Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Du klarer tømrerarbejdet - vi klarer det administrative

Andersen & la Cour ApS, Hillerød

 

Få maksimal frihed til at styre dine opgaver

Vi giver dig stor daglig frihed til at løse dine opgaver på din måde. Du arbejder stort set, som var du selvstændig. Bare uden besværet. Vi sørger for at udarbejde tilbuddene og alt det administrative. 

 

Fleksible arbejdstider og en god lønpakke

Du arbejder som udgangspunkt fra kl. 08-16, men du styrer og planlægger selv dine opgaver. Arbejder du til kl. 20 den ene dag, kan du naturligvis gå kl. 12 den næste. Så længe det passer kunden og med din deadline. 

 

Du får en lønpakke, der passer til dine kvalifikationer – og så får du en ny mobil, hvor du kan se dine opgaver, samt en firmabil du altid kan tage med hjem.

 

Alle slags projekter i alle størrelser 

Vi laver alle typer opgaver og kører oftest hovedentreprisen. Det inkluderer alt fra kontorbyggerier, boligforeninger og mange mindre renovations- og tilbygningsopgaver. 

 

Kunderne er hovedsageligt i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Du kører oftest ud alene, men du er også med på større projekter sammen med kolleger eller en lærling.

 

Du er kvalitetsbevidst og serviceorienteret

Har du i omegnen af 5 års erfaring som tømrer? Og holder du en høj kvalitet og et højt serviceniveau? Så er det dig, vi leder efter. 

 

Vi får nemlig så mange opgaver, at du skal være køreklar fra start. Du er selvfølgelig tømreruddannet og har erfaring med al slags tømrerarbejde. Din erfaring betyder, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. 

 

Du bliver en del af et ungt miljø i en succesfuld virksomhed

Vi er 2 medejere på henholdsvis 29 og 30 år. Vi slog vores tømrer- og murerfirma sammen og er nu 15 ansatte. Vi har oplevet stor vækst lige siden. Her bliver du en del af en flad organisation, hvor ingen er højere eller lavere end andre. Vi mødes som minimum hver 3. uge til fællesmorgenmad. Vi er her for at drive et sundt firma, hvor både medarbejdere og kunder er tilfredse med arbejdet. Læs mere her. 

 

Lyder det som noget for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Filip la Cour på info@byg-al.com. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Filip på 60 74 61 96. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her