Driftsleder til markdrift ved Klokkerholm søges

Vores nuværende driftsleder i marken har efter 7 års ansættelse hos os valgt at blive selvstændig. Vi søger derfor hans a?øser. Vi kan tilbyde et  spændende job ved et moderne markbrug, der ligger i Klokkerholm.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der søger en selvstændig og erfaren medarbejder til markdrift . Der er yderligere 2 ansatte og du kommer til at stå for den daglige driftsledelse og koordinering af arbejdsopgaver i samarbejde med ejer. Det er vigtigt, at du har ?ere års erfaring med markarbejde og kan vurdere hvad der skal ske i marken samt prioritere opgaverne. Vi kan tilbyde et afvekslende job med gode udviklingsmuligheder og ansvar.

Vi driver 1.050 Ha med korn, karto?er, raps og hestebønner. Vi udfører selv alt markarbejde undtagen gyllekørsel. Vi har en moderne maskinpark. I vintermånederne udfører vi reparation og vedligehold af maskiner samt dræning.

Vi kan tilbyde:

• Fuldtidsstilling (sæsonarbejde inkl. weekendarbejde må  påregnes)

• Afvekslende job med gode udviklingsmuligheder

• Mulighed for deltagelse i markstyringsgruppe

• Fleksible arbejdstider

• Løn efter kvali?kationer

Vi lægger vægt på:

• At du har erfaring med markarbejde og moderne maskiner

• At du har sprøjtecerti?kat

• At du kan udarbejde markplan og lave sprøjtejournal

• At du er ansvarsbevidst og kan tænke selvstændigt

• At du har ”hænderne godt skruet på”

• At du er resultatorienteret og samarbejdsvillig


Tiltrædelse 1/3 2018 – eller efter aftale

Stilling er hos:

Nørregård Markservice

V. Peter Michaelsen

Lembvej 1

9320 Hjallerup


Skriftlig ansøgning og CV sendes til  HR-rådgiver Mette Holst Tygesen, mail: mht@landbonord.dk senest den 8. februar 2018. Jobsamtaler afholdes i uge 7. Indkomne ansøgninger behandles fortroligt.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Peter Michaelsen på tlf. 2233 0837.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Skalfarms i Støvring søger markedets bedste DRIFTSLEDER

SKALFARMS ApS

Du får som driftsleder det overordnede ansvar for svineproduktionen på Skalfarms. Dit daglige virke finder sted på Storhøjvej i Støvring i nyere stalde under udvidelse. Vi er 9 ansatte i en blanding af udenlandske og danske medarbejdere. Vores nuvær...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Fodermester/driftsleder søges til sohold ved Tårs

Landmand Hans Højmark Jensen

Til sohold ved Tårs søges en medarbejder der vil stå for den daglige drift af sohold med 600 søer og salg af 7 kg s grise. Der er egenproduktion af polte med kernestyring. I drægtighedsstalden har vi T-stier med en boks pr. so. Der er traditionelle ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Driftsleder til sohold ved Løgstør søges

PER BACH LAURSEN

Vesthimmerland
LandboNord søger på vegne af Per Bach Laursen en driftsleder til sohold ved Løgstør. Der søges en selvstændig driftsleder der kan stå for daglig drift af sohold med 1200 årssøer og salg af 30 kg s grise. Det er en besætning med indkøb af sopolte og ...