Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig håndværksfaglig snedker søges

Hos Madsen Vinduer og Døre går det godt!

Vi har meget travlt, så derfor søger vi en ny kollega, der kan hjælpe med snedkerproduktionen af vores døre og vinduer.

Alle vores produkter er unikke og bliver snedkereret fra bunden, så det er vigtigt at vores nye kollega kan sit håndværk og lægger vægt på kvaliteten af sit arbejde. Vi bruger en kombination af klassiske snedkermaskiner, CNC fræsning og håndværktøj, som det er vigtigt at vores kommende kollega kan magte de forskellige arbejdsopgaver.

Vi lægger vægt på kvaliteten og levetiden af vores vinduer og døre, så vi har brug for en kollega, der er kvalificeret, omhyggelig og selvstændig. Det er vigtigt at ansøgeren har erfaring med produktion af vinduer og døre. Ligeledes forventer vi at vores kommende kollega bidrager med inputs udefra omkr. hvordan vi kan arbejde smartere og bedre.

Vi er en virksomhed, der laver specialvinduer og -døre, så vi kan tilbyde en spændende og varieret hverdag, hvor 2 dage sjældent er ens og hvor der er masser af faglige udfordringer. Samtidig er vi en mindre virksomhed med stort sammenhold, hvor alle dele af produktionen er integreret. Vi tilbyder naturligvis konkurrencedygtige ansættelsesvilkår.

Lyder det som noget for dig, så kontakt adm. direktør Jesper Lorenzen på 42702515 eller jl@madsen-vd.dk. Vi afholder jobsamtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.