Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsleder søges til ejendomsselskab i kraftig vækst

Habitus koncernen er en privat virksomhed der agerer indenfor det specialiserede socialområde og anses i dag for at være én af de førende private aktører i Danmark, som skaber udvikling og trivsel for borgere med autismespektrumsforstyrrelser.

En kraftig vækst i antallet af borgere og en samtidig udvikling og opgradering af organisationen betyder, at vi nu med mere end 15 ejendomme har brug for en driftsleder der kan optimere og udfordre det bestående, samt sikre effektiv ombygning og drift med tilgang af 2-3 ejendomme årligt. Habitus Bolig erhverver fortrinsvis ældre ejendomme og indretter disse til institutionslignende formål.

Du forstår, at hverdagens drift er fundamentet for vores arbejde og du er ikke bleg for at servicere vores organisation og understøtte de funktioner og systemer vi i dag betjener os ved.

Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø hvor faglighed, kvalitet, etik og høje standarder er en naturlig del af vores DNA.

Med reference til økonomidirektøren vil dine arbejdsopgaver være meget alsidige og blandt andet bestå af:

 • Tilsyn og byggestyring ved ombygninger/istandsættelser
 • Tilsyn med - og opfølgning på - ejendomsservice på de enkelte ejendomme. Herunder samarbejde med viceværter
 • Teknisk bistand vedr. drift- og vedligeholdelse af ejendomme og anlæg
 • Registrering af ejendommenes vedligeholdelsesstand
 • Udarbejde årlige vedligeholdelsesbudgetter/-planer
 • Individuelle og generelle forbedringer
 • Sikre brandteknisk gennemgang og overholdelse af den til enhver tid gældende lovgivning på området
 • Udarbejdelse af og opfølgning på byggeansøgninger
 • Forhandle med leverandører og håndværkere
 • Kontakt til myndigheder og rådgivere
 • Ad hoc
Kvalifikationer
Vi forventer, at du har kørekort og en relevant uddannelse som bygningskonstruktør eller lign., gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Du arbejder i dag som driftsleder eller er parat til, at en stilling som driftsleder skal være næste step op ad karrierestigen.

Du evner, at arbejde såvel operationelt som strategisk i en organisation med decentrale driftsenheder og er erfaren bruger af Microsoft produktplatform og et af de gængse Facility Management/ejendomsportefølje systemer.

Personprofil
Du trives i et miljø med udfordringer og forandringer og er vant til at overholde deadlines. Du kan både arbejde selvstændigt, men også teambaseret. Som person er du detalje- og resultatorienteret.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en særdeles spændende fuldtids lederstilling i et dynamisk uformelt miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling. Endvidere tilbydes en attraktiv lønpakke samt pension, tilsynsbil, mobiltelefon, internetopkobling og frokostordning.

Ansøgning
Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anders Krauch på telefon +45 21 96 80 60. Alle henvendelser behandles naturligvis med fortrolighed.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor vi løbende behandler ansøgninger og indkalder til samtale efterfølgende.

Om Habitus
Habitus er eksperter i at skabe optimale rammer for borgere med problemskabende adfærd. Habitus’ vigtigste mål er, at øge livskvaliteten for vores brugere. Vi skaber rum til, at vores brugere kan udvikle sig positivt og anvender pædagogiske metoder, som vi ved skaber resultater.

Habitus koncernen har eksisteret siden 2007. Vi omsætter i 2017 for ca. 210 mDKK og er over 450 ansatte, hvis baggrund er en kombination af pædagoger, pædagogmedhjælpere, lærere, administrativt og praktisk personale.
 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Anders Krauch
anders@humanassist.dk
Tlf.: +45 2196 8060

Ansøgningsfrist:
2. marts 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her