Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drupal udvikler til tidsbegrænset stilling

Vil du med til at nytænke tilgangen til søgning og præsentation af søgeresultater?

Randers Bibliotek har en ambitiøs og innovativ hjemmeside.
Bibliotekerne i Danmark har et fællesskab omkring udvikling af bibliotekernes hjemmesider. Der er en fælles kerne baseret på Drupal kaldet DDBCMS og det enkelte bibliotek kan tilføje egen funktionalitet hertil. Randers Bibliotek har været med fra starten og har udviklet sin egen variant af DDBCMS samtidigt med vi deltager i den fælles udvikling.

Vi har modtaget projektmidler til at udvikle en nytænkende tilgang til søgning og præsentation af søgeresultater. Derfor søges en Drupal udvikler til at udvikle de nødvendige moduler og samtidigt indgå i andre udviklingsopgaver for hjemmesiden. Du vil arbejde sammen med vores webudvikler/Digital konsulent.

Dine primære kvalifikationer:

  • Kendskab til udvikling af moduler i Drupal 7. Du forventes at kunne selvstændig varetage kodningen af de relevante moduler i Drupal 7. Der vil være opgaver i forbindelse med opbygning af administrativt interface, den nødvendige database struktur og integration til den eksisterende kode.

Andre kvalifikationer:
  • Kendskab til CSS og lettere javascript
  • Kendskab til linux servermiljøer
  • Kendskab til github

Vil du søge:
Stillingen er fra 1. april og er tidsbegrænset til fuldtidsstilling i 4 måneder med mulighed for forlængelse. Der kan også være mulighed for et lavere timetal i en længere periode.
Arbejdspladsen er Randers Bibliotek og der er mulighed for hjemmearbejde.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation.

Oplysninger om stillingen kan du få hos digital konsulent Árni Loftsson, al@randersbib.dk

Skriv en kort ansøgning med din baggrund, dine kompetencer og hvad du kan bidrage med ift. jobbet vedlagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.
Vi skal have din ansøgning senest d. 19. februar og forventer at holde ansættelsessamtaler ultimo februar 2018.

Randers Bibliotek er innovativt og udviklingsorienteret. Vi skubber til grænserne for bibliotekets rolle og præmieres for vores indsatser som fx Danmarks bedste læsekommune. Vi rekrutterer bredt og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye måder at nå vores målgrupper på. Vi understøtter Randers Kommunes vision om at være en attraktiv bosætningskommune og bidrager til et levende kulturliv som kommunens mest besøgte kulturinstitution. Kulturhuset i Randers rummer foruden Randers Bibliotek også Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum. Sammen udvikler vi en vision for et nyt, gentænkt Kulturhus i 2020.
Biblioteket har 75 ansatte. Hvert år møder en halv million borgere hinanden på biblioteket og lige så mange møder os på nettet på http://www.randersbib.dk og Facebook.


Ansættelsesforhold
Fuldtids- og tidsbegrænset stilling.

Tiltrædelse
01.04.18

Ansøgningsfrist
19.02.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Randers Bibliotek

Kontaktperson
Árni Loftsson


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her