Drømmer du om at arbejde som lagerassistent i Tax Free i Lufthavnen?

Gebr. Heinemann Retail’s Tax Free butik i Københavns Lufthavn gennemgår netop nu en større renovering og modernisering. I den forbindelse har vi brug for ildsjæle til at hjælpe vores rejseglade kunder.
 

  • Vi søger fultids og deltids sommervikarer.
  • Det er en betingelse, at du har erfaring fra lagerarbejde og har truckcertifikat.
  • Vi forventer, at du er i en stærk og fysisk god form. 
  • Du kan arbejde på skiftende arbejdstider alle ugens dage i tidsrummet kl. 6:00 – 24:00.
 
Som sommervikar har vi brug for dig i vores travleste periode, som primært er i perioden fra den 1. maj til 31. august 2018. Da det er vores travleste periode, kan vi ikke imødekomme eventuelle ønsker om at holde en længerevarende sommerferie.
 
Vi tilbyder:
En spændende stilling i Tax Free i et internationalt salgsmiljø i Københavns Lufthavn. Vi har en stærk kultur, et godt værdisæt samt passionerede og gode kolleger, som dyrker den familieånd vores virksomhed står for.
 
En konkurrencedygtig løn, pensionsordning, sundhedsforsikring, diverse personalegoder og du bliver en vigtig del af vores team af engagerede og glade kolleger.
 
Vi forventer:
At du som lagerassistent med dine kolleger, bliver ansvarlig for bl.a. varemodtagelse, plukning af varer, kørsel af varer til vores butikker, ligesom du skal varetage vareopfyldning i butikkerne.
 
Du skal endvidere kunne servicere vores kunder i butikkerne efter behov. Der vil ligeledes være forefaldne arbejdsopgaver på lageret og i vores butikker.
 
Du er:
  • Du skal være passioneret i din tilgang til vores rejsende og kunne hjælpe med at svare på de spørgsmål de kan have, når du møder dem i butikken.
  • Du har let til smil og kan have øjenkontakt med de rejsende.
  • Det er vigtigt, at du bevarer roen og ikke lader dig påvirke af mange opgaver.
  • Du skal som minimum tale dansk, svensk eller norsk flydende og kunne kommunikere på engelsk.
  • Du kan arbejde på skiftende arbejdstider på alle ugens dage.
 
Er du interesseret i at søge en af ovennævnte stillinger hos Heinemann Retail, så send din ansøgning og dit CV online senest den 14. marts 2018 på www.tax-free-job.dk. Vi rekrutterer løbende til stillingerne.
 
I Gebr. Heinemann Retail Danmark er vi omkring 350 medarbejdere, som til dagligt varetager salget i seks Tax Free butikker fordelt i Københavns Lufthavn.

Vi er en del af den tyske familieejede koncern, Gebr. Heinemann, som har hovedsæde i Hamborg. Læs mere på www.gebr-heinemann.de.
Koncernen blev grundlagt i 1879 og drives i dag som en moderne, international handelsvirksomhed af Heinemann familiens fjerde generation.
Gebr. Heinemann Retail er repræsenteret i 78 lufthavne i 28 lande verden over, hvor de over 6.000 ansatte hver dag sørger for, at mere end 150.000 daglige kunder får en god oplevelse fra én af vores 300 butikker.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Lagermedarbejder med truckcertifikat til trælastfirma i Nordsjælland

Ramsdal Plusjob ApS

Ramsdal Plusjob søger for vores kunde i Nordsjælland, 2 lager truck medarbejder vikarer, der kan starte vikariat med virkning fra den 1.3. og 1.4. Der er tale om fuldtidsstillinger med henholdsvis opstart og mødetid den 1.3. fra kl. 12.00 - 20.00 og...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Detaljeorienteret lagermedarbejder

RAMSDAL PROFIL MATCH ApS

Til vores kunde i Gentofte søger vi en ansvarsfuld lagermedarbejder. Firmaet er et datterselskab til den eneste producent i verden, der tilbyder et komplet udvalg af maskiner til lægning og vedligeholdelse af jernbanespor. I Danmark står man for spo...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Lagermedarbejdere søges til Glostrup

RAMSDAL PROFIL MATCH ApS

For vores kunde i Glostrup søger vi engagerede lagermedarbejdere til pluk og pak af mange forskellige produkter på virksomhedens ca. 9.000 m2 store transitlager. Her opbevares omkring 3.500 standardvarer sterile såvel som almindelige - som dagligt a...