Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dybbøl Efterskole søger to lærere

Dybbøl Efterskole – to faste stillinger på fuld tid

 

Dybbøl Efterskole udvider lærerkapaciteten og søger derfor to lærere pr. 1. august 2018. Du skal kunne dække mindst et af fagene dansk, engelsk og matematik. Vi forventer af dig, at du har lyst til efterskolelivet, med alt hvad det indebærer. Vi ser gerne, du derudover forholder dig aktivt til vores fagrække og redegør for, hvor og hvordan du kan bidrage hertil.

 

Ud over undervisningsdelen kommer alle de andre ting, som naturligt hører til efterskolelivet – blandt andet dag- og aftenvagter, weekendtilsyn og andre fælles aktiviteter.

 

Vi er en skole, som brænder for at give vores elever et efterskoleophold, hvor det både er alvor og sjovt at gå i skole. Efterskolelivet giver den dér helt særlige fornemmelse af fællesskab. Du er gerne ung af sind og derudover en ildsjæl, som har hjerte for elever, der har brug for ”lidt ekstra” og ønsker at skabe gode, trygge rammer for eleverne – såvel i som udenfor klasseværelset. 

 

Dybbøl Efterskole er en specialundervisningsefterskole med plads til 85 elever. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og skolen bygger på kristne værdier.

 

Vi søger en profil der:

  • Kan specialundervise så eleverne føler sig kompetente
  • Kan understøtte den enkelte elev, så de bliver bedre til at indgå i og bidrage til fællesskaber
  • Kan være tydelig rollemodel i en efterskoleverden, hvor samarbejde og ansvarlighed er bærende elementer
  • Kan bidrage i et miljø, hvor faglighed vægtes højt, både undervisningsmæssigt og (special)pædagogisk

 

Vi kan tilbyde et miljø, hvor…

  • du bliver en del af en ambition om at skabe et godt leve- og læringsmiljø for elever med udfordringer
  • du får tæt kendskab til eleverne og nært samarbejde med kolleger
  • der er højt til loftet
  • der er rige muligheder for at udfolde sig, tænke nyt og bruge sin pædagogiske energi og begejstring

 

Læs mere på skolens hjemmeside. Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

 

Yderligere oplysninger om stillingen samt aftale om besøg på skolen kan fås ved henvendelse til skolens forstander, Jakob Carl Christensen, på telefon 74 48 70 80 / 42 24 60 23.

 

Ansøgningsfrist er torsdag den 3. maj kl. 11.00 på: dybboelefterskole@dybboelefterskole.dk. Samtaler afholdes mandag den 14. maj.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en aktiv læreruddannet barselsvikar til Eckersberg Friskole

ECKERSBERG FRISKOLE

Sønderborg
En af vores medarbejdere går på barsel, derfor søger vi en barselsvikar fra 1. november 2018. Vi søger en lærer, der kan varetage grundfag 3-5. klasse, engelsk 3. klasse, naturfag 2. og 3. klasse, kreativ matematik 0. klasse, fortælling, bevægelse, ...
Indrykket:28. august 2018
Udløbsdato:27. september 2018

Spændende underviserjob på Det Blå Gymnasium

Business College Syd Mommark & Sønderborg Handelsskole

Det Blå Gymnasium og EUD EUX Business søger hurtigst muligt en ny kollega, der kan undervise i afsætning og virksomhedsøkonomi. Jobindhold Undervisning inden for rammerne af fagene afsætning og virksomhedsøkonomi Samarbejde med afdelingens øvrige un...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018

Sønderborg Statsskole søger en gymnasielærer i fagene matematik og fysik.

Sønderborg Statsskole

Sønderborg
Ved Sønderborg Statsskole er der pr. 1.11. 2018 en ledig stilling som adjunkt lektor i fagene matematik og fysik. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor tillid, selvstændighed, åbenhed og en uformel og munter omgangstone er i højsædet. Både ansøgere med ...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:25. september 2018