Gem job

DSA- og ordblindelærer søges til FGU Skolen HLSS i Holstebro

FGU Skolen i Holstebro søger senest pr. 1. juni en engageret dansk som andetsprog- og ordblindelærer til et barselsvikariat. For den rette kandidat er der mulighed for fastansættelse.

Vores opgave på FGU Skolen HLSS er at gøre vores unge elever mellem 15 og 25 år klar til uddannelse/job med fokus på:

 • At skabe et fundament for den fremtid eleven ønsker.
 • Eleven som ligeværdig aktør
 • Forpligtende fællesskaber
 • Ordblindevenligt undervisningsmiljø

 FGU Skolen HLSSs strategi har læring som omdrejningspunkt med afsæt i de 15 didaktiske principper.

FGU Skolen HLSS i Holstebro danner rammen for et lokalt uddannelsestilbud til ca. 100 unge og deres dedikerede FGU-lærere og vejledere.

Skolen bygger på en anerkendende tilgang og ønsket om at være en rummelig, ambitiøs og vedholdende skole for alle, der har deres daglige gang på skolen.

Om stillingen:

Vi søger en lærer med undervisningskompetence i DSA (dansk som andetsprog) og med kompetence til at stå for ordblindetestning/SPS/IT-instruktion af både ordblinde og ordblinde dansk som andetsprogs-elever.

Stillingen vil være en kombination af undervisning i DSA/dansk og varetagelse af SPS-vejledning og IT-instruktionstimer. Derudover er alle kontaktlærer for en gruppe af elever.

Om dig:

 • du er uddannet DSA- og ordblindelærer
 • du har erfaring med at teste tosprogede elever for ordblindhed
 • du har kendskab til læse- og skriveteknologi
 • du er anerkendende i din tilgang til eleverne og brænder for at gøre en forskel for den enkelte ud fra dennes personlige, sociale og faglige kompetencer
 • du kan lide tværfagligt samarbejde og sætter pris på kollegial sparring
 • du trives med en omskiftelig hverdag

Vi tilbyder:

 • Et fagligt stærkt ordblindeteam med en vision om fortsat at udvikle den ordblindevenlige skole for vores elever. Et team du bliver en naturlig del af  
 • En skole der prioriterer ordblindeindsatsen højt med ressourcer til både elever og lærere
 • En arbejdsplads hvor der lægges vægt på ansvar, fleksibilitet og den gode relation
 • En arbejdsplads med gode muligheder for kompetenceudvikling
 • Et skolemiljø, hvor trivsel og læring følges ad, og hvor nye kollegaer tages godt imod

Arbejdssted

Du vil være tilknyttet FGU Skolen i Holstebro som dit primære arbejdssted, men der kan forekomme arbejdsdage på skolens øvrige adresser.

Tiltrædelse

Stillingen, der er på 37 timer ugentligt, ønskes besat snarest og med tiltrædelse senest den 1. juni 2020. Løn, ansættelsesforhold og pensionsordning i henhold til gældende overenskomst for FGU-lærere. Alle interesserede uanset alder, race, religion og/eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, kan du sende din ansøgning med CV samt bilag stilet til FGU Skolen HLSS på mail til job@fguskolen.dk senest torsdag den 22. april kl. 12.00. I emnefeltet skal du skrive ”Ansøgning DSA/ordblindelærer”. Der gennemføres ansættelsessamtaler i uge 17. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelseschef Anders Gammelvind på tlf.nr. 2923 1302. Du kan læse mere om os på www.fguskolen.dk.

I august 2019 slog FGU Skolen Holstebro, Lemvig, Skive og Struer dørene op for de første elever. Eleverne starter på enten Almengrunduddannelsen (AGU), Produktionsgrunduddannelsen (PGU) eller Erhvervsgrunduddannelsen (EGU). FGU Skolen HLSS har ca. 260 årselever og 55 lærere, vejledere, teknisk- og administrativt personale og ledere.

Skolens bestyrelse har netop vedtaget en strategi for udvikling af FGU-uddannelsen for vores organisation og sporene er dermed lagt til udvikling af et samlet pædagogisk/didaktisk grundlag, der matcher ambitionsniveauet for den vigtige rolle, vi spiller i de unges liv.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.