Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig bager søges til vores stenovnsbageri.

MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager

eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C

MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter.

Fokus på kvalitet & håndværk

Vi har egen butik/deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet.

Nye udfordringer og arbejdsglæde.

Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.
Erfaring med koldhævning, biga/surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:)

  • ??  Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer.

  • ??  I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere – du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere.

  • ??  Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag.

  • ??  Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri.

  • ??  Løn efter kvalifikationer - og engagement.

  • ??  Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning

 

Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri – så er du måske vores nye brødsnedker!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812781Phoenix-83294f6a12018-05-15T00:00:00Dygtig bager søges til vores stenovnsbageri.

MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager

eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C

MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter.

Fokus på kvalitet & håndværk

Vi har egen butik/deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet.

Nye udfordringer og arbejdsglæde.

Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.
Erfaring med koldhævning, biga/surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:)

  • ??  Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer.

  • ??  I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere – du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere.

  • ??  Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag.

  • ??  Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri.

  • ??  Løn efter kvalifikationer - og engagement.

  • ??  Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning

 

Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri – så er du måske vores nye brødsnedker!

2018-07-02T00:50:46.647 MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter. Fokus på kvalitet håndværk Vi har egen butik deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet. Nye udfordringer og arbejdsglæde. Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.Erfaring med koldhævning, biga surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:) ?? Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer. ?? I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere. ?? Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag. ?? Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri. ?? Løn efter kvalifikationer - og engagement. ?? Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri så er du måske vores nye brødsnedker!11Jobnet83294f6a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3247972MOR ANNA11Mejlgade 5, st8000Aarhus CDKDanmark156.1577199010.21173130
bager@moranna.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent571863JobNet48243281000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83294f6a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos MOR ANNA er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration354996191Kim Dreehsenbager@moranna.dkDKDanmarkDKDanmark329971507Vi Mangler ny KollegaRobot Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag. Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag. vi høre gerne fra dig snarest

Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag.

Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag.

vi høre gerne fra dig snarest

Fru Nielsens BageriAarhus N2019-03-05T00:00:002019-03-30T00:00:00
329976588KonditorBager Tilst søger bagersvendRobot Vi søger bager til fast stilling med arbejde her 2. weekend samt fast fridag. Vi er et bageri i en rivende udvikling, som har brug for en ny kollega. Er du vores nye bagersvend, som har lyst til at arbejde i et team på 4 bagere? Vi forventer, at du: Ønsker at arbejde i et team med humoristisk sans Prioterer høj kvalitet Er ansvarsfuld og selvstændig Er mødestabil Vi tilbyder: Fast job Gode kolleger Muligheder for at udvikle dig Løn efter kvalifikationer

Vi søger bager til fast stilling med arbejde her 2. weekend samt fast fridag. Vi er et bageri i en rivende udvikling, som har brug for en ny kollega. 

Er du vores nye bagersvend, som har lyst til at arbejde i et team på 4 bagere?

Vi forventer, at du:

Ønsker at arbejde i et team med humoristisk sans

Prioterer høj kvalitet

Er ansvarsfuld og selvstændig

Er mødestabil

 

Vi tilbyder:

Fast job

Gode kolleger

Muligheder for at udvikle dig

Løn efter kvalifikationer

 

TILST BAGERI ApSTilst2019-03-12T00:00:002019-05-01T00:00:00
329981917BagerRobot Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. Arbejde hver 2. weekend - 1 ugl. fridag. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej. Det er et krav, at du er uddannet bager. Du skal være mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst. Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i et team. Henvendelse vedrørende jobbet til Pernille Jespersen på tlf. 86427963 eller via mail: logstorvejensbageri@email.dk

Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. 

Arbejde hver 2. weekend  - 1 ugl. fridag.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej.

Det er et krav, at du er uddannet bager.

Du skal være mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst.

Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i et team.

Henvendelse vedrørende jobbet til Pernille Jespersen på tlf. 86427963 eller via mail: logstorvejensbageri@email.dk

Løgstørvejens Bageri I/SRanders SV2019-03-21T00:00:002019-05-16T00:00:00
329980557BagerlærlingRobot Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige Bageri? Du vil være dygtig til dit håndværk og du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og den gode smag. Hvis du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige bageri er du måske vores kommende bagerlærling. Ligesom dig, tænker vi i Studenterhusfondens bageri lidt længere og ser at vores bageri produktion kan være med til at bidrage til fremtidens bageri. Brød skal smage godt, det skal være sundt, nærende og lækkert, derfor vil vi gøre os meget umage med vores gode økologiske råvarer. Lige nu har vi sølv-spisemærket i økologi. Vores mål er fortsat at øge økologiprocenten i vores brød og måltider, dette uden at prisen stiger for de studerende, vi laver mad til. Hvis du tænker på samme måde, så har vi en spændende elevplads til dig. Om dig: Du skal være ambitiøs, flittig og ansvarsfuld. Og selvfølgelig have interesse i at lære Studenterhusfondens koncept at kende måske har du endda ideer og kreative evner, der kan være med til at udvikle konceptet. Så ville det være toppen at høre fra dig. Om os: Studenterhusfonden driver et konferencecenter på Aarhus Universitet samt to storkøkkener og et bageri, der leverer daglig madproduktion til flere kantiner og cafeer på Universitetet, hvor vi sælger mad, drikkevarer og delikatesser. Om jobbet: Du refererer til Bagermesteren, men samarbejder tæt med det øvrige bageri team, og du vil møde andre fra Studenterhusfondens øvrige afdelinger så som Køkkener, Service, Booking eller Administration. Din arbejdstid ligger som udgangspunkt mellem 04:00-12:00 på hverdage, men hvis vi får travlt, får du det også, så vi forventer, at du kan være fleksibel. Ansøgninger vurderes løbende. Send din ansøgning mærket bagerelev til: job@shf-au.dk

Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige Bageri?

