Driftssikker leder til vejområdet

Kan du skabe resultater sammen med andre og yde en god service? Så har vi brug for dig!  
 
Samarbejde og sikker drift  
I stillingen som driftsleder får du ansvar for den daglige ledelse og udvikling af 10-12 engagerede medarbejdere, herunder 1 holdleder. Dine medarbejdere arbejder primært med afvanding af vores veje samt rengøring af de offentlige toiletter.
 
Du skal sammen med medarbejdere og kollegerne i hele afdelingen samarbejde om en god og effektiv drift og de bedste løsninger. Her ud over vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå i kunde- og borgerkontakt, kvalitetssikring, tilbudskalkulation, planlægning og mandskabsledelse samt sags- og økonomistyring. Du skal forestille dig en hverdag, hvor hovedparten af tiden er på kontor.
 
Som leder er du udadvendt, robust, serviceminded og omgængelig. Gennem din synlige ledelse er du i positiv dialog med medarbejderne, så de ved, hvor vi er på vej hen, hvilke nye tiltag, der igangsættes, og hvad der skal ske i morgen.  
 
Du kan være nyuddannet såvel som erfaren leder. Vi lægger vægt på, at du har det rigtige værdisæt i forhold til ledelse af medarbejdere og samarbejde på tværs.
 
Det er en fordel af være uddannet kloakmester og/eller have erfaring med afvanding og LAR, men vi investerer gerne i efteruddannelse af den rette kandidat.  
 
Du har mulighed for at indgå i vores vintervagt.  
 
Vi lægger vægt på, at du
 • er en tillidsskabende og motiverende leder
 • er en synlig og tydelig leder
 • kan samarbejde på tværs i afdelingen
 • er serviceminded i forhold til borgere og kunder
 • er kvalitetsbevidst og vil tage ansvar
 • er nysgerrig, undersøgende og god til at tilegne dig ny viden, som du hurtigt kan omsætte til handling
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • har økonomisk og forretningsmæssig forståelse
 • har gode formuleringsevner skriftligt
 • er rutineret bruger af Office-pakken samt har lyst og evne til hurtigt at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • har en humoristisk og positiv tilgang til arbejdslivets udfordringer, og du holder hovedet koldt i pressede situationer
 • er uddannet vejingeniør, skov- og landskabsingeniør, have- og parkingeniør, kloakmester eller lignende
 • har lyst til at være en aktiv del af fællesskabet og en afdeling i udvikling  
Om os  
Trafik, Park og Havne består af i alt 100 medarbejdere, der arbejder med drift og myndighed af de offentlige vej-, park- og havnearealer. Du vil referere til chefen for Trafik, Park og Havne og indgå i vores HOD-gruppe på 4 kolleger, der arbejder med helhedsorienteret drift på de offentlige arealer.
 
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og vores drift er netop blevet OHSAS 18001 certificeret.
 
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst, og opstart er snarest muligt.
 
Arbejdssted
Kontor er på Mønsvej 130, 4760 Vordingborg. Arbejdsopgaverne er over hele kommunen. Der stilles bil til rådighed i arbejdstiden.  
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 28. februar 2018, og vi forventer at afholde 1. samtalerunde i uge 10, 2018, den 5. og 7. marts.  
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Trafik, Park og Havne Helene Vinther Seidler på mobil 20 44 82 26.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Procesleder til tværgående Rehabilitering

Visitation

Guldborgsund
Kan du skabe følgeskab og binde forskellige faglige enheder sammen? Har du en solid værktøjskasse indenfor projektledelse og kan du facilitere, eksekvere og kommunikere på tværs af forskellige fagområder? Har du lyst til at bidrage til morgendagens ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Pædagogisk leder til Børnehuset Spirrevippen

Roskilde Kommune - Børnehuset Spirrevippen

Roskilde
Børnehuset Spirrevippen er en integreret institution der består af to huse, hvor det ene rummer to vuggestuegrupper og det andet rummer børnehavebørnene. I vuggestuen er der to stuer og et fælles bevægelsesrum. Vores børnehave ligger i et hus længer...
Indrykket:21. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Leder til skovbørnehaven Eventyrskovven Frederiksdal

Eventyrskoven Frederiksdal

Lolland
Til et engageret team og dejlige børn I Eventyrskoven ved Frederiksdal Gods, søger vi en pædagog med ledererfaring til en fuldtidsstilling, delt mellem ledelse og pædagogtimer.Arbejdssted: Eventyrskoven ved Frederiksdal Gods.Ansøgningsfrist: 15. feb...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Leder til Hjemmevejledningen i Roskilde Kommune (VIRK3)

Roskilde Kommune - Center for Socialpsykiatri

Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune styrker fokus på ledelse, recovery og rehabilitering. Vi søger derfor en visionær og driftssikker leder til hjemmevejledningen for handicap- og socialpsykiatri (§ 85). Center for Socialpsykiatri i Roskil...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagogisk leder med stærk pædagogisk profil til Børnehuset Mælkevejen i Roskilde Midtby

Roskilde Kommune - Omr. Roskilde Midtøst

Mælkevejen ligger på Frederiksborgvej i Roskilde centrum, og er en lille, hyggelig institution, med én vuggestuegruppe, og én børnehavegruppe. Ud over den pædagogiske leder, er der fire pædagoger, tre medhjælpere og en uddannet køkkenleder. I Roskil...