Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig A la Carte Kok

Dygtig A la Carte Kok

Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok
til vores kombinerede restaurant & bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum.  

Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant & gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves.

Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn.

Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. 

Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson
Ejer
Lisa Søgaard
Hovednummer: 98161114
Mobil: 51520825
Email: lisa@soegaardsbryghus.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://soegaardsbryghus.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014040Phoenix-30cb9cdd12019-04-30T16:01:15.143Dygtig A la Carte Kok
Dygtig A la Carte Kok

Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok
til vores kombinerede restaurant & bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum.  

Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant & gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves.

Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn.

Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. 

Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson
Ejer
Lisa Søgaard
Hovednummer: 98161114
Mobil: 51520825
Email: lisa@soegaardsbryghus.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://soegaardsbryghus.brandero.com

2019-06-04T01:06:36.583 Dygtig A la Carte Kok Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok til vores kombinerede restaurant bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum. Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves. Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn. Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter. Ansøgningsfrist: 23. juni 2019 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Kontaktperson Ejer Lisa Søgaard Hovednummer: 98161114 Mobil: 51520825 Email: lisa@soegaardsbryghus.dk Se mere på vores ansøgersite: https: soegaardsbryghus.brandero.comsoegaardsbryghus.brandero.com10Phoenix30cb9cdd101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-03T00:00:000000https://soegaardsbryghus.brandero.com/job/dygtig-a-la-carte-kok-631221453#mail0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3516654SØGAARDS BRYGHUS ApS11C.W. Obels Plads 1A9000AalborgDKDanmarkORS/30cb9cdd_logo.pngORS/Small/30cb9cdd_logo.png0
lisa@soegaardsbryghus.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent751479MwCareerSiteMinimum1e618645-9806-41ca-8efe-44b4db9eab2100130-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cddhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cddhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cdd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=30cb9cdd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgDygtig A la Carte Kok12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361628213Lisa Søgaardlisa@soegaardsbryghus.dkDanmarkDanmark330111080Faglært kok eller cater til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Tankedraget i Ålborg! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok eller cater med god erfaring fra det klassiske køkken. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30 Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Vi arbejder meget med anretning og portionering, for også på den måde at mindske madspild. ?Vi roterer i alle partier, inklusiv mødeforplejning, så det er vigtigt at du har erfaring og lyst til at arbejde med det hele Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, skilteskrivning, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra lignende køkken Du er omstillingsparat og har lyst til at arbejde med på alle køkkenets partier Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi i forvejen 3 kolleger, som hver dag laver mad til ca. 220 personer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Tankedraget i Ålborg!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok eller cater med god erfaring fra det klassiske køkken. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) med arbejdstider mandag til torsdag fra kl. 07.00-15.00 og fredag fra kl. 07.00 - 14.30
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Vi arbejder meget med anretning og portionering, for også på den måde at mindske madspild.
  • ?Vi roterer i alle partier, inklusiv mødeforplejning, så det er vigtigt at du har erfaring og lyst til at arbejde med det hele
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, skilteskrivning, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring – gerne fra lignende køkken
  • Du er omstillingsparat og har lyst til at arbejde med på alle køkkenets partier
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi i forvejen 3 kolleger, som hver dag laver mad til ca. 220 personer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. januar 2020

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SAalborg2019-10-23T00:00:002019-12-19T00:00:00
330110734Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)Robot Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag. evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket kok ...

Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant & cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med  kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.

evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket "kok"...

