Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig, alsidig og fleksibel kok søges til Ree Park Safari

Ree Park Safari er inde i en rivende udvikling og 2017 blev en fantastisk sæson for parken og ikke mindst vores køkken og café, som består af et centralt produktionskøkken, café, 6 udsalgssteder og en spændende arrangementsafdeling, hvor vi afvikler alt fra firmafester, personalearrangementer, bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, teambuilding og m.m.

Vores stærke team løb usædvanligt stærkt og høstede stor ros fra vore mange glade gæster – og 2018 bliver endnu bedre.

Derfor mangler vi en super frisk kok, der har lyst til at give den en ordentlig skalle uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Du bliver en del af et særdeles velfungerende team, hvor glæde, humor, entusiasme og faglig stolthed er egenskaber, som får det hele til at gå op i en højere enhed.

Du er:

Fagligt: Du er uddannet kok med nogen eller meget erfaring. Du må meget gerne have erfaring med selskaber, men det er ikke et must.

Personligt: Du er initiativrig, fleksibel og serviceminded og kan lide at arbejde i et tempofyldt miljø. Du har en høj grad af faglig stolthed og sætter en ære i, at maden præsenterer sig indbydende og lækker. Vi lægger desuden vægt på, at du er en positiv og udadvendt kollega med gode samarbejdsevner, da vi har mange unge under 18 år ansat, som skal guides lidt.

En positiv og humoristisk tilgang til livet betragtes som et godt krydderi.

Du behersker dansk i skrift og tale, og kan du engelsk og tysk er det et plus.

NB: Du skal selv kunne komme til og fra Ree Park, da der ikke er offentlig transport til parken.

Da parken sætter en ære i at give vore gæster en helt fantastisk oplevelse ud over det forventelige er det sjældent, at to dage er helt ens. Det er derfor vigtigt, at du er meget fleksibel, har masser af gå-på-mod og nyder at sætte vore gæster i centrum, så de får den helt suveræne og uforglemmelige oplevelse.

Er du interesseret, så send din ansøgning – meget gerne vedhæftet anbefalinger fra tidligere jobs til Food & Beverage chef, Claus Valdemar


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her