Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig A la Carte Kok

Dygtig A la Carte Kok

Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok
til vores kombinerede restaurant & bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum.  

Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant & gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves.

Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn.

Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. 

Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson
Ejer
Lisa Søgaard
Hovednummer: 98161114
Mobil: 51520825
Email: lisa@soegaardsbryghus.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://soegaardsbryghus.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014040Phoenix-30cb9cdd12019-04-30T16:01:15.143Dygtig A la Carte Kok
Dygtig A la Carte Kok

Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok
til vores kombinerede restaurant & bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum.  

Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant & gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves.

Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn.

Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. 

Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson
Ejer
Lisa Søgaard
Hovednummer: 98161114
Mobil: 51520825
Email: lisa@soegaardsbryghus.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://soegaardsbryghus.brandero.com

2019-06-04T01:06:36.583 Dygtig A la Carte Kok Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok til vores kombinerede restaurant bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum. Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves. Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn. Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter. Ansøgningsfrist: 23. juni 2019 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Kontaktperson Ejer Lisa Søgaard Hovednummer: 98161114 Mobil: 51520825 Email: lisa@soegaardsbryghus.dk Se mere på vores ansøgersite: https: soegaardsbryghus.brandero.comsoegaardsbryghus.brandero.com10Phoenix30cb9cdd101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-03T00:00:000000https://soegaardsbryghus.brandero.com/job/dygtig-a-la-carte-kok-631221453#mail0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3516654SØGAARDS BRYGHUS ApS11C.W. Obels Plads 1A9000AalborgDKDanmarkORS/30cb9cdd_logo.pngORS/Small/30cb9cdd_logo.png0
lisa@soegaardsbryghus.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent751479MwCareerSiteMinimum1e618645-9806-41ca-8efe-44b4db9eab2100130-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cddhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cddhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cdd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cdd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgDygtig A la Carte Kok12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361628213Lisa Søgaardlisa@soegaardsbryghus.dkDanmarkDanmark330095172Sushikokke søges til Karma Sushi AalborgRobot Karma Sushi søger sushikokke til fuldtid og deltid, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for a sushichef, who can start soon. Fulltime and parttime. ABOUT THE POSITION Vi søger en kandidat som har erfaring i et køkken. Det er klart at foretrække, hvis du har erfaring inde for sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi. Forventninger til ansøgeren You should identify your self with being: Du har køkkenfærdigheder Kitchen skills Du er imødekommende Open minded Du er lærenem Fast to learn Du er fleksibel Flexible Du er tålmodig Patient Du har overblik Overview Du har erfaring med sushi You have sushi skills Du kan arbejde aften samt weekender Evening work and weekends WORK TIME I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

Karma Sushi søger sushikokke til fuldtid og deltid, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for a sushichef, who can start soon. Fulltime and parttime.

 

ABOUT THE POSITION

Vi søger en kandidat som har erfaring i et køkken. Det er klart at foretrække, hvis du har erfaring inde for sushi. We are looking for a person who knows how a kitchen operate. We see it as a bonus if you know the basics about sushi.

Forventninger til ansøgeren /You should identify your self with being:

  • Du har køkkenfærdigheder / Kitchen skills
  • Du er imødekommende / Open minded
  • Du er lærenem / Fast to learn
  • Du er fleksibel / Flexible 
  • Du er tålmodig / Patient 
  • Du har overblik / Overview
  • Du har erfaring med sushi / You have sushi skills
  • Du kan arbejde aften samt weekender  / Evening work and weekends

WORK TIME

I tidsrummet mellem 9.00 og 24.00, dog afhænger det af vagterne. / Work time is between 9 am and 12 pm. depending on the work schedule.

 

