Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DSV Solutions A/S søger en Business Analyst

Job Req Number: 31920 
Time Type: Full Time

Vil du være en del af teamet, der implementerer nye lagerkunder og optimerer hverdagen på DSV Solutions’ mere end 250.000 kvadratmeter lager? 
DSV Solutions tilbyder og varetager Supply Chain Management-løsninger baseret på vores kunders ønsker og behov. Vi er i rivende udvikling og søger derfor en Business Change Analyst med stærk flair for IT og logistik. Du skal kunne trives i et miljø, hvor alting ikke er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen.

Et af de store strategiske forretningsområder i DSV Solutions A/S er at tilbyde kunderne avancerede løsninger, der binder deres transport- og lagerløsninger sammen. Som Business Change Analyst skal du være en drivende kraft på IT-konfiguration, ved implementering af nye kunder samt optimering af eksisterende.

Du vil få base på vores kontor i Hedehusene (Sjælland). Du skal forvente omkring 20 dages rejseaktivitet om året både i Danmark og udland.

Kundeorienteret IT-implementering
Jobbet består i at deltage i afdækning af kundernes behov, både interne samt eksterne. Det bliver din opgave som Business Change Analyst at sikre den korrekte logistiske opsætning af vores WMS samtidigt med at kundens ønsker afstemmes, kontrakten som er indgået overholdes samt de mest optimale processer implementeres.

Derudover vil du primært beskæftige dig med følgende opgaver:
• Implementeringsmøder med kunder
• IT teknisk opsætning af vores WMS
• Koordinering med Global IT for opsætning
• Specifikation af rapporter
• SQL-udtræk af data til analyse
• Logistisk sparring med Logistics Managers fra vores lagrer
• Support og assistance til kunder i forbindelse med EDI-opsætning 
• Dokumentation af de implementerede opsætninger
• Træning af brugerne som skal benytte systemet


Stærk logistikprofil med flair for IT
Vi forventer, at den rette ansøger har flere års praktisk eller teoretisk erfaring med logistik inden for lagerdrift og stor interesse for IT. Yderligere vil det være en stor fordel, hvis du er bekendt med forskellige ERP-systemer.

For at kunne bestride denne stilling kræves følgende kompetencer:

• Erfaring med EDI herunder XML, EDIFACT 
• En stærk logistisk tankegang
• Kan arbejde selvstændigt og struktureret
• Evnen til at se muligheder og udfordringer frem for problemer
• Flair for kommunikation, herunder flydende engelsk i skrift og tale
• Er i stand til at tænke kreativt og kan arbejde med komplekse løsninger
• Kendskab til SQL


Bliv en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed 
DSV er Danmarks største transport- og logistikvirksomhed og den 4. største i verden. Du bliver en del af en handlekraftig og forandringsorienteret koncern, hvor du vil få rig mulighed for faglige udfordringer i en kultur præget af energi og engagement
DSV Solutions beskæftiger mere end 250 medarbejdere på syv lokationer i Danmark. Gennem vores strategi ”Vores kunder hver dag” skaber vi et endnu tættere samarbejde med vores kunder. Du vil få ansvar for og indflydelse på et vigtigt område i DSV Solutions A/S, og stillingen rummer derfor gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Ansøgning og kontakt 
Vi vil meget gerne fortælle mere om stillingen og om dine muligheder i DSV. Ring derfor gerne til Business Change Manager, Daniel Grejs Hammer på tlf. 20 61 67 15. Indkomne ansøgninger vil blive behandlet løbende, så send din ansøgning snarest muligt og senest d. 09. april 2021. Vi glæder os til at høre fra dig.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.