Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig fysik og naturfagslærer til Vinding Skole - genopslag

Er du vores nye dygtige fysik- og naturfagslærer, der vil være med til at bære vores høje niveau på naturfagsområdet videre? Og kan du vejlede dine kollegaer? 

Om jobbet
Vi søger en lærer til vores udskolingsafdeling Oxford. Du skal kunne undervise i fysik, biologi og matematik, og du vil blive tilknyttet et årgangsteam samt naturfagsteamet i udskolingen.  Desuden vil du være med til at udvikle skolens science undervisning og understøttelse af talenter.  

Hvis du kan varetage jobbet som vejleder inden for naturfag, så er det dit. Vi tilbyder vejlederuddannelse, hvis du ikke har den endnu. Vinding Skole har en tradition for at være stærk og nyskabende på naturfagsområdet. Det vil i så fald blive din opgave at arbejde videre med det sammen med dine dygtige kollegaer.  
Vi har en tradition for et godt samarbejde med Sorø Akademi om science talenter. Det samarbejde ønsker vi også videreført.  

Tiltrædelse 1. oktober 2020 eller tidligere.  

Vi forventer af dig

  • Du er en engageret lærer, der er fagligt velfunderet inden for de områder, vi søger. Du er struktureret, anerkendende og synlig i forhold til eleverne og undervisningen. 
  • Du er indstillet på teamsamarbejde og du har lyst til dialogen med kollegaer, forældre og elever. 
  • Du er interesseret i vejlederopgaven og kan være tovholder på skolens implementering af kommunens strategi på naturfagsområdet.

Vi tilbyder dig
En plads på en skole, der ud over at ligge godt i det nationale karaktergennemsnit også er et af landets bedste, når det gælder elevtrivsel. Dine kommende kollegaer er en gruppe engagerede, fagligt stærke og uhøjtidelige lærere og pædagoger, som brænder for den gode undervisning og læring – der er en god hold-ånd samtidig med, at der er plads til at være sig selv. inding Skole har en tradition for at være stærk og nyskabende på naturfagsområdet.

Undervisningen i Oxford er periodelagt for de fag med få lektioner. Det giver gode arbejdsbetingelser, hvor man som lærer i disse fag kan udnytte det tværfaglige moment.
I udskolingsafdelingen Oxford arbejder vi sammen i årgangsteams og i fagteam på tværs af årgange. Vi er vant til et givende samarbejde mellem lærerne. Vi har en mentorordning for at hjælpe nye medarbejdere godt på vej.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. 

Om os
Vinding Skole er en udviklingsorienteret skole med grund i gode traditioner. En skole, hvor engagement, dialog, ansvarlighed og fællesskab er nøgleordene for vores virke. Skolen er to/tre-sporet med ca. 550 elever og afdelingsopdelt i 0.-3.kl., 4.-6.kl., 7.-9. kl. og SFO.
Forældresamarbejdet er karakteriseret ved stor opbakning til skolen og en ligeværdig dialog mellem ansvarsbevidste og engagerede voksne.   

Flere oplysninger kan fås på tlf. 6112 9618 hos skoleleder Karen Buhl Johannsen. 

Du kan læse mere om os på www.vindingskole.dk 

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest torsdag 2. august 2020. 

Børne- og straffeattest
Vi indhenter børne- og straffeattest.   

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på  www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.