Karma Sushi AalborgAalborg2019-09-25T00:00:002019-10-31T00:00:00
330085295Kok/cater med stor frihed i et kædekoncept søges til restaurant The GrillRobot Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. I januar 2020 åbner vi vores nye store og flotte center i Aalborg, hvor du nu har muligheden for at blive en del af køkkenteamet i The Grill - helt fra starten. Det er vigtigt for os at komme godt fra start og vi søger derfor allerede nu en knivskarp kok cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen hertil, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf. Med Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill i Aalborg vil kæden består af 17 centre fordelt over hele landet. Vores vigtigste opgave er skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi har sjove og underholdende aktiviteter for hele familien, og pakken fuldendes i vores store buffetrestaurant, The Grill. Bowl& 39 n& 39 Fun Aalborg bliver kædens største center med sine 12.300 kvm, hvoraf restauranten udgør 677 kvm foruden et selskabslokale og køkkenet natruligvis. Familierestaurant I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores nuværende 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten. Det tekniske fremfor det kreative The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken. Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone? Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter. Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.: Forstår sig på familierestauranter og store buffeter Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter Kan holde hovedet koldt og maden varm selv når det går stærkt Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen Vi vil dem, der vil os Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til. Vi søger en kok cater til The Grill i Aalborg, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant. Arbejdstiderne placeres som skiftende arbejdstider i en fælles vagtplan. Opstart forventes i starten af januar. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi er ”on fire”! I Bowl’n’Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. I januar 2020 åbner vi vores nye store og flotte center i Aalborg, hvor du nu har muligheden for at blive en del af køkkenteamet i The Grill - helt fra starten. Det er vigtigt for os at komme godt fra start og vi søger derfor allerede nu en knivskarp kok/cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen hertil, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf.

Med Bowl'n'Fun & The Grill i Aalborg vil kæden består af 17 centre fordelt over hele landet. Vores vigtigste opgave er skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi har sjove og underholdende aktiviteter for hele familien, og pakken fuldendes i vores store buffetrestaurant, The Grill. Bowl'n'Fun Aalborg bliver kædens største center med sine 12.300 kvm, hvoraf restauranten udgør 677 kvm foruden et selskabslokale og køkkenet natruligvis.

Familierestaurant

I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores nuværende 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten.

Det tekniske fremfor det kreative

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken.

Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone?

Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter.

Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.:

  • Forstår sig på familierestauranter og store buffeter
  • Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi
  • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter
  • Kan holde hovedet koldt og maden varm – selv når det går stærkt
  • Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen
Vi vil dem, der vil os

Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til.

Vi søger en kok/cater til The Grill i Aalborg, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Arbejdstiderne placeres som skiftende arbejdstider i en fælles vagtplan.

Opstart forventes i starten af januar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun AalborgAalborg SV2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330081146Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og BowlingRobot Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber: Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Gode smagsløg Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne Arbejdssom og flittig Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem Kan skabe smagsoplevelser Kan dele ud af sit gode humør Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov Har lyst og har evner til at lære fra sig En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team Vi tilbyder: En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø Fastansættelse med gode forhold God løn efter kvalifikationer? Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk

Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok/souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gerne på den rette. Vi er et køkken, som laver alting fra bunden og sætter en ære i at lave mad med masser af smag og kvalitet. Vi bager hver dag frisk brød og gør vores ypperste for at give alle gæsterne en fantastisk madoplevelse. Som kok hos os vil du få en alsidig hverdag med aftenbuffet, firmaarrangementer, tapasbuffet, børnefødselsdage, seniorspisning, specialmenuer og meget mere. Du vil komme til at lave mad med inspiration fra hele verden, mad der er lavet efter gammeldags opskifter, mad med et lille twist og fusionsmad. Der vil være fokus på madens smag, tekstur og udseende. Teamet består af to udlærte kokke, en kokkeelev og et par køkkenassistenter. Vi leder efter en kandidat, som har følgende egenskaber:

  • Holdning og kærlighed til håndværket
  • Ejerskab og medansvar
  • Gode smagsløg
  • Kan få det visuelle til at samarbejde med smagsnuancerne
  • Arbejdssom og flittig
  • Lyst til at være med til at udvikle vores retter og menuer
  • Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem
  • Kan skabe smagsoplevelser
  • Kan dele ud af sit gode humør
  • Evner at overtage køkkenchefens opgaver ved behov
  • Har lyst og har evner til at lære fra sig
  • En som kan hjælpe køkkenchefen med opgaver og sammen være et godt team

Vi tilbyder:

    • En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart
    • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
    • Faglige og personlige udviklingsmuligheder
    • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Fastansættelse med gode forhold
  • God løn efter kvalifikationer?

