Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om lærerjob med et særligt fokus på specialpædagogiske opgaver?

Om skolen og stillingen

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, midt i Greve Kommune. Skolen danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0. – 9. klasse; heraf går ca. 240 børn i skolens SFO og ca. 100 børn i vores SFO2 for 3.-6. klasse.

Holmeagerskolen er en 3-sporet skole, hvor af et af sporene inkluderer vores co-teaching klasse, som denne stilling knytter sig til.

Co-teaching klasserne er for børn med AutismeSpektrumForstyrrelser (ASF), som visiteres til skolens A-spor. Her deltager de i undervisningen på lige fod med de øvrige elever, men med en ekstra ressourceperson i en større del af undervisningstiden. Vores nuværende 5. klasse er første klasse med Co-teaching, og ressourcepædagogen, som har fulgt dem fra 0. klasse, er nu sendt ned for at starte en ny 0. co-teaching klasse, derfor søger vi en læreruddannet afløser, som kan følge med videre op i skoleforløbet. Stillingen er derfor en kombination af fagtimer og støttetimer i primært 5. klasse.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag på en velfungerende skole med høj faglighed og stort engagement blandt lærere, elever og forældre; hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, glæde og udvikling; hvor der er fleksibilitet i din arbejdstid, mange kan og få skal opgaver og kort afstand fra idé til handling - og med faglig sparring med både kollegaer og ledelse på daglig basis, hvis behovet er der.Det søger vi - Lærer med specialpædagogisk erfaring til fast stilling.

Vi søger en læreruddannet kollega med specialpædagogisk erfaring og kompetencer gerne fra ASF som målgruppe. Du skal indgå i et tæt samarbejde med klassens øvrige lærere; dels som sparring med fokus på specialpædagogikken, støtte i undervisningen, men også som underviser i klassen samt i andre klasser. Vi forventer, at du har lyst til at følge co-teaching klassen videre op i udskolingen, hvorfor dit faglige kompetenceområde gerne må ligge i udskolingen.

Vores primære interesse er din erfaring med specialpædagogisk undervisning og den tilknytning, som du får til vores co-teaching klasse som både støtte og faglærer. Der ligger dog i indeværende skoleår også timer på 4. årgang i skemaet (billedkunst, historie, støtte).

Vi søger en ny kollega, som er:

  • struktureret, men fleksibel i sin tilgang.
  • engagereret og seriøs ift sit arbejde, men også har let til smil og har humoren med sig i dagligdagen.
  • team- og samarbejdsorienteret, men også selvstændigt kan varetage opgaver.
  • sikker og tydelige i sin kommunikation med forældre og kolleger - både mundtligt og skriftligt.
  • fagligt velfunderet - og med et brændende hjerte for specialpædagogikken.


Løn og praktiske oplysninger

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Leon Mitchell 4397 3435 eller viceskoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen. Du har også mulighed for at gå ind på www.holmeagerskolen.aula.dk eller www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist den 19. oktober - Vi afholder samtaler i uge 44 på Holmeagerskolens kontor.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.