Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dronninggård Børnehus søger afdelingsleder af vuggestueafdelingen, 37 timer.

Dronninggård Børnehus er et børnehus bestående af vuggestueafdeling med 36 børn og børnehaveafdeling med 60 børn.

Vi er beliggende i nordfløjen på Dronninggårdskolen, Rønnebærvej 37-39, 2840 Holte. Vi bor tæt på skov, sø og Holte station.

Som ansat i Dronninggård bliver du en del af et ledelsesteam med daglig leder og teamleder af børnehaveafdelingen. Vi søger en afdelingsleder til vuggestueafdelingen 1. december 2020 eller snarest derefter.

I Dronninggård vil du blive mødt af en personalegruppe, der har fokus på udvikling og samarbejde. Udvikling er ikke blot børnenes, men også vores egen i forhold til at holde os opdaterede og holde den pædagogiske samtale i gang. Samarbejde i forhold til at udbygge det gode samarbejde og de succesoplevelser, vi sammen er med til at etablere i hverdagen.

Om jobbet:

Som afdelingsleder varetager du ledelsesmæssige opgaver og tager ansvar for processer og har en vigtig rolle i praksisfeltet. Dine timer vil fordele sig med 7 ledelsestimer og 30 børnetimer.

Du vil desuden fungere som stedfortræder for daglig leder ved dennes fravær.

Fokus er med din faglighed at sikre progression i udvikling og trivsel for såvel børn som medarbejdere.

Din ledelsesmæssige opgave er at sikre en organisering og strukturering af en hverdag, der skaber mulighed for differentierede børnefællesskaber og læringsmiljø i de planlagte og spontane aktiviteter, samt i rutinerne og overgangene.

Om Dronninggård:

Omorganiseringer har bragt forandringsprocesser i spil hos os. Derfor er vi en institution, der kigger reflekterende og nysgerrig på vores praksis.

Vi ønsker at være kendetegnet som en institution, der arbejder ud fra en systemiske og narrativ tilgang. Derfor arbejder vi ud fra en kontekstuel forståelsestilgang og et inkluderende perspektiv.

Vi arbejder med anerkendelse som en vigtig værdi, derfor er vi nysgerrige på barnets intentioner, ønsker og lytter til barnets fortællinger.

Til at arbejde med processer anvender vi aktionslæringsmodel som en procesmodel. Derfor er refleksion også et vigtigt element i vores arbejde, ligesom vi bringer de gode erfaringer videre qua de evalueringer vi løbende arbejder med.

Desuden har vi fokus på ikke blot samarbejde med også sammenhold, at vi løfter i flok, og har fokus på de succesoplevelser, vi sammen skaber, og deler dem med hinanden.

Kommunikation med forældrene er ligeledes et vigtigt fokuspunkt, uanset om det handler om de gode fortællinger i hverdagen, der skal fortælles, eller hvis der har været udfordringer. Vi har fokus på at viderebringe de gode erfaringer, vi gør os her i børnehuset, ligesom vi også lytter til forældrenes, således at begge parter kan bidrage til samarbejde.

I Rudersdal kommune anvendes desuden Hjernen og Hjertet i forbindelse med forældresamarbejdet.

Din profil:

Du er først og fremmest uddannet pædagog og har eventuelt en videreuddannelse. Måske har du erfaring med ledelse, pædagogiske processer eller du kan på anden vis koble dig på de tilgange, vi bestræber os på i Dronninggård.

Derudover forventes:

  • At du er tydelig i institutionens faglige profil og motiverer, inspirerer og inddrager forskellige perspektiver fra såvel børn, forældre og medarbejdere.
  • Du er bevidst om dig selv som pædagogfaglig rollemodel i forhold til pædagogiske aktiviteter og at du i din kommunikation er åben, lyttende og tydelig.
  • Bevarer det gode humør, når udfordringer og en travl hverdag kan ramme.
  • At du kan fungere som sparringspartner for medarbejderne og har anerkendelse og nysgerrighed med dig i dit arbejde som vigtige værdier.
  • At du ser muligheder fremfor begrænsninger, eksempelvis at kunne identificere det, der udfordrer og bidrager fagligt og saligt om, hvad der kan bane vejen for noget andet.
  • At du har mod på at bringe dig selv i spil på de mange arenaer, tager ansvar og samtidig har forståelse for den politiske og organisatoriske opbygning og kan omsætte beslutninger.
  • Du skal kunne arbejde med it og varetage administrative opgaver.

Alt i alt en inspirerende afdelingsleder, der er engageret, empatisk, har overblik og baner vejen med såvel faglighed som personlighed.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer pr. uge vekslende mellem 7 timer til ledelse og 30 timer i børnegruppen. Start 1. december 2020 eller snarest derefter.

Lønindplacering efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder Lillian Aagaard Rasmussen, laag@rudersdal.dk eller på tlf.nr. 72 68 36 12.

Ansøgningsfrist: 22.10.2020 kl 12.00

Samtaler:

1. samtale den 26/10 2020

2. samtale den 28/10 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.