Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig Elektriker søges til et spændende team ved Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjenestes(FE) IT afdeling søger lige nu en dygtig og ansvarsfuld elektriker, der ikke er bange for faglige og personlige udfordringer.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

Vores team har ansvaret for driften af FE´s IT-infrastruktur og arbejder til daglig tæt sammen med den øvrige IT afdeling med fokus på en helhedsorienteret og ansvarlig tilgang til de fælles opgaver afdelingen løser.

Vores arbejdsområde spænder vidt fra El- og datainstallationer, Elforsyning, køling, ventilation og dieselgeneratorer og dine arbejderopgaver indeholder bl.a.:

• Installation, drift og vedligehold af IT-infrastruktur

Drift af tjenestens Datacentre

• Udbygning og vedligeholdelse af sikrings- CTS- og ABA anlæg.

• Drift og vedligehold af køleanlæg i alle størrelser

Som en del af stillingen vil man være tilknyttet vores tekniske tilkaldevagt

Du og din baggrund er vigtig

Det er et krav, at du har et svendebrev som elektriker, og vi forventer et vist kendskab til og erfaring med IT infrastruktur. Derudover må du gerne have erfaring med drift af køleanlæg. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring med større fibernetværksinstallationer samt gode engelskkundskaber.

Der bliver lagt vægt på værdier og egenskaber som ansvarlighed, faglighed, engagement, fleksibilitet og stærke samarbejdsevner.

Din nye arbejdsplads

FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 23. februar 2020.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 10 og stiler mod en ansættelse fra 1. april 2020. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212 hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.