Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig generalist til Lægemiddelkontoret

Brænder du for den politiske dagsorden på lægemiddelområdet og sundhedsområdet? Trives du i krydsfeltet mellem politik og jura, hvor dagligdagen både byder på paragraffer og politisk udvikling? Vil du være med til at udvikle rammerne, der skal sikre et velfungerende sundhedsvæsen? Og vil du udfordre og videreudvikle dine kompetencer i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger? Så er du måske vores nye kollega.

Om os
I Sundheds- og Ældreministeriet er vi med til at sætte de strategiske rammer for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen, der fremmer danskernes sundhed og forebygger sygdomme.

I Lægemiddelkontoret arbejder vi bredt med mange facetter af sundheds- og lægemiddelpolitikken. Det er et område med stort politisk fokus, der bidrager til vækst og udvikling i Danmark, men samtidig også indebærer væsentlige offentlige udgifter. Desuden fastlægger vi rammerne for behandling med lægemidler, herunder prioritering af udgifter til medicin, lægemiddelsikkerhed m.v.

Din hverdag hos os
Du vil - afhængig af dine kvalifikationer - få opgaver i spændingsfeltet mellem politik og jura, hvor du som generalist til tider skal sætte dig ind i juridiske spørgsmål. Du skal bidrage til at formulere konkrete løsninger på til tider komplekse problemstillinger. Dine opgaver vil bl.a. bestå af ministerbetjening, politikudvikling, analysearbejde, lovgivningsarbejde mv. Herudover skal du bl.a. varetage en kommende implementering af nye regler for lægemidler på veterinærområdet.

Du bliver en del af et stærkt team, der i dialog med især Lægemiddelstyrelsen, men også faglige organisationer og industrien samt andre ministerier arbejder med rammerne for behandling med lægemidler, herunder prioritering af dyr sygehusmedicin, lægemiddelsikkerhed, medicinsk udstyr, kliniske forsøg, medicinsk cannabis og apotekersektoren. Vi arbejder meget nationalt, men en stor del af vores lovgivning er funderet i EU-retten og kontorets opgaver har derfor også en international dimension. Vi løser for tiden også en del COVID-19 relaterede opgaver både i relation til kontorets portefølje, men også i forhold til andre COVID-19 spørgsmål.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil gå på tværs af kontorets opgavefelter og aftales ved ansættelsen.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er cand.scient.pol., cand.jur. eller har anden relevant samfundsvidenskabelig baggrund. Du har gerne flere års erfaring med politikudvikling fra centraladministrationen, en anden politisk styret organisation, lægemiddelindustrien e.l. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsområdet, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har god politisk forståelse og dømmekraft
  • Kan sætte dig ind i komplekse, nogle gange juridiske problemstillinger
  • Tager ansvar, er løsningsorienteret og kan skabe resultater
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Er robust og trives i en ofte travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines
  • Kan knytte stærke relationer og netværk til såvel kolleger inden for ministerområdet som samarbejdspartnere i andre myndigheder, patientorganisationer, faglige selskaber og organisationer samt lægemiddel- og medicoindustrien m.fl.
Om ansættelsen
Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Vi tilbyder
Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone og tilbyder et meningsfuldt arbejde på et område med stort fokus, faglige udfordringer, højt tempo i opgaveløsningen og mange spændende opgaver.

Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Katrine Kaldahl på tlf. 2934 7139.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47 og 48.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.