Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig Finansbogholder med mod på nye udfordringer

Bliv en del af AniCura

AniCura er en familie af velrenommerede dyrehospitaler og -klinikker, specialiseret i pleje og behandling af kæledyr. Virksomheden er en moderne organisation, der arbejder professionelt med de bedste metoder. Høj kvalitet er vigtigt for os og vi ved, at fremtiden er i konstant udvikling og forbedring. Hos AniCura arbejder vi systematisk og effektivt med uddannelse, forskning og vi investerer i medarbejdere og dyrlægeudstyr. Vi deler vores viden med glæde.AniCura er en unik familie af nøje udvalgte dyrehospitaler og -klinikker med medarbejdere, som alle forenes i en oprigtig interesse for dyr og passion for at arbejde med dyr.

Som Finansbogholder i AniCura får du et stort selvstændigt ansvar samtidig med, at du bliver en del af en virksomhed, som har stort fokus på medarbejdertrivsel og teamwork

På vegne af  AniCura, søger vi en dygtig Finansbogholder, som har lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor udviklingen går hurtigt. Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling i rivende vækst. Det går hurtigt og du får derfor gode muligheder for at præge din egen stilling og deltage i en række spændende projekter.AnsvarsområderDu vil i samarbejde med en kollega få ansvaret for finansbogholderiet for "dine egne klinikker" og dine opgaver vil blive afstemt i henhold til dine præferencer og kompetencer men vil ligge indenfor nedenstående områder:

  • All round finansbogholderi 
  • Indberetninger
  • Afstemninger
  • Månedsafslutninger
  • Løbende optimering og effektivisering af processer
  • Klargøring til årsregnskab og revision
  • Løn

Ønskede kvalifikationer

Vi søger dig, som har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling og har et positivt mindset og en serviceminded personlighed. Du bliver en del af en nordisk koncern og det er vigtigt at du behersker dansk i skrift og tale og har gode engelsk kundskaber. Som person er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du tager ansvar og sikrer overholdelse af deadlines. Vi prioriterer desuden gode samarbejdsevner højt og da virksomheden vækster, skal du være forandringsparat og have lyst til at deltage i projekter indenfor dit område.

Vi tilbyder

En spændende hverdag i en virksomhed i vækst, hvor du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og mulighed for at udvikle dig med virksomheden. Virksomheden vægter trivsel og arbejdsglæde højt og du bliver en del af et fagligt højt kvalificeret og velfungerende team. I tillæg til dette får du en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøg

Stillingen ønskes besat snarest og vi gennemgår indkomne ansøgninger løbende. Du opfordres derfor til at søgte stillingen snarest og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner Anette Timm på tlf. 29867616 eller via Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anettetimm/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.