Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig bager søges til vores stenovnsbageri.

MOR ANNA søger en dygtig bagersvend, brødbager

eller bagmand til vores stenovnsbageri i Aarhus C

MOR ANNA er et lille stenovnsbageri med langtidshævede deje, surdeje, biga og smør....Vi laver alt fra bunden lige fra kogt creme og marmelade til smørcroissanter.

Fokus på kvalitet & håndværk

Vi har egen butik/deli i forlængelse af bageriet. Derudover er vores to egne restauranter, Casablanca og Sjette Frederiks Kro, store aftagere af vores gode brød og lækre kager. Kvaliteten i vores bagværk er vores vigtigste kendetegn. Vi forbedrer, forfiner og udvikler hele tiden, så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og at være en del af fællesskabet.

Nye udfordringer og arbejdsglæde.

Du er uddannet bager eller har anden relevant baggrund.
Erfaring med koldhævning, biga/surdej og deje med højt vandindhold samt rulning med smør vil være en fordel - men er ikke et krav - såfremt du ikke er bange for at lære nyt og har masser af gå-på-mod:)

  • ??  Du bliver en ud af 3 bagere, så der er rig mulighed for at have indflydelse på den daglige struktur og de kreative processer.

  • ??  I vores organisation er vi ca. 80 medarbejdere – du vil have daglig kontakt med mange forskellige faggrupper, fx. kokke og tjenere.

  • ??  Du har fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag.

  • ??  Vi har gode arbejdsforhold og et kun tre år gammelt bageri.

  • ??  Løn efter kvalifikationer - og engagement.

  • ??  Du brænder for dit fag og søger det perfekte i hver afbagning

 

Brænder du for at være med til at udvikle og skabe nye brød? Vil du være med til at flytte grænserne for hvad man plejer i et bageri – så er du måske vores nye brødsnedker!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bager søges

Lystrup Bageri I/S v/Thomas R Olesen & Jane B Olesen

Aarhus
Vi søger en bager til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. Du skal være dygtig til dit fag og kunne lave wienerbrød, birkes, rundstykker og brød. H...
Indrykket:18. november 2018
Udløbsdato:24. december 2018

Dygtig bagersvend søges

P. A. Andersen & Sønner

Hedensted
Dygtig bagersvend søges Hos P. A. Andersen Sønner i Vejle har vi travlt - derfor søger vi hurtigst muligt DIG.....Du skal indgå i et team med 9 bagere og 3 konditorer og en pakke- og service afdeling!Du skal være:- bageruddannet - selvsagt- morgenfr...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:10. januar 2019

Dygtig bager eller konditor til chokoladeproduktion

KATHRINE ANDERSEN CHOKOLADE ApS

Aarhus
KATHRINE ANDERSEN CHOKOLADE ApS søger en dygtig, positiv og fleksibel bager eller konditor, der kan indgå i vores produktionsteam. Vi producerer håndlavet kvalitetschokolade, som bygger på virksomhedens traditionsrige historie, der går tilbage til 1...
Indrykket:14. november 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Bagersvend og konditor søges

EGEPARKENS BAGERI ApS

Silkeborg
Vi har travlt i vores bageri. Vi søger derfor 2 bagersvende samt 1 Konditor til start hurtigst muligt.
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Uddannet Konditor søges

STILLING BAGERI ApS

Vi søger snarest muligt en uddannet konditor til vores bageri i Mårslet. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Løn: Efter kvalifikationer. Henvendelse: Ring til Lars Vilhelmsen og hør mere om denne jobmulighed på mobil: 2943 7090.
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:10. december 2018