Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig blikkenslager søges til Viborg

Er du uddannet blikkenslager, og har du stor erfaring inden for faget? Kunne du tænke dig at blive udfordret med spændende opgaver inden for blikarbejde? Så er det måske dig, vi mangler til et Try & Hire-forløb i Viborg. Læs mere om stillingen her.

Vi er et kompetent blikkenslagerfirma, der har mange års erfaring inden for faget. Vi søger en dygtig blikkenslager til Viborg og omegn. Vi er en virksomhed med fokus på kvalitet, og det er således vigtigt, at dette også er højt prioriteret, når du udfører arbejdet. Vi udfører opgaver både for private og erhverv. 

På vores værksted uden for Viborg gør vi meget ud af at videreføre det gamle håndværk. Vi er eksperter i udførelse af blikkenslagerarbejde i bl.a. zink, aluminium og kobber. Dine arbejdsopgaver vil udelukkende være inden for ren blik.

For at varetage stillingen skal du være faglært inden for faget og have flere års erfaring. Du skal desuden være hårdtarbejdende og kvalitetsbevidst, når det gælder udførelsen af dine arbejdesopgaver. 
Stillingen er en del af et Try & Hire-forløb. Såfremt at du er den rette kandidat, er det med henblik på fastansættelse. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer og ansættelsen er hurtigst muligt.

Det forventer vi af dig:

  • Du er uddannet blikkenslager og har meget erfaring med faget
  • Du er hårdtarbejdende og kvalitetsbevidst
  • Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver


Det kan du forvente af os:

  • Firmabil ved fastansættelse
  • Løn efter dine kvalifikationer
  • Varierede arbejdsopgaver inden for blikkenslagerfaget
  • Kompetente og imødekommende kolleger 


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Morten Sandvei på 53769171 eller mail ms@kandidaterne.dk. Husk at vedhæfte reference nr. 126193.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.