Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DU ER VORES NYE SALGSAGENT

Du elsker at tale med folk og give kunder en god oplevelse. Du tør tage en udfordring, har lyst til at sælge og vil teste dig selv og dine evner af. Det vil derudover være en stor fordel, hvis du er åben og udadvendt og kan lide at have det sjovt med dine kolleger. Og så skal du selvfølgelig kunne tale flydende dansk.

HVAD SKAL DU LAVE SOM SALGSAGENT HOS THE CALL COMPANY? Du vil sidde ved telefonen og ringe ud til nye eller eksisterende kunder og enten lave salg af bøger, telefoni, livsstilsmagasiner eller medlemskaber for en lang række foreninger. Vi har et hav af forskellige projekter, og vi finder i fællesskab det type projekt, der tiltaler dig. Uanset om du er erfaren eller ej, så skal vi nok lære dig det hele, så længe du har motivationen.

Et arbejde som sælger hos The Call Company er mere end bare salg – det er kommunikation på højeste plan. Den viden og erfaring du får med salg og kundehåndtering, vil du kunne bruge senere i livet, hvis du drømmer om en karriere, hvor kontakt med forskellige mennesker er i fokus.

THE CALL COMPANY TILBYDER DIG Vi vil gøre alt for, at du bliver en succes i dit arbejde og føler dig set og anerkendt som medarbejder. Derfor vil der altid være coaches og ledere, som kan hjælpe dig med at yde dit bedste og samtidig sikre, at du går herfra glad og tilfreds hver eneste dag.

Derudover tilbyder vi:

  • En fast timeløn med mulighed for provision eller bonus. Du kan arbejde både fuldtid og deltid
  • Et superfedt arbejdsmiljø med en masse gode, søde og dygtige kolleger
  • En arbejdsdag præget af salg, konkurrencer og fuld fart på
  • Lyse, nye lokaler lige ved Rutebilstationen i midten af Aarhus
  • En lækker frokost/aftensmadsordning, fri frugt og varme drikke
  • Geniale fester for dig og dine kolleger 4 gange om året

HVEM ER THE CALL COMPANY? The Call Company tilstræber at være Danmarks bedste callcenter og for at være det, skal vi have de allerbedste medarbejdere. The Call Company arbejder med telemarketing på vegne af en lang række kunder og har kontor i det centrale Aarhus. Vi har en kultur, der er bygget op om åbenhed, seriøsitet og godt humør. Vi har gennem lang tid oplevet stor vækst og vil gerne blive ved med det, så derfor skal vi have nye dygtige, glade og ambitiøse medarbejdere, der kan hjælpe os mod endnu bedre tider.

HER SKAL DU SENDE DIN ANSØGNING Lyder det her som noget for dig så send en ansøgning med det samme via nedenstående link 

http://www.thecallcompany.dk/ledige-jobs-aarhus/soeg-job/

Har du nogen spørgsmål til jobbet og opstart, så ring endelig til vores HR-afdeling på 70301730.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her