bliver Tomas ansigt udadtil, skal du være god til at planlægge og strukturere dine daglige opgaver, da det bliver dit ansvar at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger.

 

Vi tilbyder

Hos Toma får du kolleger, der ved, hvad god service er – det er det, vi lever af. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder.

Du får naturligvis en attraktiv lønpakke inklusive pension og sundhedsforsikring ifølge Service overenskomsten.

 

Arbejdstiden vil være fuldtid 37 timer ugentligt

 

Ønsker du yderligere oplysninger eller har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Siff Ørnbæk, telefonnummer 40442080 mellem kl. 08-16 på hverdage.

 

Send gerne din ansøgning med billede og C.V hurtigst muligt, da vi inviterer kvalificerede ansøgere til samtale løbende.

 

Mailadresse: so@rc-as.dk

 

 

Evt. andre krav

Gyldigt kørekort B

TOMA FACILITY A/SVallensbæk2019-07-02T00:00:002019-08-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Housekeeping Supervisor at Nimb Hotel (Weekend)

Hotel Nimb - Keeperz ApS

København V
Hotel Housekeeping Supervisor at Nimb Hotel July August min. 25-30H pr. week From September - Every Weekend (Saturday Sunday) 15H pr. week Keeperz is looking for a housekeeping supervisor for the Amazing Hotel Nimb in central Copenhagen (https: www....
Indrykket:10. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Tilsynsførende til vores kunder på Nordsjælland - Nat

TOMA FACILITY A/S

Vallensbæk
Toma Facility A S søger en stabil og kvalitetsbevidst Tilsynsførende til vores kunder på Nordsjælland Vi søger engagerede og modne personer med et stort servicegen, der kan arbejde selvstændigt og samtidigt bidrage konstruktivt i et team af gode kol...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:23. august 2019