Arbejdstiden ligger både dag, aften og weekend, og følger en vagtplan. Send ansøgning til job@seaport.dk og vedhæft cv, ansøgning og billede. For spørgsmål vi kan kontaktes med tlf. 98126866 eller pr. Mail info@seaport.dk

SeaportAalborg2019-08-30T00:00:002019-10-23T00:00:00
330105092Kok til WeekendholdRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver: Det varme kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet. Pasning af satellit kantine, egenkontrol, Du deltager i APV arbejde og rengøring. Faglært kok med passion for mad Du er faglært gerne med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Det er et krav at du har kørekort kategori B Arbejdssted Eurest kantine hos Siemens Windpower A S Assensvej 11 9220 Aalborg Ø Arbejdstider Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan (4-3 plan) Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 31. oktober 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg

Din daglige arbejdsplads
Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Det varme/kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet.
  • Pasning af satellit kantine, egenkontrol,
  • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Faglært kok med passion for mad
Du er faglært gerne med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad og kvalitet.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Det er et krav at du har kørekort kategori B

Arbejdssted
Eurest kantine hos Siemens Windpower A/S
Assensvej 11
9220 Aalborg Ø

Arbejdstider
Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan (4-3 plan)

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder

Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 31. oktober 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Siemens AalborgAalborg Øst2019-10-11T00:00:002019-10-31T00:00:00
330107855Faglært kok eller cater til FOOD i Aalborg LufthavnRobot Er du faglært kok eller cater, og har du lyst til at blive en del af vores team, hvor det gode arbejdsmiljø, samarbejde og produktion af god kvalitet vægtes højt i dagligdagen? Så er du måske den nye medarbejder, vi søger til Food i Aalborg Lufthavn. Vi er servicemindede, og vi lægger stor stolthed i vores fag. Vi dyrker detaljerne og gør altid vores bedste for at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Vi søger derfor en kollega, der har lyst til at sætte aftryk, og som forstår, at kvalitet og god service går hånd i hånd. Jobbet Vi søger en fuldtidsmedarbejder med tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette. Som medarbejder i Aalborg Lufthavns køkken er det din primære opgave at drive og deltage i den daglige produktion af kolde og varme retter til både kolleger og gæster. Vi laver så vidt muligt mad fra bunden, og det skal derfor falde dig naturligt at sikre, at vi opretholder fokus på fødevarekvaliteten. I Food i Aalborg Lufthavn arbejder vi med flere forskellige koncepter. I vores DELI er det grundlæggende koncept Grab Go. Her tilbydes et stort udvalg af salater og sandwich produceret i eget køkken. I vores Gastro Pub serverer vi a la carte retter i klassisk caf stil, og i vores Meeting Konference faciliteter tilbyder vi vores kunder en bred vifte af forplejning skræddersyet til lejligheden. Herudover bliver personalet i Aalborg Lufthavn også bespist med skønne retter hver dag. Du bliver i dagligdagen inddraget i disponering og indkøb af varer i forhold til produktionsflowet. Du skal derfor have et godt blik for det optimale flow mellem produktion og salg, så samarbejdet med Sales Service afdelingen fungerer til alles bedste. Dagligdagen handler om det gode samarbejde, og om at sikre høj kvalitet i driften. Du vil her få mulighed for at spille ind med dine kvalifikationer i samarbejde med dygtige kolleger. Din profil Du er punktlig, kvalitets- og ansvarsbevidst. Du er som person energisk og tænker løsningsorienteret, når store som små udfordringer skal løses i dagligdagen. Du er servicemindet og lægger stor stolthed i faget. Derudover er det afgørende, at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner og godt humør. Du tilbydes Du kan se frem til et spændende og afvekslende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor dine kolleger også vægter service og den faglige viden inden for madområdet højt. Du tilbydes løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst, ordnede arbejdsforhold, en aktiv personaleforening og et drys af personalegoder. Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen og har sædvanligvis weekendvagt hver 2. weekend. Du får udleveret en fast vagtplan, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring. Medarbejderne i Aalborg Lufthavn arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for vores gæster, hvor vi vil være kendt for en fleksibel og professionel adfærd. Der er en uformel tone, og der lægges stor vægt på gode interne relationer. Kontakt For yderligere information om jobbet kan henvendelse rettes til Kitchen Manager Casper Kjær Jensen på tlf.: 22 46 39 35. Vi indkalder løbende til samtaler, så du bedes sende din ansøgning snarest muligt og senest den 25. oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via linket i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Er du faglært kok eller cater, og har du lyst til at blive en del af vores team, hvor det gode arbejdsmiljø, samarbejde og produktion af god kvalitet vægtes højt i dagligdagen? Så er du måske den nye medarbejder, vi søger til Food i Aalborg Lufthavn.

