Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om at arbejde med data for datas skyld?

Vi er på udkig efter en ny kollega (Data Manager), som kan sætte et aftryk på kortlægningen af Banedanmarks stamdata, og søger en data-nørd i ordets bedste betydning.

I Banedanmark har vi travlt med vores digitale transformation. Derfor søger vi en kollega, som kan arbejde praksisnært med design af en begrebs- og informationsmodel for jernbanen, der kan danne grundlaget for at data i Banedanmarks fremtidige systemlandskab er anvendelige og dækker brugernes behov.

Vi tilbyder et job i et spændende fagligt og uformelt miljø, hvor du kan udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på work-life balance. Samtidig bidrager du til en vigtig samfundsmæssig opgave – nemlig en velfungerende jernbane.
Du bliver en del af sektionen Data & Dokumentation, hvor vi er 35 kolleger.

Du får foreløbig arbejdssted i Vasbygade i København, men vi flytter i slutningen af 2020 til nybyggede faciliteter i Ringsted.

Banedanmarks fremtidige systemlandskab
Du kommer til at indgå i udarbejdelsen af en fælles datamodel, samt implementering af Banedanmarks Strategi for Asset Management. Det omfatter bl.a. tæt koordinering med Banedanmarks strategiske digitale transformation og BIM Infra, som er et samarbejde med Vejdirektoratet, branchen og de nordiske lande om at definere branchestandarder for BIM (Bygnings Informations Model).

Vi arbejder henimod, i videst mulige omfang, at samle data om jernbanen i tre hovedsystemer SAP, GIS og CAD. Derudover har Banedanmark en række fagsystemer. Systemerne skal tilsammen dække interne og eksternes brugeres behov for informationer i Banedanmarks kerneprocesser, som omfatter monitorering af tilstand, planlægning og udførelse af vedligehold, fornyelse og nye anlæg og trafikafviklingen.

Passioneret omkring data og struktur
Du brænder for at arbejde med data for datas skyld – forstået på den måde, at du er ærekær omkring at sikre korrekte data og er drevet af at skabe de rette systemer og standardiseringer for de stamdata vi anvender.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men erfaring med SAP S4 Database og konkret arbejde med Data Warehouse og SAP stamdata foretrækkes. Måske kommer du fra en stilling, hvor du har været med til at klassificere data , og har du også arbejdet med BIM i den forbindelse, er det kun en fordel.

I jobbet skal du opnå en forståelse for hvordan vores stamdata anvendes – denne viden skal opsamles rundt i hele organisationen på tværs af mange forskellige fagligheder og funktioner. Det er derfor afgørende, at du er udadvendt, imødekommende og nysgerrig i din søgen efter den eksisterende erfaringsbase, og gerne opsøger kolleger for at kunne løse dine egne opgaver.

Løn
Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Du bliver ansat som Data Manager.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Bjarne Lund Thorsø Nielsen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionen.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.