Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om at blive Smed!

Vi søger en smedelærling, som har lyst til at dygtiggøre sig og tage en uddannelse som smed.

Med base i byen Hvam, er vi en af områdets førende smedevirksomheder og udfører alle former for smedeopgaver: Stålkonstruktioner, VVS-installationer og landbrugsmaskiner. Vores kundekreds er bred, så vi betjener private, erhvervs- og landbrugskunder. Ikke kun i vores lokalområde, men i hele Midt- og Vestjylland.

Vi kan tilbyde

En mindre virksomhed med 5 medarbejdere og mangeartede opgaver, hvor der ikke er langt fra ledelsen til lærlingen. Frihed ved løsning af opgaver samt en alsidig uddannelse i et spændende fag, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med:

  • Værkstedsopgaver som f.eks. fremstilling af stålkonstruktioner og reparation af landbrugsmaskiner
  • Udekørende opgaver som montageopgaver og VVS opgaver i private hjem eller virksomheder

Kvalifikationer

Du har interesse for faget og har en positiv indstilling til dit arbejde. Det er en fordel hvis du har taget grundforløbet, men det er ikke et krav – vi kan tilbyde enten en ordinær læreplads eller mesterlære.

Ansøgning

Synes du jobbet lyder interessant, så send en ansøgning til kristian@hvamsmede.dk eller kontakt Kristian Amstrup på tlf. 20149868.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her