Restaurant ProvenceAalborg2019-10-23T00:00:002019-11-30T00:00:00
330122765Vi søger en kok, der også har lyst til kundebetjeningRobot Er du kok (uddannet eller autodikakt), så mangler vi dig senest til foråret, men da vi lige nu har en fiskehandlerstilling ledig, så er den iflg. aftale med Jobcentret også slået op her under kok . Så her hele vinteren, kan vi tilbyde nogle - for kokke - rigtigt gode arbejdstider, helt uden aftenarbejde, og altid søndagsfri (det er der også om sommeren). Og selvom du til dettte job skal have lyst til at holde en pæn butik og betjene kunder, så er der også meget madlavning i jobbet, da vi har frokostrestaurant åben hele året, og vi har også mad-ud-af-huset m.v.Når vi igen åbner op med fiske- og skaldyrsbuffet til forsommren en gang, bliver det - på nær lige midt om sommeren - kun fredag og lørdag aften (samt nogle få uger også torsdag aften). Og kokken går som regel hjem før kl. 20.00. Og vi har allerede n kok, som også passer butik, som du kan dele vagterne med, så selv der, er det for kokke, nogle gode arbejdstider :-)Bemærk, at vi lige nu kun har et job, og så et mere til foråret, men får vi en kok allerede nu, så kan vi love helårsansættelse til kokken fremover, og så kan vi ansætte en til butik til foråret i stedet for :-). Så her kommer vores annoncetekst - slået op under fiskehandler:Vil du gerne betjene byens dejligste kunder og arbejde med Danmarks ypperste råvare? Så søger vi - hurtigst muligt - en fiskehandler med lyst til madlavning til vores team her i Fiskehuset på Havnen i Thisted. Stillingen er på fuld tid og helårs, og det er arbejde i både butik, køkken og restaurant samt med netbutiksordrer mv. Vi kræver ikke erfaring med fisk udover at du skal være glad for selv at spise fisk, så du kan give din glæde videre til kunder gæster.Vi laver selv alt fra bunden af, og vi steger i økologisk smør osv., så du skal brænde for kvalitetsfødevarer. Erfaring med kundebetjening er en stor fordel. Du kan også være kok eller f.eks. smørrebrødsjomfru med lyst til kundekontakt. Eller noget helt tredje. Du skal bare være dygtig, stabil og ærlig, samt kunne arbejde selvstændigt og være god til samarbejde, og du skal være god til at tage ansvar for de unge mennesker, som vi også har ansat her, når det er dine vagter.Kan du ikke opfylde det hele, så søg alligevel, og fortæl, hvad du mangler, da vi kan forestå oplæring på nogle punkter. For vi går mere efter personen, end en speciel erfaring. Og går du med lyst til at blive selvstændig, hører Per også meget gerne fra dig, da virksomheden jo kan købes. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at ringe til Per på mobil 40320886. Men, vil du søge stillingen, så bemærk, den SKAL, hvis ikke andet aftales med Per, søges via vores eget skema, som du finder lige her. Bemærk, vi mangler dig hårdt nu og her. Så også for din egen skyld - hvis du tror, det er lige dig - så udfyld meget hurtigt vores skema og aflever det gerne direkte til Per. For vi besætter stillingen, lige så snart den rigtige dukker op. Vi glæder os alle her i Fiskehuset til at høre fra dig :-)

Er du kok (uddannet eller autodikakt), så mangler vi dig senest til foråret, men da vi lige nu har en fiskehandlerstilling ledig, så er den iflg. aftale med Jobcentret også slået op her under "kok".

Så her hele vinteren, kan vi tilbyde nogle - for kokke - rigtigt gode arbejdstider, helt uden aftenarbejde, og altid søndagsfri (det er der også om sommeren). Og selvom du til dettte job skal have lyst til at holde en pæn butik og betjene kunder, så er der også meget madlavning i jobbet, da vi har frokostrestaurant åben hele året, og vi har også mad-ud-af-huset m.v.

Når vi igen åbner op med fiske- og skaldyrsbuffet til forsommren en gang, bliver det - på nær lige midt om sommeren - kun fredag og lørdag aften (samt nogle få uger også torsdag aften). Og kokken går som regel hjem før kl. 20.00. Og vi har allerede én kok, som også passer butik, som du kan dele vagterne med, så selv der, er det for kokke, nogle gode arbejdstider :-)

Bemærk, at vi lige nu kun har et job, og så et mere til foråret, men får vi en kok allerede nu, så kan vi love helårsansættelse til kokken fremover, og så kan vi ansætte en til butik til foråret i stedet for :-). Så her kommer vores annoncetekst - slået op under fiskehandler:

Vil du gerne betjene byens dejligste kunder og arbejde med Danmarks ypperste råvare?

