Gem job

Driftsorienteret kemiker til kemisk laboratorium

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med kemiske analyser af vand, fedt, protein, salt, pH, EFOS, træstof, stivelse, samt et bredt udsnit af specialanalyser, i foder- og fødevarer.

Vi er en afdeling med 65 dygtige medarbejdere, bestående af laboranter, laboratorieassistenter, kemikere og ASM’ere. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

Hvad siger du til at blive en del af et team hvor sparring, udvikling og trivsel er sat i højsædet? Som kemiker i vores kemiske laboratorium, kan du være med til at sikre vores kunder kvalitet og rettidige resultater på deres prøver.

Jobbeskrivelse

I samarbejde med dine kolleger; kemikere, laboranter, labratorieassistenter og kunderådgivere, vil du være med til at bidrage til at produktionen i vores laboratorium sker effektivt og kvalitetsmæssigt korrekt. 

Du vil med din erfaring og kompetencer få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt sammenspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere­:

 • Udvikling, validering og vedligehold af analysemetoder
 • Indkøring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
 • Planlægning og implementering af udviklingsprojekter
 • Sparring med og instruktion af kolleger
 • Medvirke til optimering af arbejdsprocesser via LEAN principper
 • Kvalifikationer

  Faglige kvalifikationer

 • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse som Cand. Scient. i kemi, kemiingeniør eller andet relevant
 • Du har praktisk erfaring fra laboratoriet, gerne i et produktionsmiljø
 • Har du erfaring inden for foder- og fødevarer er det en fordel, men ikke et krav
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

 • Personlige kompetencer
  Du trives i et miljø hvor der er et højt arbejdstempo, og formår at navigere i en hverdag hvor kvalitet og effektivitet går hånd i hånd. Du evner at skabe et overblik og prioritere dine opgaver, samtidig med at du har øje for detaljerne. Du er fleksibel, nysgerrig og deler gerne din viden med resten af teamet, i en rolle hvor samspillet og samarbejdet med dine kolleger gør forskellen.


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.