Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmestilling for den ambitiøse læsevejleder eller læsekonsulent

Skolekonsulent med fokus på skriftsproglige vanskeligheder

Da vores skolekonsulent gennem mange år har valgt at gå på efterløn, har Kompetencecenter Grønnevang (KCG) på Grønnevang Skole i Hillerød en stilling som skolekonsulent ledig til besættelse pr. 1. august 2021. Stillingen omfatter varetagelse af korterevarende kurser for grupper af elever på Hillerød Kommunes skoler med fokus på brug af IT-hjælpemidler til kompensation for læse- og stavevanskeligheder. Planlægning, opfølgning, undervisning, konsultativ bistand, vejledning af lærere og forældre i forbindelse med disse elevkurser vil være naturlige dele af denne opgave.

Du vil som konsulent være med til at understøtte og udvikle den inkluderende indsats for elever med skriftsprogsvanskeligheder i Hillerød Kommune i tæt samarbejde med en anden skolekonsulent og kommunens læsekonsulent.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvoraf konsulentstillingen udgør 70 %. De resterende 30 % af stillingen sammensættes af opgaver og funktioner på Grønnevang Skole, der tager udgangspunkt i ansøgers interesser og kompetencer. Det kunne f.eks. være supplerende indsatser på almenområdet f.eks. læsehold, ligesom det kunne være undervisning i udskolingen, undervisning i KCG eller tekniske support- og driftsopgaver i relation til læse-skrive-teknologiindsatsen. Det er også en mulighed kun at søge konsulentdelen og således tiltræde en 70 %-stilling.

Stillingen tilbyder en høj grad af fleksibilitet og selvstændighed og rummer desuden spændende udviklingsmuligheder i samarbejdet med kommunens meget aktive og kompetente læse- og dysleksivejledernetværk.

Du har base i KCG på Grønnevang Skoles afdeling på Østervang, som ligger i Hillerød i naturskønne og åbne omgivelser nær St. Dyrehave og med gode offentlige transportforbindelser. KCG står for en specialpædagogisk praksis, som udspringer af stor faglig viden, erfaring og engagement inden for det specifikke tale-, læse- sprogområde og inden for hele det specialpædagogiske felt.

Grønnevang Skole er en stor og spændende arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder. Vi har ca. 900 elever og rummer almenklasser fra 0.- 9. klasse fordelt på to indskolingsafdelinger og en udskolingsafdeling, og herudover rummer skolen to specialklasserækker (KCG) med i alt ca. 90 elever.

Vi søger en konsulent – gerne en læreruddannet læsepædagog eller læsevejleder - med faglig kompetence inden for tale- læse- og sprogområdet. Du har solid erfaring med brug af IT som støttende og kompenserende hjælpemiddel og har erfaring med vejledning af kolleger og forældre også ift. tidlige indsatser.

Du har mulighed for at aftale besøg på skolen og få en uformel snak med ansatte i KCG. Du er velkommen til at kontakte os.

Skolekonsulent Camilla Holmgren Ipsen på telefon 72 32 73 61 / camip@hillerod.dk eller afdelingsleder i Kompetencecenteret Signe Gylling på telefon 72 32 73 60 / siggy@hillerod.dk.

Lønfastsættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Søndag den 2. maj 2021.

Ansættelsessamtaler vil finde sted tirsdag den11. maj 2021 mellem kl. 10.00 og 14.00.

Ansøgningen sendes elektronisk med relevante bilag.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.