Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om en karriere indenfor ledelse? Vi søger en assisterende afdelingssygeplejerske til regionens eneste surrogat afsnit 802 på Psykiatrisk Center Glostrup

Har du lyst til, i samarbejde med afdelingssygeplejersken, at få ansvaret for ledelse, drift, og udvikling af sygeplejen i afsnittet? Her får du en spændende stilling, hvor du i tæt parløb med afdelingssygeplejersken får mulighed for at udvikle dine egne lederkompetencer.


Om jobbet og dine ansvarsområder Som assisterende afdelingssygeplejerske skal du i samarbejde med afdelingssygeplejersken varetage de ledelsesmæssige, koordinerende og pædagogiske funktioner som er forbundet med det daglige arbejde i afdelingen.

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt. Du bliver en central sparringspartner for ledelsen og får medansvaret for uddannelses- og udviklingsmæssige opgaver i afsnittet. Dertil står du for den daglige koordinering af afsnittets arbejdsopgaver og samarbejder med afdelingssygeplejersken og den kliniske sygeplejespecialist, om systematisk kompetenceudvikling for personalet, samt udvikling, afprøvning og implementering af nye sygeplejefaglige tiltag.Om os og vores arbejde med vores patienter Vi er et retspsykiatrisk døgnafsnit, der modtager patienter fra Vestre Fængsel med retskendelse om varetægtsfængsling i surrogat og/eller retskendelse om mentalobservation under indlæggelse. Vi varetager således en vis udredning inden domsafsigelse. Afsnittet har regionsfunktion, og er det eneste af sin slags i Region Hovedstaden.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor faglighed og kvalitet prioriteres i alt, hvad vi gør. Vi vægter faglig sparring højt og er meget passioneret omkring specialet.

I sygeplejen fokuserer vi på at skabe og udvikle relationer til patienterne ud fra et miljøterapeutisk perspektiv. Da der er evidens for at aktiviteter kan være med til at nedbringe brugen af tvang, er der således særligt fokus på dette alle ugens dage.

Vi arbejder løbende med forbedringer, her med en høj grad af personaleinvolvering. Du vil som assisterende afdelingssygeplejerske have stor indflydelse på dette arbejde og dermed kunne sætte dit præg på sygeplejen i afsnittet.


Dig som leder Vi søger dig, der tager ansvar og er god til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du er god til at lede andre, og er indstillet på at være en rollemodel for god klinisk praksis.

Derudover forventer vi, at du:

  • har en anerkendende og respektfuld tilgang til kollegaer og patienter
  • udviser overblik, engagement og gennemslagskraft
  • understøtter god trivsel og kommunikation i afsnittet og evner at igangsætte og motivere den enkelte såvel som hele afsnittet
  • har fokus på at fastholde og videreudvikle den faglige tilgang og indsats i teamet. I den forbindelse er du tydelig omkring forventninger og følger op, evaluerer og giver feedback.
Din baggrund Du er autoriseret sygeplejerske, og er nysgerrig på en karriere indenfor ledelse. Du har måske specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje eller lignende samt interesse for ledelse. Har du erfaring indenfor specialet eller retspsykiatrisk erfaring vil det være en fordel, det er dog ikke et krav, da vi vil sørge for grundig og tryg oplæring i specialet.Fokus på en god start og faglig udvikling Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring. Er du ny i psykiatrien, tilbyder vi også kurset ’Godt på vej i psykiatrien’.

Vi prioriterer, og har fokus på vedligeholdelsestræning og uddannelse i forskellige deeskalerende principper, du vil bl.a. komme på kurset ’Forebyggelse og håndtering af konflikter’.Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er i blandede vagter, som tilrettelægges efter ønsker og behov.

Ansættelse er efter gældende overenskomst og stillingen ønskes besat fra 1. august 2020 eller snarest derefter.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Vi glæder os til at høre fra dig Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af vores team.

Søg via link senest d. 6.juli 2020 inden kl. 12.00. Du bedes uploade CV og relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler 9 og 10 juli.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Eva Schantz eva.schantz@regionh.dk eller på 38645501.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.