Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig klinikchef/tandlæge med erfaring søges til Dentin Clinic Taastrup

Til Taastrups største tandlægeklinik søger vi en tandlæge der som klinikchef kan stå i spidsen for klinikkens fortsatte udvikling og vækst.

Som klinikchef bliver du en nøgleperson på klinikken. Du får ansvaret for både dine egne patienter, medarbejderteamet, de kliniske standarder generelt, samt klinikkens forretningsmæssige resultater. Du får et tæt samarbejde og sparring med klinikchef Søren Schat-Holm på søsterklinikken i Kronprinsessegade, ligesom du bliver en del af den udvidede partner- og klinikchefgruppe i hele virksomheden.

Forventninger til dig

Du er allerede en faglig dygtig og erfaren tandlæge. Du kan selvstændigt stå for diagnostik, store og små behandlinger såsom akut patienter, plastfyldninger, rodbehandlinger, kroner/broer samt aftagelig protetik og implantatprotetik. Du kan arbejde med roterende filsystem til rodbehandling (vi bruger Reciproc Gold/Wave One), og herudover er det et plus, hvis du har kendskab til CEREC/Trios. Du skal være en stærk kommunikator og menneskekender, der kan få patienten til at føle sig tryg og velinformeret omkring den pågældende behandling.

Du har en solid forretningsmæssig forståelse for tandlægefaget, ligesom du trives med ansvar, kan inspirere andre både fagligt og menneskeligt, og generelt kan fastholde det forkromede overblik i en travl hverdag.

Du er en holdspiller, som er klar til at går forrest, og evner at sætter dig i spidsen for et større team.

Vi tilbyder

Hos Dentin Clinic Taastrup får du mulighed for at arbejde selvstændig og tage ansvar i hverdagen.

Vi er en arbejdsplads hvor alle arbejder målrettet, respekterer forskelligheder, og sætter pris på den uformelle og positive omgangsform.

Vi har desuden et stærkt værdisæt bestående af tillid, professionalisme og ærlighed. Tillid mellem både patient og behandler, og tillid medarbejderne imellem. Professionalisme så vi altid giver den bedste behandling med udgangspunkt patientens behov. Ærlighed i kommunikationen med patienten, og når vi internt i teamet løfter i flok.

Dentin Clinic Taastrup er udstyret med den nyeste teknologi, og vores tandlæger uddannes løbende i nye behandlinger, metoder og teknologi via vores interne kurser samt konsensus konferencer. Vi benytter Dental Suite som vores journalsystem, og Romexis som røntgen system.

Dentin Clinic Taastrup er også en del af kæden Dentconnect. Det betyder masser af spændende udviklings- og karrieremuligheder for dig, en i professionel og ambitiøs virksomhed med flere klinikker og med internationale forgreninger.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Start 1. januar 2021, men gerne tidligere.

Er du klar?

Send din ansøgning til vores HR-afdeling på h.wuust@dentconnect.eu

Vi glæder os til at byde den rette person velkommen til teamet, og aftale rammerne for en succesfuld indkøringsperiode.

Har du ellers spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte partner og klinikchef Søren Schat-Holm på sch@dentinclinic.dk.

For yderligere informationer om Dentin Clinic Taastrup, se vores hjemmeside www.dentinclinic.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.