Dygtig håndværksfaglig snedker søges

Hos Madsen Vinduer og Døre har vi meget travlt, så derfor søger vi en ny kollega, der kan hjælpe med snedkerproduktionen af vores døre og vinduer.

Alle vores produkter er unikke og bliver snedkereret fra bunden, så det er vigtigt at vores nye kollega kan sit håndværk og lægger vægt på kvaliteten af sit arbejde. Denne stilling er til vores beslåning og montageafdeling, hvor den kommende kollega skal beslå, montere ruder og fyldninger samt pakke vores produkter. 

Vi lægger vægt på kvaliteten og levetiden af vores vinduer og døre, så vi har brug for en kollega, der er kvalificeret, omhyggelig og selvstændig. Det er vigtigt, at kommende kollega har evnerne og overblikket til producere fra råtræ til færdigt element på en effektiv og faglig facon, der sikrer et færdigt produkt med ønskede æstetik og funktion. Ligeledes forventer vi at vores kommende kollega bidrager med inputs udefra omkr. hvordan vi kan arbejde smartere og bedre.

Vi er en virksomhed, der laver specialvinduer og -døre, så vi kan tilbyde en spændende og varieret hverdag, hvor 2 dage sjældent er ens og hvor der er masser af faglige udfordringer. Samtidig er vi en mindre virksomhed med stort sammenhold, hvor alle dele af produktionen er integreret. Vi tilbyder naturligvis konkurrencedygtige ansættelsesvilkår.

Lyder det som noget for dig, så kontakt adm. direktør Jesper Lorenzen på 42702515 eller jl@madsen-vd.dk. Vi afholder jobsamtaler løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.