Driftsleder til Brattingsborg Gods på Samsø

Vi tilbyder en unik mulighed for, at blive en del af en ambitiøs og moderne landbrugsvirksomhed med fokus på resultater, dyrevelfærd og kvalitet.

Da vores nuværende driftsleder igennem 28 år har valgt at stoppe, søger vi en ny driftsleder til at stå for vores svineproduktion.

Svineproduktionen er fordelt på to avlsgårde under Brattingsborg gods henholdsvis Hjalmarsgaard hvor so- og klimastaldene er samt Vesborgaard hvor slagtesvinene er.

Har du lyst til:

  • At være leder for 6 medarbejdere, danske og udenlandske.
  • At indgå i et ungt team af nøgle medarbejdere.
  • At være leder for en produktion der er i udvikling og en evt. fremtidig udvidelse.
  • At tage fuldt ansvar for produktionsstyring og personaleledelse.
  • At være hjemmeblander.

Så er det dig vi søger.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse under ordnede forhold, i det vi er medlem af en arbejdsgiverforening.
  • Bolig i stuehuset på avlsgården Hjalmarsgaard, beliggende i udkanten af Brattingsborg skov og tæt på stranden. (Et rigtigt dejligt sted til børnefamilier)
  • Et spændende job, hvor der er frihed til at skabe resultater.
  • Tiltrædelse efter aftale.

Svineproduktionen under Brattingsborg gods er på 730 årssøer med en årlig produktion af ca. 23.000 stk. slagtesvin. Staldanlægget er bygget til englandsproduktion. Egenproduktion af avlsdyr styres med kernestyring.

Du sætter ”dagsordenen” sammen med og refererer til godsets inspektør. Ellers er det dig der står for den daglige drift og har ansvaret for produktionsstyring, personaleledelse, indtastning i Agrosoft og svineflytningerne. Du har også kontakten til konsulenter, dyrlæger m.m.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor størstedelen af medarbejderne bor tæt på med deres familier. Vi vægter det sociale på tværs af faggrupperne højt, bl.a. med forskellige typer af arrangementer. Det er samtidig helt naturligt for os, at stille vores store netværk til rådighed, for at sikre at man falder godt til.

Brattingsborg Gods ligger på den sydlige del af Samsø i naturskønne omgivelser. Der er 22 fastansatte og dækker et areal på 2.444 ha, heraf 1.094 ha planteavl. Afgrøderne er bl.a. korn til brød, frø og raps. Jagtvæsen med egen skytte. 870 ha. Skov- og plantage med ekstern skovfoged. 75 udlejningsboliger.

Henvendelse til godsinspektør Kasper H Henricksen tlf. 21 20 61 08 eller e-mail: kh@brattingsborg.dk 

Yderligere oplysninger: www.brattingsborg.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Alsidig Driftsleder til skovbrug søges- nyoprettet stilling.

LMO I/S

Vil du have en hverdag med masser af råderum, indflydelse og faglige udfordringer? Skal dine kompetencer bringes i spil- med gode muligheder for selv at præge stillingen? Ønsker du en stilling, hvor du udvikler dig fagligt og ledelsesmæssigt? Alt de...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Resultatorienteret Driftsleder søges til veldrevet svineproduktion v. Odder

LMO I/S

Stiler du efter de gode resultater og brænder du for at arbejde med grise? Finder du motivation i at gå forrest - både med at fastholde de gode forhold for både mennesker og dyr- samtidig med at produktionstallene løftes yderligere? Så læs videre.. ...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Sikkerhedspersonale

STOP Rekruttering Bemanding ApS

Vi søger sikkerhedspersonale med vagt-id. Da vores søster- selskab SAFETYCREW ApS, er med i udbuddet i Region Midt, inden for akut psykiatri søger vi folk, så derfor, hvis du - har vagt -id? - kan lide at arbejde med mennesker? - har erfaring i arbe...