Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om at undervise fremtidens socialrådgivere?

Hos os kan du få opfyldt din drøm, for vi søger lige nu to nye kolleger til socialrådgiveruddannelsen. Kan du undervise i socialt arbejde og samfundsvidenskab eller i socialt arbejde med fokus på børn- og unge? Så skal du læse videre.

Vi ønsker at give de studerende de bedste forudsætninger og viden med i deres uddannelsesforløb. Derfor er vi meget optaget af at finde dygtige og engagerede undervisere, med både teoretisk og praktisk erfaring med det sociale arbejde.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og det kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland.

Din profil
Du er opdateret i socialt arbejde og har flere års socialfaglig erfaring, som du er god til at benytte i en kobling af teori og praksis i din undervisning. Det er samtidig vigtigt, at du kan genkende dig selv her:

Samarbejdsdygtig. Dit positive humør smitter af på dine omgivelser, også i travle tider. Du er god til sparring, og har et åbent og imødekommende syn på din arbejdsplads, dine kolleger og dine arbejdsopgaver.

Dygtig kommunikator. Som underviser kan du få dine budskaber ud til alle de studerende, både mundtligt og skriftligt. Du er tålmodig og forstående som menneske, og er klar på at udvikle og forandre eventuelle processer eller undervisning.

Mange bolde i luften. Du formår at holde hovedet koldt i situationer, hvor du kunne have brug for en ekstra hånd. Uforudsete ændringer håndterer du med et smil på læben. Du er klar til at komme med et bud på, hvordan en given situation kan løses bedst muligt.

Derudover forventer vi os, at du:

  • er uddannet socialrådgiver med en kandidat eller ph.d. grad.
  • enten har grundig erfaring fra den kommunale forvaltning eller lignende sted indenfor børne-, unge- og familieområdet, eller at du har en bred erfaring fra den kommunale forvaltning eller lignende sted, indenfor det sociale arbejde og i kombination med samfundsvidenskab.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave er at undervise fremtidens socialrådgivere. Opgaverne vil være:

Du skal udvikle, planlægge og undervise på grunduddannelsen. Det sker i tæt sammenspil med de studerende, og i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere og aftagere. Derudover forventes det, at du kan varetage opgaver på efter- og videreuddannelsen eller varetage forsknings- og udviklingsopgaver.

Et aktivt og spændende studiesocialt miljø. Vi lægger vægt på, at vores studiemiljøer er præget af socialt liv, og af glade og engagerede studerende, der kan få kompetent sparring og støtte både i studiegrupper og fra deres vejledere. Din rolle som underviser er blandt andet at bidrage aktivt til, at de studerende oplever vores studiemiljøer som levende og som mere end et uddannelsessted.

Digitalisering er en del af hverdagen. Du vil i samarbejde med dine øvrige kolleger, blive involveret i at anvende og udvikle forskellige processer omkring digitale læringselementer, til brug for hele socialrådgiveruddannelsen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon er adjunkturet en 4-årig uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.

Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2016/1065)

Hvis du er lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen (CVU-stillingsstrukturen), skal du sammen med din ansøgning vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse i henhold til kap. 5 i Bekendtgørelse om lektorkvalificering mv. Du kan læse mere her (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673). Anmodningen skal være på maksimalt 8 sider sammen med en redegørelse for dine kompetencer med henvisning til kriterium b i bekendtgørelsens bilag 1, der vedrører kompetence til at arbejde med forskning og udvikling. I forbindelse med eventuel ansættelse igangsættes en bedømmelsesproces.

Dine kolleger
Socialrådgiveruddannelsen udbydes i Roskilde, Slagelse og Nykøbing F. Vi er en del af Center for Socialt Arbejde og Forvaltning som også består af administrationsbacheloruddannelsen og uddannelsen som sundhedsadministrativ koordinator der begge udbydes i Næstved.

Du bliver en del af socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, hvor vi er et team på ca. 20 engagerede og udviklingsorienterede undervisere og én uddannelsesleder. Teamet varetager undervisning i henholdsvis samfundsfag, psykologi, jura og socialt arbejde. Vi sætter pris på en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor vi har store ambitioner for uddannelsens udvikling.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingerne er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. maj 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Linnea Ytting på tlf.: 7248 2204 eller ligy@pha.dk (NB: holder ferie i uge 7) eller Faglig koordinator Karen Bjerregaard 7248 2789 eller kaj@pha.dk.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 8. marts 2021.
  • Vi forventer at afholde 1. samtale den 18. marts 2021 samt 2. samtale den 22. marts 2021.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.