Du vil være dygtig til dit håndværk og du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og den gode smag.

Hvis du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige bageri er du måske vores kommende bagerlærling.

Ligesom dig, tænker vi i Studenterhusfondens bageri lidt længere og ser at vores bageri produktion kan være med til at bidrage til fremtidens bageri. Brød skal smage godt, det skal være sundt, nærende og lækkert, derfor vil vi gøre os meget umage med vores gode økologiske råvarer.

Lige nu har vi sølv-spisemærket i økologi. Vores mål er fortsat at øge økologiprocenten i vores brød og måltider, dette uden at prisen stiger for de studerende, vi laver mad til.

Hvis du tænker på samme måde, så har vi en spændende elevplads til dig.

Om dig:

Du skal være ambitiøs, flittig og ansvarsfuld. Og selvfølgelig have interesse i at lære Studenterhusfondens koncept at kende – måske har du endda ideer og kreative evner, der kan være med til at udvikle konceptet. Så ville det være toppen at høre fra dig.

Om os:

Studenterhusfonden driver et konferencecenter på Aarhus Universitet samt to storkøkkener og et bageri, der leverer daglig madproduktion til flere kantiner og cafeer på Universitetet, hvor vi sælger mad, drikkevarer og delikatesser.

Om jobbet:

Du refererer til Bagermesteren, men samarbejder tæt med det øvrige bageri team, og du vil møde andre fra Studenterhusfondens øvrige afdelinger så som Køkkener, Service, Booking eller Administration.

Din arbejdstid ligger som udgangspunkt mellem 04:00-12:00 på hverdage, men hvis vi får travlt, får du det også, så vi forventer, at du kan være fleksibel.

Ansøgninger vurderes løbende. Send din ansøgning mærket "bagerelev" til: job@shf-au.dk  

 

Kantine B Nobelparken (bageri)Aarhus C2019-03-19T00:00:002019-04-12T00:00:00
329975520Bageriet Nørregaard i Karup søger bagersvend, er det dig?Robot Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder. Vi tilbyder: Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalitet sættes i højsædet Et job med mulighed for personlige udvikling Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke Fleksible og gode arbejdsforhold som fri hver anden weekend Opgaver: Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver: Produktion af brød og kager Overholdelse af egenkontrol Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen Vi forventer, at du: Har erfaring fra bagerbranchen, evt. at du er ny udlært Er engageret og god til at bidrage med nye ideer Sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet Er en udadvendt person med lyst til at samarbejde, som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø Har viljen til succes og vil være en del af holdet. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte: Johnny Nørgaard på telefon 97101026 22714494 Interesseret? Så send snarest din ansøgning på mail til: bagerietnorgaard@outlook.dk Vi glæder os til at høre fra dig

Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalitet sættes i højsædet
  • Et job med mulighed for personlige udvikling
  • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
  • Fleksible og gode arbejdsforhold som fri hver anden weekend

Opgaver:

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

  • Produktion af brød og kager
  • Overholdelse af egenkontrol
  • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring fra bagerbranchen, evt. at du er ny udlært
  • Er engageret og god til at bidrage med nye ideer
  • Sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet
  • Er en udadvendt person med lyst til at samarbejde, som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø
  • Har viljen til succes og vil være en del af holdet.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Johnny Nørgaard på telefon 97101026 / 22714494

Interesseret? Så send snarest din ansøgning på mail til: bagerietnorgaard@outlook.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

NørgaardKarup J2019-03-11T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi Mangler ny Kollega

Fru Nielsens Bageri

Aarhus N
Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag. Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag. vi høre gerne fra dig snarest
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. marts 2019

KonditorBager Tilst søger bagersvend

TILST BAGERI ApS

Tilst
Vi søger bager til fast stilling med arbejde her 2. weekend samt fast fridag. Vi er et bageri i en rivende udvikling, som har brug for en ny kollega. Er du vores nye bagersvend, som har lyst til at arbejde i et team på 4 bagere? Vi forventer, at du:...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Bager

Løgstørvejens Bageri I/S

Randers SV
Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. Arbejde hver 2. weekend - 1 ugl. fridag. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej. Det er et krav, at du er uddannet bager. Du skal være mødestabil, fleks...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:16. maj 2019

Bagerlærling

Kantine B Nobelparken (bageri)

Aarhus C
Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige Bageri? Du vil være dygtig til dit håndværk og du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og den gode smag. Hvis du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige bageri ...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:12. april 2019

Bageriet Nørregaard i Karup søger bagersvend, er det dig?

Nørgaard

Karup J
Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder. Vi tilbyder: Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalit...
Indrykket:11. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019