Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftssekretær (fuldtid) - Taastrup

til Danmarks støreste leverandør af Vinduespolering 

Brænder du for at være en central serviceperson, der løser mange forskellige opgaver i en travl driftsafdeling? Og er du struktureret og selvstændig i dit arbejde? Siger du ja, så er du måske den nye driftssekretær til vores afdeling for Vinduespolering, der er Danmarks største.

Du bliver en del af et stærkt og målrettet driftsteam

I afdelingen hjælper vi kunderne med at holde deres vinduer og glasfacader rene, både inde og ude, så bygningerne fremstår præsentable og det rene glas giver et godt udsyn.

Du får indflydelse på, hvordan det praktiske og administrative i hverdagen fungerer, så vi kan sikre kunderne den bedst mulige service.

Du får en bred vifte arbejdsopgaver, både administrative og i forhold til at støtte og hjælpe de ledende driftsfolk i afdelingen med til at holde struktur på alle de små og store opgaver, der knytter sig til kunderne.

Dine primære opgaver vil være:

 • Oprettelse og vedligeholdelse af kunder i IT-systemet
 • Ajourføring af dokumenter i forskellige systemer
 • Udarbejdelse af tilbud og rapporter i samarbejde med ledende driftsfolk
 • Besvarelse af kunde- og medarbejderhenvendelser
 • Diverse ad hoc-opgaver
 • Vores forventninger

  Vi forestiller os, at du har en god kontoruddannelse og relevant erfaring, gerne fra en lignede stilling. Du skal have flair for IT, herunder gerne erfaring med Microsoft Axapta samt være god til at formulere dig både på dansk og engelsk.

  Som person er du åben, hjælpsom og initiativrig. Du skal kunne håndtere en travl hverdag med et smil på læben, også selvom der pludselig opstår hastesager, der kan kræve en hurtig omprioritering af opgaverne.

  Hvad du kan forvente af os

  Som driftssekretær får du en central rolle blandt dygtige og erfarne kolleger. Vi er seriøse og professionelle, og har altid fokus på kundernes tilfredshed og vores vinduespudseres arbejdsglæde … alligevel er der også altid plads til nærvær og sjov i hverdagen.
  Vi byder dig velkommen med en grundig introduktion til jobbet i vores domicil og arbejdsplads i Taastrup. Du får velordnede arbejdsforhold, en lækker madordning og flot profilbeklædning. Du får en god løn, der forhandles individuelt, og du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

  Ønsker du yderligere information om jobbet?
  Så kontakt venligst driftschef Knud Andersen på tlf. 40 50 90 24.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.