Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig bager søges til vores stenovnsbageri.

MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager

eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C

MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter.

Fokus på kvalitet & håndværk

Vi har egen butik/deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet.

Nye udfordringer og arbejdsglæde.

Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.
Erfaring med koldhævning, biga/surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:)

  • ??  Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer.

  • ??  I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere – du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere.

  • ??  Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag.

  • ??  Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri.

  • ??  Løn efter kvalifikationer - og engagement.

  • ??  Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning

 

Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri – så er du måske vores nye brødsnedker!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812781Phoenix-83294f6a12018-05-15T00:00:00Dygtig bager søges til vores stenovnsbageri.

MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager

eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C

MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter.

Fokus på kvalitet & håndværk

Vi har egen butik/deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet.

Nye udfordringer og arbejdsglæde.

Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.
Erfaring med koldhævning, biga/surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:)

  • ??  Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer.

  • ??  I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere – du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere.

  • ??  Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag.

  • ??  Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri.

  • ??  Løn efter kvalifikationer - og engagement.

  • ??  Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning

 

Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri – så er du måske vores nye brødsnedker!

2018-07-02T00:50:46.647 MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter. Fokus på kvalitet håndværk Vi har egen butik deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet. Nye udfordringer og arbejdsglæde. Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.Erfaring med koldhævning, biga surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:) ?? Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer. ?? I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere. ?? Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag. ?? Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri. ?? Løn efter kvalifikationer - og engagement. ?? Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri så er du måske vores nye brødsnedker!11Jobnet83294f6a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3247972MOR ANNA11Mejlgade 5, st8000Aarhus CDKDanmark156.1577199010.21173130
bager@moranna.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent571863JobNet48243281000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos MOR ANNA er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration354996191Kim Dreehsenbager@moranna.dkDKDanmarkDKDanmark329943392Konditor/bager søgesRobot Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50 50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder. Arbejdsområder: Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster. Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov. Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling. Kvalifikationer: Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours. God til at tilsmage kager og bagværk. Sans for æstetik. Iderig og kreativ. Struktureret og godt overblik. God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Initiativrig. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød. Du lader dig inspirere af tidens madtrends. Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver. Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00 12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen. Kørekort: B(Almindelig bil),

Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager

 

Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor/bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder.

Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og/eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50/50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder.

Arbejdsområder:

  • Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster.
  • Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. 
  • Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov.
  • Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling.

Kvalifikationer:

  • Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. 
  • Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours.
  • God til at tilsmage kager og bagværk.
  • Sans for æstetik.
  • Iderig og kreativ.
  • Struktureret og godt overblik.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Initiativrig.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød.
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends.
  • Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver.
  • Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00–12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Kørekort:

B(Almindelig bil),

 

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
329920194Lagkagehuset søger 3 dygtige bagereRobot I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens. Savner du nye og spændende udfordringer? Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens. Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, personalekøbsordning for dig og din husstand samt en 37 timers arbejdsuge, hvor der også indgår weekendvagter. Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder, hvor vi hele tiden udvider såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har et godt sammenhold, hvor du får gode og glade kolleger, som har hjertet på det rette sted. Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Bo Lydersen på telefon 2422 2293 eller på mail bly@lagkagehuset.dk Søg jobbet ved at sende din ansøgning og cv til bly@lagkagehuset.dk

I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens.

Savner du nye og spændende udfordringer?

Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens.
 
Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, personalekøbsordning for dig og din husstand samt en 37 timers arbejdsuge, hvor der også indgår weekendvagter.

Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder, hvor vi hele tiden udvider såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen.

Vi har et godt sammenhold, hvor du får gode og glade kolleger, som har hjertet på det rette sted.
 
Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Bo Lydersen på telefon 2422 2293 eller på mail bly@lagkagehuset.dk

Søg jobbet ved at sende din ansøgning og cv til bly@lagkagehuset.dk

Investeringsselskabet af 22. august 2018 ApSVejle2018-11-29T00:00:002019-01-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Konditor/bager søges

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at pr...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Lagkagehuset søger 3 dygtige bagere

Investeringsselskabet af 22. august 2018 ApS

Vejle
I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens. Savner du nye og spændende udfordringer? Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens. Du får løn efter kvalifikatione...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:24. januar 2019