Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om en karriere indenfor ledelse? Vi søger en assisterende afdelingssygeplejerske eller en pædagog som assisterende afsnitsleder.

Hos os får du en spændende stilling, hvor du i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer.Velkommen indenfor hos B205 Afsnittet modtager børn og unge op til 18 år, som har behov for akut psykiatrisk behandling. Det drejer sig primært om børn og unge med øget selvmordsrisiko, akutte psykotiske tilstande eller akutte affekttilstande.

Indlæggelsestiden er i gennemsnit omkring 5 dage og der er plads til 10 børn og unge. Vi har desuden plads til medindlagte forældre.

I vores afsnit har vi stort fokus på Safewards-principperne og har implementeret interventionerne. Vi bruger bl.a. gensidige forventninger, milde og positive ord, kommunikativ deeskalering, lær hinanden at kende og beroligende metoder (lysterapi, sansevogn, massagestol, kugledyne, musikstol, NADA-the) og udskrivelseshilsner.

Vi har moderne terapeutiske rammer med stillerum og en skøn have.

Vi arbejder med en individuel, empowerment baseret tilgang til de unge og med stor grad af inddragelse af deres netværk.Om jobbet og dine ansvarsområder Du skal sammen med afsnitsledelsen og afsnittets medarbejdere stå i spidsen for at udvikle afsnittets tilbud til børn og unge med akutte psykiatriske vanskeligheder, som har brug for et være indlagt i en kortere periode.

Af konkrete arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Tjenestetidsplanlægning samt vagtdækning.
 • Stedfortræder i afdelingssygeplejerskens fravær.
 • Stå for den daglige koordinering i personalegruppen og have det overordnet overblik over planer for de indlagte børn og unge.


Dig som leder Vi forventer, at du har erfaring med ledelse evt. fra lignende stilling samt erfaring med udvikling, og du evner at vejlede og involvere medarbejderne.

Derudover forventer vi, at du:

 • kan skabe ro og overblik i en travl og uforudsigelig hverdag
 • har evne og lyst til at sikre at alle har et godt arbejdsmiljø, der bygger på anerkendelse, åbenhed og gensidig respekt
 • har interesse i aktiv inddragelse af forældre og patienter i indlæggelsesforløbet
 • har gode samarbejdsevner
 • er stabil og robust som person.


Din baggrund Du er autoriseret sygeplejerske eller uddannet pædagog, og du har en solid børne- og ungdomspsykiatrisk erfaring og evt. videreuddannelse, derudover er du nysgerrig på en karriere indenfor ledelse.Vi tilbyder
 • Et moderne afsnit, som bl.a. er indrettet med dynamisk lys
 • God individuel introduktion, med fast mentorordning
 • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. daglige konferencer, supervision og undervisning
 • En personalegruppe, der vægter et højt fagligt engagement samt en åben og positiv kommunikation
 • En travl hverdag hvor dagene sjældent ligner hinanden
Af udviklingsprojekter kan nævnes nedbringelse af tvang, samarbejde med familierne og behandlingsinstitutioner, patientinddragelse og løbende forbedringsmøder.

Vi er en forholdsvis ung personalegruppe, som består af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter psykologer, socialrådgivere og speciallæger. Vi er uddannelsesafsnit for specialpsykologer, læger og sygeplejersker, og har et stort tværfagligt samarbejde. Vi arbejder aktivt med at sikre et forsat godt arbejdsmiljø, samtidigt med at vi udfører et effektivt og kompetent stykke arbejde til gavn for børn, unge og deres familier. Vi arbejder med anerkendelse i vores ledelse og kollegialt.Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2020.

Stillingen er på 37 timer, i udgangspunktet med arbejde i dagtid og med weekendvagt ca. hver 6 weekend eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst, herunder principperne om Ny Løn.

I henhold til lovkrav skal der, ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, forevises en børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.Vi glæder os til at høre fra dig Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive assisterende afdelingssygeplejerske/assisterende afsnitsleder.

Søg via linket på siden seneste mandag den 21. september 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler onsdag den 23. september 2020.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Rodenkam Simonsen på telefon: 3864 0678 eller på 3864 0563.


Du kan læse mere om vores center på vores hjemmeside: www.buc-regionh.dkI Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.