Så søger vi - hurtigst muligt - en fiskehandler med lyst til madlavning til vores team her i Fiskehuset på Havnen i Thisted.

Stillingen er på fuld tid og helårs, og det er arbejde i både butik, køkken og restaurant samt med netbutiksordrer mv.

Vi kræver ikke erfaring med fisk – udover at du skal være glad for selv at spise fisk, så du kan give din glæde videre til kunder/gæster.

Vi laver selv alt fra bunden af, og vi steger i økologisk smør osv., så du skal brænde for kvalitetsfødevarer.

Erfaring med kundebetjening er en stor fordel. Du kan også være kok eller f.eks. smørrebrødsjomfru med lyst til kundekontakt. Eller noget helt tredje. Du skal bare være dygtig, stabil og ærlig, samt kunne arbejde selvstændigt og være god til samarbejde, og du skal være god til at tage ansvar for de unge mennesker, som vi også har ansat her, når det er dine vagter.

Kan du ikke opfylde det hele, så søg alligevel, og fortæl, hvad du mangler, da vi kan forestå oplæring på nogle punkter. For vi går mere efter personen, end en speciel erfaring.

Og går du med lyst til at blive selvstændig, hører Per også meget gerne fra dig, da virksomheden jo kan købes.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at ringe til Per på mobil 40320886. Men, vil du søge stillingen, så bemærk, den SKAL, hvis ikke andet aftales med Per, søges via vores eget skema, som du finder lige her.

Bemærk, vi mangler dig hårdt nu og her. Så også for din egen skyld - hvis du tror, det er lige dig - så udfyld meget hurtigt vores skema og aflever det gerne direkte til Per. For vi besætter stillingen, lige så snart den rigtige dukker op.

Vi glæder os alle her i Fiskehuset til at høre fra dig :-)

FISKEHUSET THISTED ApSThisted2019-11-12T00:00:002019-12-01T00:00:00
330120805KokRobot 2takt Cafe Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 8 kokke og elever.Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer.Vi arbejder tæt sammen med vores søster Restaurant STED1. Ansøgningen sendes til Restauratør Dennis Sommer på dennis@2takt.dkFor spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt til Dennis på tlf. 42363482 eller 98408090.Vi behandler ansøgningerne løbende.

2takt Cafe & Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale.

Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.
God løn efter kvalifikationer.

Du vil komme til at indgå i et stort kokkehold på ialt 8 kokke og elever.
Hvor maden laves fra bunden og med råvarer af høj kvalitet. Både det klassiske og det kreative køkken er en del af hverdagen.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads med ambitiøse kollegaer.
Vi arbejder tæt sammen med vores søster Restaurant STED1.

Ansøgningen sendes til Restauratør Dennis Sommer på dennis@2takt.dk
For spørgsmål til jobbet er du velkommen til at tage kontakt til Dennis på tlf. 42363482 eller 98408090.
Vi behandler ansøgningerne løbende.

2 TAKT ApSFrederikshavn2019-11-08T00:00:002019-11-30T00:00:00
330118614KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en kok - VikariatRobot KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A S søger en kok Er du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine? Karstensens Skibsværft søger en effektiv kok til vikariat, der med høj arbejdsglæde og faglig stolthed vil lave mad til værftets medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Du og dine 5 erfarne kollegaer i kantine-teamet, sammensætter menu og serverer morgen- og middagsmad for ca. 300 personer i 2 kantiner. Du vil stå for anretning af kold morgenbuffet og varm middagsret. Arbejdstiden er 37 timer lagt i vagtplan i tidsrummet 06 15.00 på hverdage og udvalgte lørdage mellem 06 - 10. I perioder kan der komme ekstra timer. Stillingen er tidsbegrænset til perioden 13.01 01.05.2020. Stillingen kræver: Du er faglært kok eller har tilsvarende uddannelse og erfaring. Du er effektiv, struktureret og serviceminded. Du er god til at planlægge og prioritere din tid. Du er teamplayer, arbejdsom og fleksibel. Vi tilbyder: Tidsbegrænset 37 timers vikariat med gode arbejdstider og attraktiv løn blandt dygtige og engagerede kollegaer. Rig mulighed for indflydelse på menuen og stor selvstændighed i planlægningen af arbejdet. Veludstyret og moderne kantine på en dynamisk og spændende arbejdsplads. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kantineleder Trine Madsen på 26 87 41 29. Ansøgning sendes til: job@kaship.dk Ansøgningsfrist: Senest 01.12.2019 Tiltrædelse: 13.01.2019 eller efter aftale Karstensens Skibsværft A S sætter en ære i gennem effektiv produktion og i samarbejdet med kunden at udvikle, bygge og reparere skibe og fiskefartøjer af høj kvalitet. Karstensens Skibsværft A S beskæftiger 450 medarbejdere. Der bygges 5-6 nybygninger og foretages 100 150 reparationer og ombygninger på alle typer skibe hvert år. Se mere på www.karstensens.dk

