Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsleder til BAT

Ansvar og opgaver for denne stilling som driftsleder på BAT gælder:

Overordnet personalemæssigt og fagligt ansvarlig for:

  • Driftsafdeling, faglig koordinator, driftsassistent og chauffører.
  • Værksted og klargøring.

Driftslederen er fast gennemgående nærmeste administrative og operative leder for ovennævnte afdelinger med ansvar for udvikling og vedligeholdelse af det tværgående samarbejde, personaleforhold, arbejdsprocesser, kvalitetssikring og udførsel inden for de for afdelingen udstukne rammer økonomisk, lovgivningsmæssigt og i relation til varetagelsen af driftens tarv. Derudover indgår driftslederen i den daglige drift, planlægning og vagtordning.

Driftslederen er overordnet ansvarlig for planlægning og gennemførsel af rutetrafik for hele øen med tilhørende værkstedsstøttefunktion. Der ud over ansvarlig for planlægning og gennemførsel af øvrige opgaver pålagt eller tildelt BAT som f.eks. Folkemødet samt særkørsler på skoleområdet og større arrangementer på øen generelt.

Driftslederen indgår desuden:

- i Trafikselskabets øverste ledelse som nærmeste samarbejdspartner for Trafikchefen omkring udvikling, implementering og gennemførsel af de politisk angivne og besluttede strategiske og organisatoriske valg, ligesom driftslederen indgår i tæt samarbejde med Trafikchefen, køreplanlæggere og udvalgte grupper af medarbejdere omkring planlægning af køreplaner og tilknyttede vagter. Inden for de givne rammer for servicestandard, kvalitet og økonomi.

Deltager:

- i BATs lokale MED-udvalg.

- i BATs Brugerråd

- i BATs samarbejdsrelationer i øvrigt indenfor BRK samt med private- og andre offentlige operatører.

- i udviklingsopgaver i relation til varetagelse af nuværende samt fremtidig drift på alle afdelinger.

- i nationale og øvrige, for jobbet værende, netværk og samarbejder i direkte relation til funktion og opgaver, herunder i faglig sparring, udvikling og mødeaktivitet med de øvrige trafikselskaber i Danmark samt leverandører af kerneydelser.

Personlige egenskaber og kvalifikationer:

  • At du ledelsesmæssigt her en tillidsbaseret tilgang og inddrager og uddelegerer opgaver.
  • Er erfaren driftsleder med fokus på drift og optimering
  • Erfaren bruger af it og it-systemer til planlægning og drift
  • Der er ikke krav til specifik uddannelse eller baggrund, men vi forventer solid erfaring med driftsledelse.
  • Solid kommunikator i både skrift og tale

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-05-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 26-02-2021. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Kock-Hansen på 56923721 / 40181993 eller Susanne Haagensen på 56923732 / 21465692.

Center for Ejendomme og Drift
Center for Ejendomme og Drift er et meget drifts- og udviklingsorienteret center, der er båret af en bred og faglig mangfoldighed, og det center i Bornholms Regionskommune, der har den faglig set bredeste opgaveportefølje. Centrets ca. 400 ledere og medarbejdere har som kerneopgave sammen, at skabe et tværgående drifts- og shared-servicecenter for regionskommunens ni øvrige centre.
Centrets hovedformål er at understøtte regionskommunens kerneopgaver i form af ejendomsservice (Facility Management), madproduktion, rengøring, idrætsområder, bilflådestyring, inventar og anden drift af de fysiske faciliteter samt at forestå den offentlige kollektive bustransport gennem eget kommunalt drevet busselskab ”BAT”. Kort sagt så passer og plejer Center for Ejendomme og Drift vores alles Bornholm.
I centret ledes der efter en tillidsbaseret tilgang, og som er hele grundlaget for den gode trivsel, der gennemsyrer hele centret. At være en del af Center for Ejendomme og Drift, og den store og spændende udvikling, der er i gang, kræver derfor medarbejdere, der er innovative, dygtige til at udvikle processer, samt åbne og parate til at indgå i et fællesskab, som er understøttet af tillid samt eget engagement og ansvarsfølelse.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.