Vi er servicemindede, og vi lægger stor stolthed i vores fag. Vi dyrker detaljerne og gør altid vores bedste for at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Vi søger derfor en kollega, der har lyst til at sætte aftryk, og som forstår, at kvalitet og god service går hånd i hånd.

Jobbet

Vi søger en fuldtidsmedarbejder med tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette.

Som medarbejder i Aalborg Lufthavns køkken er det din primære opgave at drive og deltage i den daglige produktion af kolde og varme retter til både kolleger og gæster. Vi laver så vidt muligt mad fra bunden, og det skal derfor falde dig naturligt at sikre, at vi opretholder fokus på fødevarekvaliteten.

I Food i Aalborg Lufthavn arbejder vi med flere forskellige koncepter. I vores DELI er det grundlæggende koncept Grab & Go. Her tilbydes et stort udvalg af salater og sandwich produceret i eget køkken. I vores Gastro Pub serverer vi a la carte retter i klassisk café stil, og i vores Meeting & Konference faciliteter tilbyder vi vores kunder en bred vifte af forplejning skræddersyet til lejligheden. Herudover bliver personalet i Aalborg Lufthavn også bespist med skønne retter hver dag.

Du bliver i dagligdagen inddraget i disponering og indkøb af varer i forhold til produktionsflowet. Du skal derfor have et godt blik for det optimale flow mellem produktion og salg, så samarbejdet med Sales & Service afdelingen fungerer til alles bedste.

Dagligdagen handler om det gode samarbejde, og om at sikre høj kvalitet i driften. Du vil her få mulighed for at spille ind med dine kvalifikationer i samarbejde med dygtige kolleger.

Din profil

Du er punktlig, kvalitets- og ansvarsbevidst. Du er som person energisk og tænker løsningsorienteret, når store som små udfordringer skal løses i dagligdagen. Du er servicemindet og lægger stor stolthed i faget. Derudover er det afgørende, at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner og godt humør.

Du tilbydes

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor dine kolleger også vægter service og den faglige viden inden for madområdet højt.

Du tilbydes løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst, ordnede arbejdsforhold, en aktiv personaleforening og et drys af personalegoder. Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen og har sædvanligvis weekendvagt hver 2. weekend. Du får udleveret en fast vagtplan, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring.

Medarbejderne i Aalborg Lufthavn arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for vores gæster, hvor vi vil være kendt for en fleksibel og professionel adfærd. Der er en uformel tone, og der lægges stor vægt på gode interne relationer.

Kontakt

For yderligere information om jobbet kan henvendelse rettes til Kitchen Manager Casper Kjær Jensen på tlf.: 22 46 39 35.

Vi indkalder løbende til samtaler, så du bedes sende din ansøgning snarest muligt og senest den 25. oktober 2019.

Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via linket i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Aalborg LufthavnNørresundby2019-10-16T00:00:002019-10-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushikokke søges til Karma Sushi Aalborg

Karma Sushi Aalborg

Aalborg
Karma Sushi søger sushikokke til fuldtid og deltid, der kan træde til snarest muligt. Karma Sushi is looking for a sushichef, who can start soon. Fulltime and parttime. ABOUT THE POSITION Vi søger en kandidat som har erfaring i et køkken. Det er kla...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Kok/cater med stor frihed i et kædekoncept søges til restaurant The Grill

Bowl'n'Fun Aalborg

Aalborg SV
Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. I januar 2020 åbner vi vores nye store og flotte center i ...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Alsidig og dygtig kok søges til Seaport Restaurant og Bowling

Seaport

Aalborg
Seaport Restaurant og Bowling søger en energisk og dygtig kok til stillingen som Kok souschef til ansættelse snarest. Vi leder efter en, som kan fungere som køkkenchefens højre hånd og stedfortræder, når køkkenchefen har fri og ferie. Vi venter gern...
Indrykket:30. august 2019
Udløbsdato:23. oktober 2019

Kok til Weekendhold

Eurest Kantine, Siemens Aalborg

Aalborg Øst
Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kok i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 50 kollegaer, som sammen er m...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Faglært kok eller cater til FOOD i Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn

Nørresundby
Er du faglært kok eller cater, og har du lyst til at blive en del af vores team, hvor det gode arbejdsmiljø, samarbejde og produktion af god kvalitet vægtes højt i dagligdagen? Så er du måske den nye medarbejder, vi søger til Food i Aalborg Lufthavn...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019