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en kok

Er du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine?

Karstensens Skibsværft søger en effektiv kok til vikariat, der med høj arbejdsglæde og faglig stolthed vil lave mad til værftets medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Du og dine 5 erfarne kollegaer i kantine-teamet, sammensætter menu og serverer morgen- og middagsmad for ca. 300 personer i 2 kantiner. Du vil stå for anretning af kold morgenbuffet og varm middagsret. Arbejdstiden er 37 timer lagt i vagtplan i tidsrummet 06 – 15.00 på hverdage og udvalgte lørdage mellem 06 - 10. I perioder kan der komme ekstra timer. Stillingen er tidsbegrænset til perioden 13.01 – 01.05.2020.

Stillingen kræver:

  • Du er faglært kok eller har tilsvarende uddannelse og erfaring.
  • Du er effektiv, struktureret og serviceminded.
  • Du er god til at planlægge og prioritere din tid.
  • Du er teamplayer, arbejdsom og fleksibel.

Vi tilbyder:

  • Tidsbegrænset 37 timers vikariat med gode arbejdstider og attraktiv løn blandt dygtige og engagerede kollegaer.
  • Rig mulighed for indflydelse på menuen og stor selvstændighed i planlægningen af arbejdet.
  • Veludstyret og moderne kantine på en dynamisk og spændende arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kantineleder Trine Madsen på 26 87 41 29.

Ansøgning sendes til:                            job@kaship.dk

Ansøgningsfrist:                                      Senest 01.12.2019

Tiltrædelse:                                              13.01.2019 eller efter aftale

Karstensens Skibsværft A/S sætter en ære i gennem effektiv produktion og i samarbejdet med kunden at udvikle, bygge og reparere skibe og fiskefartøjer af høj kvalitet. Karstensens Skibsværft A/S beskæftiger 450 medarbejdere. Der bygges 5-6 nybygninger og foretages 100 – 150 reparationer og ombygninger på alle typer skibe hvert år.

 

Se mere på www.karstensens.dk

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/SSkagen2019-11-06T00:00:002019-12-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Aalborg
Er du faglært kok eller cater og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores per...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:19. december 2019

Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)

Restaurant Provence

Aalborg
Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er...
Indrykket:23. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Vi søger en kok, der også har lyst til kundebetjening

FISKEHUSET THISTED ApS

Thisted
Er du kok (uddannet eller autodikakt), så mangler vi dig senest til foråret, men da vi lige nu har en fiskehandlerstilling ledig, så er den iflg. aftale med Jobcentret også slået op her under kok . Så her hele vinteren, kan vi tilbyde nogle - for ko...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019

Kok

2 TAKT ApS

Frederikshavn
2takt Cafe Brasserie søger kok pr. 1 december, eller efter aftale. Vi søger faglært, kreativ og dygtig kok, som har lyst til at være en del af et energisk kokketeam med flexibel vagtplan og fri ca. hver anden weekend.God løn efter kvalifikationer. D...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:30. november 2019

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en kok - Vikariat

KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S

Skagen
KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A S søger en kok Er du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine? Karstensens Skibsværft søger en effektiv kok til vikariat, der med høj arbejdsglæde og faglig stolthed vil lave mad til værftet...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019